Şimdi Ara

MOUSE OLARAK G303 ALICAM::PEKI KLAVYE OLARAK G510mu? YOKSA G105mi? Bilek desteği sadece g510da mi var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mavi ledli olmasi benim için önemli. O yüzden mavi led klavye Mouse srt bakıyorum.
    Aslında Everest modelinde var;KM-R7 seti güzel fiyati şuan vatanda 135tl ancak eversti hiç kimse önermiyor. O yüzden everesti en son ihtimal olarak sakladım.
    Onun haricinde a4 Tech'in bloody seti güzel klavye olarak b120, mouse olarak da V7'si gayet şık ve güzel duruyor; ancak maalesef mavi renk yok.
    Aynı zamanda logitechfe bakıyorum;klavye olarak g105 var mavi ledli, mouse olarak da g300s yada 400 serisi var. G300s'i beğenmedim g400 modelide biraz bütçe dışında kalıyor.
    Sizce ne yapmalıyım? Kulaklığım da logitech G430 mesela. O yüzden mavi ledli lazım.
    Lütfen bilgi verirseniz çok sevinirim.

Güncel:::: arkadaşlar mouse g303 aldim umarım memnun kalırım. Klavye olarak ise g105 ile g510 arasında kaldim.
    Küçük ve daha ergonomik oluşu yüzünden g105 iyi.
    Çoklu G özellik atamasi ile pek kullanmak zorunda olmiyacagim bi klavye g510 ancak bilek destek aparatı için istiyorum. Lcd ekranı filan açıkçası çok önemli değil benim için. Şimdi sormak istediğim; bu bilek destek aparatı sadece g510da mi var? G105de yokmu? Yoksa da takılır mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDeviL -- 13 Aralık 2015; 14:34:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mavi led li mouse pad
    Eüer ilgini çekerse bakabilirsin 6TL

http://www.sanalpazar.com/Vantec-Spectrum-Mavi-Isikli-Usb-Mouse-Pad-Kgvanbl__isp57099742

MOUSE OLARAK G303 ALICAM::PEKI KLAVYE OLARAK G510mu? YOKSA G105mi? Bilek desteği sadece g510da mi var? MOUSE OLARAK G303 ALICAM::PEKI KLAVYE OLARAK G510mu? YOKSA G105mi? Bilek desteği sadece g510da mi var? MOUSE OLARAK G303 ALICAM::PEKI KLAVYE OLARAK G510mu? YOKSA G105mi? Bilek desteği sadece g510da mi var? MOUSE OLARAK G303 ALICAM::PEKI KLAVYE OLARAK G510mu? YOKSA G105mi? Bilek desteği sadece g510da mi var? MOUSE OLARAK G303 ALICAM::PEKI KLAVYE OLARAK G510mu? YOKSA G105mi? Bilek desteği sadece g510da mi var? MOUSE OLARAK G303 ALICAM::PEKI KLAVYE OLARAK G510mu? YOKSA G105mi? Bilek desteği sadece g510da mi var? MOUSE OLARAK G303 ALICAM::PEKI KLAVYE OLARAK G510mu? YOKSA G105mi? Bilek desteği sadece g510da mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhankerimli

Mavi led li mouse pad
    Eüer ilgini çekerse bakabilirsin 6TL

http://www.sanalpazar.com/Vantec-Spectrum-Mavi-Isikli-Usb-Mouse-Pad-Kgvanbl__isp57099742

MOUSE OLARAK G303 ALICAM::PEKI KLAVYE OLARAK G510mu? YOKSA G105mi? Bilek desteği sadece g510da mi var? MOUSE OLARAK G303 ALICAM::PEKI KLAVYE OLARAK G510mu? YOKSA G105mi? Bilek desteği sadece g510da mi var? MOUSE OLARAK G303 ALICAM::PEKI KLAVYE OLARAK G510mu? YOKSA G105mi? Bilek desteği sadece g510da mi var? MOUSE OLARAK G303 ALICAM::PEKI KLAVYE OLARAK G510mu? YOKSA G105mi? Bilek desteği sadece g510da mi var? MOUSE OLARAK G303 ALICAM::PEKI KLAVYE OLARAK G510mu? YOKSA G105mi? Bilek desteği sadece g510da mi var? MOUSE OLARAK G303 ALICAM::PEKI KLAVYE OLARAK G510mu? YOKSA G105mi? Bilek desteği sadece g510da mi var? MOUSE OLARAK G303 ALICAM::PEKI KLAVYE OLARAK G510mu? YOKSA G105mi? Bilek desteği sadece g510da mi var?

aaaa süper ya gerçekten varmı böyle şeyler

Kullandınız mi? Nasıl bi ürün? Buarada siz mi satiyorsunuz yoksa sanal pszarda başka bir satıcı mi?
    Bi tane almak istiyorum

• MassiveDeviL kullanıcısına yanıt
    Gameekstra'dan ticareti önermem

MOUSE OLARAK G303 ALICAM::PEKI KLAVYE OLARAK G510mu? YOKSA G105mi? Bilek desteği sadece g510da mi var?
  • Aynen Cooler Master da var kafamda; ama yorumları ve incelemelerine bakamadım. Biraz soğuk geliyor bana nedense bu ürün. Ama mouse ve klavye mavi led aydınlatmalı onu sevdim. Peki logitechde neler var. Aslında bi marka buldum; bu linkini verdiğin siteden baktım güzel bir klavyeye benziyor kullanan var mı acaba?

http://www.gameekstra.com/Bloody-B314-4-Light-Strike-Gaming-Klavye,PR-4787.html

Bright isimli arkadaşım onermemis siteyi ama yinede inceleme açısından bakıyorum.

CM'in mekanik modeli de mevcut mavi LED'li: CM Storm Quickfire TK MX Blues
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse ' da dpi nedir arkadaşlar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cooler master devastator

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brightmist B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Baktım ürüne sade ama güzel. Fiyatı 100 $'i geçiyor. Birazcık bütçe dışı. Ben klavye ve Mouse olarak 200tlyi geçmemesi için gayret ediyorum.
    Ya şu devastator modeli de güzel Cooler Master'in. Ama kullanicilari yorumları nasıldır acaba. Deneyen varmı?
    Bu arada logitechde yok mu mavi led

• hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim o üründe listemde ancak kullanici yorumları nasıldır? Siz kullanıyorsanız bilgi verir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDeviL

Teşekkür ederim o üründe listemde ancak kullanici yorumları nasıldır? Siz kullanıyorsanız bilgi verir misiniz?

Kullanmıyorum ama yorumlara bakılır ise iyi bir ürüne benziyor. Review videolarını izleyip ürün hakkında saglıklı bilgi edinebilirsin.
  • CM Storm Devestator.
  • eyvallah teşekkür ederim; CM devastator'u listeme aldım. ama inanılmaz değişik boyutlara geçiyorum. şuan gerek fiyat olarak gerekse gamer set olarak A4Tech'in Bloody B120 klavyesine mouse'u olarak da V7 modeline bayıldım. Ancak bugün biraz dolaştım nette ve Logitech G430 kulaklık kullandığım ve her zaman Logitech'ten memnun olduğum için gönlüm LOGİ'ye kaydı..

Burda sizden yine yardım bekliyorum; klavye modeli olarak logitech'de mavi ledli sadece sanırım G105 var; onu almayı planlıyorum? başka modeli varsa yazar mısınız?

İkinci olarak mouse'u yine Logitech'den G402 ve G502 arasında kalarak geçirdim ::( makro tuşlar tamam önemli ama 10 adet çok fazla, gerçi G402'de 8 adet var. Sizce G402 mi yoksa G502'mi?

Kullanan sebebiyle +'sı ve -'si ile yazarsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDeviL -- 9 Aralık 2015; 22:24:29 >
    G502 ağırdır fakat sensörü iyidir G402 ile ilgili pek bir bilgim yok eğer fps oyunlarını oynuyorsan G303 almanı tavsiye ederim kullanıyorum çok memnunum hatta fazla fazla aldım blackfridayde indirimdeyken :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wispe

G502 ağırdır fakat sensörü iyidir G402 ile ilgili pek bir bilgim yok eğer fps oyunlarını oynuyorsan G303 almanı tavsiye ederim kullanıyorum çok memnunum hatta fazla fazla aldım blackfridayde indirimdeyken :)

Peki G303 ile G302 arasındaki fark nedir?

Bide bu mouse'lara MOBA oyunu mouse diyorlar. sebebini anlamadım? Duruşu ve tasarımı sade güzelmiş. Ama o fiyata G402'de oluyor. hatta az daha versem G502bile olur.

gerçekten yoruldum, bütün gün klavye mouse bakındım ::S

Ve hala bir şey bulamadım. Açıkcası Logi'yi kulaklığını kullandığım için hem komple set olsun hemde tasarımında mavi çizgiler ve ledi var diye istiyorum; ancak çeşit olarak az gibi.

A4Tech'ide tasarımı ve içinde yüklü olan macro3 programı için istiyorum; sonuçta asıl amacım FPS oyunları için. ve bu özellik işimi görür diye düşünüyorum. Zaten epey iyi oynarım hatta ezerim :D ama yine silah tepmesini düşürme fikri epey gaza getirdi. bu arada bilginiz var mı bu macro3 programı hakkında, sanırım aktif olarak geliyormuş.

Kardo sen G303 al beni dinle pişman olmazsın eve gideyim daha bilgilendirici yazıcam.
    Spray kontrolünü yapamıyan biri kimseyi ezemez kusura bakma ayrıca yakın mesafede farklı uzak mesafede farklı ölçekte seker mermiler bunu macro ile ayarlamanız mümkün değil uğraşmayın boş beleş işlerle çalışın çok zor bişey değil zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDeviL

Arkadaşlar mavi ledli olmasi benim için önemli. O yüzden mavi led klavye Mouse srt bakıyorum.
    Aslında Everest modelinde var;KM-R7 seti güzel fiyati şuan vatanda 135tl ancak eversti hiç kimse önermiyor. O yüzden everesti en son ihtimal olarak sakladım.
    Onun haricinde a4 Tech'in bloody seti güzel klavye olarak b120, mouse olarak da V7'si gayet şık ve güzel duruyor; ancak maalesef mavi renk yok.
    Aynı zamanda logitechfe bakıyorum;klavye olarak g105 var mavi ledli, mouse olarak da g300s yada 400 serisi var. G300s'i beğenmedim g400 modelide biraz bütçe dışında kalıyor.
    Sizce ne yapmalıyım? Kulaklığım da logitech G430 mesela. O yüzden mavi ledli lazım.
    Lütfen bilgi verirseniz çok sevinirim.

Güncel:::: arkadaşlar mouse g303 aldim umarım memnun kalırım. Klavye olarak ise g105 ile g510 arasında kaldim.
    Küçük ve daha ergonomik oluşu yüzünden g105 iyi.
    Çoklu G özellik atamasi ile pek kullanmak zorunda olmiyacagim bi klavye g510 ancak bilek destek aparatı için istiyorum. Lcd ekranı filan açıkçası çok önemli değil benim için. Şimdi sormak istediğim; bu bilek destek aparatı sadece g510da mi var? G105de yokmu? Yoksa da takılır mi?

Güncel :::

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.