arkadaşlar mouse imleci bazen kendiliğinden birdenbire başlat menüsüne doğru kayıyor.oyun oynamasıda çok zor oluyor,olduğum yerde dönmeye başlıyorum.ne yapmak lazım
Optic mouse ise zamin iyi olsun renkli kullanma pad..
diğer mouse ise topu cıkar kirlenmiştir
oda olmad 2$+kdv git bir mouse al kolay gelsin
MOUSE MARKASI NEDİR VE DE BİLGİSAYARIN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?
Hocam mouse markasını anladım da pc nin özelikleini ne yapcan sadece merak ?
aynı dert bende de var, tek çözümünü buldum.denetim masası/fare bölümünden işaretçi hassasiyetini arttır'ı kapatmak. başka bir yolunu bulamadım henüz.
benimkide optik bendede oluyor ama sorun yok neyden oluyor acaba bilgisi olan varmı?
üstte bahsettiğim yolu dene bi bakalım.
mause de hata olabilir bende de oldu mause değiştim kalktı değişik bir mause dene
Service Pack 2 kurulu olan bilgisayarlarda A4 optic mouse kullanıyorsanız bu sorun var herkezde... Kendiliğinden sol tarafa doğru kaymaya baslıyor mouse. A4 ün sayfasında sp2 için driverler var ama bi işe yaramıyor. Aynı bilg. microsoft mouse takın sorun düzeliyor denedim ....
arkadaşım bende sp2 kurulu değilken aynı sorunla karşılaşmıştım ve mause değişince sorun ortadan kalktı
ya allah allah sp2 den kaynaklaıyor demısler bıde yav daha ıkı uc gun once aynı probleme benzer sorunla ılgılı bır arkadas bu formda post acmıstı bırazcık arastır bulursun dostum .
kolay gelsın
aynı sorun bende de wardı.en iyi çözüm mouse değişmek.mouse atlamaya başlamış hepsi bu...
yaw değiştiriverin mousenizi yada optic mouseler için pad var ondan alın bişey kalmaz
mausun gözunde problem var
TEK BİR ÇÖZÜMÜ VAR . AYNI SORUNU 1 AY YAŞADIM . MİCROSOFT WİRELESS OPTİCAL MAUSE VE KLAVYE VAR BENDEDE İKİ YILDIR KULLANIYORUM. DRIVER INI DOĞRU YÜKLE VE PROGRAMI SAĞ ALTTA (SAATİN YANINDA) ÇALIŞACAK. PED BEYAZ OLACAKMIŞ V.S HİKAYE KARDEŞİM.
FORUMDA YENİYİM AMA DIŞARIDA GENERALİM KARDEŞİM. XP YLE BİLMEMNEYLE BUNUN ALAKASI YOK BİLMEYEN KONUŞMASIN.