Şimdi Ara

Mouse Pad Hangisini Seçmeliyim ? Razer Destructor 2 ~ Logitech G440 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Padin ustunde kumasimsi bir malzeme kullanilmis.Gorerek anlamak mumkun degil.Yakindan bakip incelemek lazim.Padin 3 farkli boyu var.Begenmediyseniz ve bir mausapad e 100 tl verecekseniz kendiniz bilirsiniz.Stell seriesin 50-60 tl ye satilan padlerini inceledim.Bahsettigim urun daha kaliteli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headbanger_Kerry

Padin ustunde kumasimsi bir malzeme kullanilmis.Gorerek anlamak mumkun degil.Yakindan bakip incelemek lazim.Padin 3 farkli boyu var.Begenmediyseniz ve bir mausapad e 100 tl verecekseniz kendiniz bilirsiniz.Stell seriesin 50-60 tl ye satilan padlerini inceledim.Bahsettigim urun daha kaliteli.

100 tl vermeyi kesinlikle düşünmüyorum.. zaten boyutlarıda çok ufak destrochtor 2 nin razar ı da pas geçip qck+ a yöneliyorum gibi 52 lira falan.. bire bir baktığınızdada prüssüz değil ama değilmi yüzey ? delikler var.. benim gördüğüm kadarıyla gözlede görülen bilen ufak noktacıklı demek birazdaha doğru olur , bu çeşit bir yapıya sahip , ilk gördüğüm resimde dandik sleeve ler gibi plastik parlaklığı veriyordu , bunlar tabi başka başka meseleler bir yerdede göz zevkimi besleyeyim diyorumda.. :) içime sinmedi hocam kusura bakmayın ,kullandığınız pad e hakaret etmek değildi asıl amacım

• Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    Estafurullah hocam.Ben sadece ikisinide inceleyip a4tech i tercih ettigimi belirttim sadece.Onu begendiyseniz alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun sonu yok hocam habire o niye o neden öylemi böylemi şöylede olsa olurmu sorularının ardı arkası kesilmez.

steelseries bu işin bana göre en iyisidir.

speedi al geç
  • Herkese yardımları için teşekkürler :)

hocam razer goliathus control edition large aldım medium cok kücük :) control ü de yüksek dpi kullanmayı düsünüyorum o yüzden tercih ettim az oynatim ince ayar yapayım hesabı , hayırlısı.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycho53

Herkese yardımları için teşekkürler :)

hocam razer goliathus control edition large aldım medium cok kücük :) control ü de yüksek dpi kullanmayı düsünüyorum o yüzden tercih ettim az oynatim ince ayar yapayım hesabı , hayırlısı.. :)

Hayirli olsun, iyi seçim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faradayy

İkiside değil. SteelSeries Qck+

goliathus speed ve qck+ kullanmış biri olarak kesinlikle goliathus derim. qck çok dayanıklı değil ve sürtünme goliathus'a göre daha fazlaydı beni rahatsız etti
  • control edition lar varken neden speed serilerinin olduğuna hala kafa yoruyorum. bence gereksiz , güzel bir control pad ile yüksek dpi en iyi çözüm oldu benim için.

~Controllerdeki biraz pürüzlü olan yapı sadece ilk bir kaç gün sizi huzursuz eder , ben birkaç gün sonra çok rahat ettim ve alıştım , elim hep mouse un altında oldugu ıcın elım mouse pad e sürtülüyordu 2 ,3 güne aştım bunu.. ve çok rahatım.. Control rahatlığını tavsiye ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho53 -- 5 Eylül 2014; 11:55:06 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.