Şimdi Ara

Mouse Çift Tıklama sorunu çözümlemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arakadaşlar bir çoğumuzun en korkulu rüyalarından biridir belkide mouse çift tıklama sorunu.genellikle kendi kendine tek tık yerine çift tık yaparak başlıyor sorunlar.lafı çok uzatmayacağım bugün kendi g500 üm için bir çözüm ararken tesadüfen verimli bir çözüm buldum sizlerle paylaşmak isterim.çift tık yapan butonunuza mouse dış koruyucu gövdeyi çıkardıktan sonra devre üzerindeki butona ufak bir bant yapıştırmak sorunu gideriyor.en azından bende işe yaradı deneyebilirsiniz.normal olarak kullanımdan ötürü buton gevşiyor bant butonu biraz daha sertleştiriyor.birde alttaki videoda anlatılan gibi statiklenme sorunuda var tabiki.açıkcası elimde kumpas uygun buton bulup lehimlemeyi düşünürken bant yapıştırmak çözüm oldu.

• Hocam benim g500 de çift tıklıyordu. Bende çözümü eski A4 tech mouseumun switchini takmakta buldum. Şimdi E-bayden 10 milyon tıklama ömürlü switch siparişi verdim. Gelince onu takıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Hocam benim g500 de çift tıklıyordu. Bende çözümü eski A4 tech mouseumun switchini takmakta buldum. Şimdi E-bayden 10 milyon tıklama ömürlü switch siparişi verdim. Gelince onu takıcam

dediğim gibi ilk başta switchi değiştirmeyi düşündüm hatta elimde toplu mouse var bi 20 senelik onun switchi uygun gibi.eski mouseların switchleri aşırı dayanıklı çünkü basım çubuğu tek parça.plastiği kırılmadığı sürece sorun çıkarmıyor.senin sipariş ettin switchin linkini bana yazarmısın birde değiştirdikten sonra da yorumlarsan sevinirim.
  • Hocam linki aşağıda veriyorum. Birde bunun 20 milyonluk olanları var ama 10 milyonluğunda çok çok yeteceğini düşünüp gereksiz buldum. Zaten 10 milyon tıklama olmadan mouse Hakkın Rahmetine kavuşacaktır büyük ihtimal

http://www.ebay.com/itm/251570044768?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Hocam linki aşağıda veriyorum. Birde bunun 20 milyonluk olanları var ama 10 milyonluğunda çok çok yeteceğini düşünüp gereksiz buldum. Zaten 10 milyon tıklama olmadan mouse Hakkın Rahmetine kavuşacaktır büyük ihtimal

http://www.ebay.com/itm/251570044768?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

g500 deki switchlerde omron.bi bak bakalım switch değişimiyle sorun tamamen kalkacakmı.

• Dediğim gibi A4 techin switchiyle bile sorun halloldu. Ama zaten oda oldukca eski bir mousetu, bugün yarın yine sorun çıkarmaya başlar. Bende merak ediyorum yeni switch nasıl olacak. Gerçi G700 mouse um servisten gelmek üzere, G500 yedek mouse olacak. Yinede bir kaç gün kullanıp bakarım.
  • Bugün sonunda switchler elime ulaştı, yalnız pek müsait değilim. İlk fırsatta deneyip, sonucu yazarım.

Edit: Fazla dayanamdım ve switchi değiştirdim. Sol buton ilk alındığı gibi tok bir sese ve iyi bir tıklama hissine kavuştu. Yalnız daha önce dikkat etmemiştim, içinden çıkan switchde 10 milyon tıklama ömrü olanlardanmış ve altı ayda bozulmuştu. Gerçi şu an G700 kullanıyorum ve bu mouse ömrünü doldurmadan G500 ü kullanmayı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Sergeant -- 14 Ekim 2014; 22:41:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G900 çift tıklama sorunu
    geçen ay açıldı
    Fare çift tıklama sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.