Şimdi Ara

Çift Tık Problemi Olmayan Kablosuz Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Çift tıklama problemi ile karşılaşmayacağım veya karşılaştığım takdirde Asus mouse'larda olduğu gibi yedek switchler ile kolaylıkla değişim yapabileceğim mouse arıyorum.

    Bu bağlamda Asus mouse alınabilir ama onlar da tümleşik batarya ile geliyor ve Asus'un Türkiye temsilciliğinin bu bağlamda nasıl bir servis altyapısı olduğunu bilmiyorum. Elimde G604 var, daha 6. ayında çift tıklama problemi başladı. Logitech'in eski servis kalitesi olmadığından ürünümü Penta isimli hakkında pek de iyi şeyler duymadığım firmaya yönlendiriyorlar. Logitech ürünleriyle bu bağlamda vedalaştım Asus şu anda aradığıma şeye en yakın olanı fakat onların da batarya ve yazılım problemleri olduğunu öğrendim. Bu bağlamda bilmediğim markalar var ise tavsiyelere açığım. Fiyat önemli değil.


    Teşekkür ederim.




  • Hocam bende logitech mouse var . PC yi satinca elimde kaldi . Yanı üst seviye bir şey ki arıyorsunuz bilmiyorum ama ilanı buraya atayım isterseniz bakarsınız

    TEMİZ KULLANILMIŞ LOGITECH M165 KABLOSUZ MOUSE İlan No: 996313483https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-temiz-kullanilmis-logitech-m165-kablosuz-mouse-996313483/detay

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • olcayypc O kullanıcısına yanıt
    Olcay Bey teşekkür ederim ancak daha üst segment bir şey arıyorum, sizlere iyi satışlar dilerim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turgut89 kullanıcısına yanıt

    Hocam piyasadan switch alıp elinizden az biraz işçilik geliyorsa kendiniz yapabilirsiniz. Bende logitech g700 mouse var ve böyle yaparak yıllardır çalışır durumda tutuyorum. Beceremem derseniz elektronikciler kolayca yapabilir bu işlemi, siz yeterki switch temin edin. Youtube üzerinde nasıl yapıldığının detaylı anlatıldığı videolar bulunmakta.

  • Master_Sergeant kullanıcısına yanıt
    Hocam bir bakayım, switch olarak spesifik bir model numarası vs mi bulmam gerekiyor yoksa herhangi bir switch alsam da olur mu ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turgut89 kullanıcısına yanıt

    Hocam aliexpressten alabilirim derseniz marka model çeşit çeşit bulabilirsiniz, yok burdan temin edeceğim derseniz sanırım omron dışında birşey bulmanız pek mümkün değil. Omron d2fc-f-7n switch alacaksınız. Yanında 10m, 20m, 50m gibi değerler yazıyorsa bu tık ömrü demek oluyor (20m, 20 milyon tıklama gibi). Nette 1,2 tl ye satılan ucuz modelleride var, 50 tl ve üzerine satılanlarda. Kendi deneyimlerime göre 50m olanına para vermenize gerek yok 20m ile aşağı yukarı aynı sürede bozuluyorlar. En mantıklısı 20m yani. Geçici çözüm olarakta switchin içini açıp, tıklama yapmayı sağlayan metal yaprağı düzeltebilirsiniz. Youtubeda onun da nasıl yapılacağı anlatılıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.