Şimdi Ara

Mouse MOD için yardıma ihtiyacım var (SPREY BOYA / ÇATLATMA TEKNİĞİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün 2 tane Marshall metalik sprey boya aldım ..

Biri kırmızı metalik ve diğeri de siyah metalik.. Bir de çatlatma medyumu aldım hırdavatçıdan .. Mouse var.. A4 tech wop 35 modeli optik çift tekerlekli.. resimdekinin ileri modeli..

şimdi ben bu bahsettiğim mouse u boayamak istiyorum fakat yapmak istediğim şöle bişi var .. Çatlatma meduymu dediğim şey resimdeki gibi son yapılan boyayı çatlatıyo ve sanırım alttaki rengin görülmesini sağlıyo.. ancak ben bunu nasıl .. hangi zaman diliminde süreceğimi bilmiyorum..

mouse u söktükten sonrra zımparalayıp.. 3 kat kırmızı atıcam.. En son siyahı 1 kere sıkıcam.. ?? ve sonra bu çatlatma meduyumu nu mu sürücem kuruduktan sonra.. ?? peki boya sürmek için her bi katın kurumasını beklemek gerekiyo dimi.. ve çatlatma meduyumu nu da öle sanırım ??

ayrıca Çatlatma meduyumunun üzerinde akrilik boya falan diye bahsediyo .. ama bendeki sprey boya.. sprey boyayı çatlatamazsa.. yani bu madde sprey boyalarda işe yaramazsa MOD planım da suya düşer emeklerime ve parama yazık olur .. ??

ALLTAKİ RESİMDEKİ GİBİ .. EN ÜSTTE SİYAHIN GÖRÜNMESİNİ .. ÇATLAYAN YERLERDEN DE KIRMIZININ GÖRÜNMESİNİ İSTİYORUM .. BİR DE UZUN VADEDE BOZULMAMASI İÇİN ÇATLAYAN YERLER İÇİN BİRŞEY YAPMAK GEREKİRMİ ?? NASIL YAPABİLCEĞİMİ SÖYLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.. BOYAMA AŞAMALARI VE ZAMAN KONUSUNDA DA YARDIMA İHTİYACIM VAR.. VE EVDE Mİ YOKSA BALKONDA MI YAPMAK LAZIM ??

DENEYİMLİ, ARKADAŞLARIN TAVSİYELERİNİ BEKLİYORUM...

İŞTE Bunun gibi yapmak istiyorum.. (ÖRNEK RESİM)

Mouse MOD için yardıma ihtiyacım var (SPREY BOYA / ÇATLATMA TEKNİĞİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 26 Ocak 2007; 21:52:06 >

• farkındamısın bilmiyorum ama mouse çatlatlıklar var bunu yapmak zor olsa gerek....
  • hayır kardeşim o mouse sağlam yazdıklarımı iyi okumamışsın.. o mouse benim mouse değil ve benim istediğim teknikle o çatlatma yaratılmış o mouse.ta.. netten buluduğum bi mouse resmi o ..benle alakası yok .. yani dolayısıyla mouse da çatlak falan yok.. yapmak istediğim şey o zaten...

boyayı çatlatıyıcı süğrüyosun alltaki boya görünüyo.. ama bunu prof. şekilde nasıl yapıcam bunu bilmiyorum ..

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

farkındamısın bilmiyorum ama mouse çatlatlıklar var bunu yapmak zor olsa gerek....

Hocam bir konu bu kadar mı yanlış anlaşılır
    Steam:Beedle Psn:Beedle28
  • Bunu yapan vernikler war.
    Annem ahşap boyamada kullanıyordu.

O verniği sürer kurututsun.
    Sonra çatlakların üzerinden ince bi fırçayla diğer boyayı geçersin
  • bak abi tabanı boya. iyice kurusun sonra kuru boyanın üzerine iplikler koy. çatlar iplik ile olucak yani. küçük küçük iplikleri koy sonra üstüne tekrar ikinci renk boyayı geç. kuruduktan sonra iplikleri aldın mı alttan diğer renk çıkacaktır. ben yapmadım ama bu şekilde olmaması için bir sebep yok

ince uçlu cd kalemini elime alır kendimce büyüklü küçüklü çatlaklar yarıklar çizer, daha sonra bunların içini gene ince uçlu yağlıboya fırçasıyla, akrilik boya kullanarak boyardım.

yada

farenin tamamını spreyle kırmızıya boyadıktan sonra kurumaya bırakırım, kuruduktan sonra farenin tamamını maskeleyip(koli bandı, yara bandı..vb farketmez..) maket bıçağıyla ince, kalın, eğiri büğrü çizgiler çatlak gibi duracak şekilde keserim. kesip parçalama işlemi bittikten ve kestiğimiz ince parçaları ksadan ayırdıktan sonra siyah spreyi fere üzerine sıkıp bantları kaldırdığımız da sanıyorum gene ilginç bir sonuç çıkar ortaya.

elbette bu yöntemlerle yaptığın çatlaklar daha tekno duracak. senin aldığın çatlatma şeyisiyle daha gerçekçi göze hoş gelen sonuçlar elde etmek mümkün. bence sen nette bayanların gittiği el işi nakış, ahşap boyama kurslarından birini bul mail at bu boya nasıl kulllanılır böle böle yapacam de başlat anlatmaya

• ahsap isleme kurslarinda fln catlatma boyasi bulunuyor
    ilk once boyayi suruyosun kuruyunca heralde catlatma boyasini suruyosun oluyor

şöle yapmam gerekiyo sanırım ..

mouse u zımparalicam.. sonra 3 kat kırmızı boya atcam.. sonra çatlatma meduyumu nu sürcem.. sonra en üste siyah boyayı.. tabi zaman aralıklarına da dikkat etcemm ;))
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.