Şimdi Ara

Mouse çift tıklama sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
63.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fareler çabuk bozulan aygıtlardır geçmiş olsun.
  • aslında bu problemin çözümü eliniz biraz yatkınsa çok kolaymış. bende de logitech lazer mouseda bu problem oldu , hallettim . bu_linkte nasıl yapacağınızı başka bi mouse için anlatmış, yukarda yanıtlarda da var, hem o tozlanmayı silersiniz hem plakayı tutan çengeli hafif kaldırmanız gerekiyor , ince bi iş ama evde öyle küçük bir parçanın lehiminden daha kolay not:site ingilizce ama resimler yeterli , 70 liralık mouse'u kurtardım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goyathla -- 5 Mart 2013; 16:26:28 >
  • logitech marka mause ise normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsail636

quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

benimki de logitech g500 sözde iyi aldık ama bu aralar yerli yersiz çift tıklama yapmaya başladı du bakalım çıkar kokusu yakında.

ben de G500 kullanıyorum aynı sorun bende de var artık tek tıklamıyor, bir pencere kapatıyorum alttaki pencere de kapanıyor aşırı sinir bir durum sanırım garantisi de bitti. Logitech de böyle yapacaksa ne marka alalım şimdi

benim de logitech g500 çift tıklamaya başladı çözen olursa geri dönüş sağlarsanız sevinirim baylar

• quote:

Orijinalden alıntı: xoverbang

quote:

quote:

benimki de logitech g500 sözde iyi aldık ama bu aralar yerli yersiz çift tıklama yapmaya başladı du bakalım çıkar kokusu yakında.

ben de G500 kullanıyorum aynı sorun bende de var artık tek tıklamıyor, bir pencere kapatıyorum alttaki pencere de kapanıyor aşırı sinir bir durum sanırım garantisi de bitti. Logitech de böyle yapacaksa ne marka alalım şimdi

benim de logitech g500 çift tıklamaya başladı çözen olursa geri dönüş sağlarsanız sevinirim baylar

A4 tech G9-250 aynı problem çıldırtır adamı bir de o kadar para verdik.
    Garantiri var heralde ama servisi kim bilir nerde e faturası da gitmiştir çoktan.

• bende 2 sene önce bimden fare almıştım.onda da aynı sorun var.kafasına göre 2 kere tıklıyor.tıklı tutarken tıklamayı kesiyor falan.kısacası seninki de bozuk hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: goyathla

aslında bu problemin çözümü eliniz biraz yatkınsa çok kolaymış. bende de logitech lazer mouseda bu problem oldu , hallettim . bu_linkte nasıl yapacağınızı başka bi mouse için anlatmış, yukarda yanıtlarda da var, hem o tozlanmayı silersiniz hem plakayı tutan çengeli hafif kaldırmanız gerekiyor , ince bi iş ama evde öyle küçük bir parçanın lehiminden daha kolay not:site ingilizce ama resimler yeterli , 70 liralık mouse'u kurtardım :))

hocam malum o kadar ingilizce yokta birde siz tarif eder misiniz nasıl kurtardığınızı tam çözemedim olayı

• aynı sorun bende de var win8 yükledkten 1-2 ay sonra (fareyi aldıktan yaklaşık 1 yıl sonra) başladı fare kablosuz yani kabloyla ilgili bir dert yok ayrıca sorun donanimsal da değil 3 farklı farede denidim sorun aynı bilen varsa yardım etsin
  • quote:

quote:

quote:

ben logosofta yolladım yapmışlardı ama tık sesi değişmiş zaten tekrar çift tıklamaya başlamıştı bende logitech sitesinden şikayet ettim adres istediler sonra hollandadan kargosuz yeni g500 yolladı herifler.

• abiler ben evde açıp 200 liralık set üzerinde mouse amelyatı yaptım ve sorun düzeldi FIXit de 1 saatte 360 çift tık veren mouse şimdi sıfır yaşasın hobielektronik yapacak arkadaşlara tavsiye dikiş iğnesi kullanın kesin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben logosofta yolladım yapmışlardı ama tık sesi değişmiş zaten tekrar çift tıklamaya başlamıştı bende logitech sitesinden şikayet ettim adres istediler sonra hollandadan kargosuz yeni g500 yolladı herifler.

g500 mağduru biride benim bakalim yolladim resimleri faturayi falan onaylanırsa g500s yollayacaklar bu arada yeni maus aldım onuda elden cikartirim artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ercinoyman

abiler ben evde açıp 200 liralık set üzerinde mouse amelyatı yaptım ve sorun düzeldi FIXit de 1 saatte 360 çift tık veren mouse şimdi sıfır yaşasın hobielektronik yapacak arkadaşlara tavsiye dikiş iğnesi kullanın kesin

tam anlayamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 kez ayni sey olunca insan akillaniyor gittim logiteck fare aldim 6 yildir sorunyok
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Orijinalden alıntı: ercinoyman

abiler ben evde açıp 200 liralık set üzerinde mouse amelyatı yaptım ve sorun düzeldi FIXit de 1 saatte 360 çift tık veren mouse şimdi sıfır yaşasın hobielektronik yapacak arkadaşlara tavsiye dikiş iğnesi kullanın kesin

tam anlayamadım

http://www.instructables.com/id/Repair-mouse-with-double-click-problem/ denedim oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercinoyman -- 1 Eylül 2013; 0:42:43 >

• açtım temizledim kapattım çalışıyor şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dino22

rabitelli de haklı ama sadece ucuz farelerde olmuyor. Bu ikinci a4tech marka (fiyatı da oldukça iyi) farem ama yine aynı sorun karşıma dikiliverdi. Acaba dedim ben mi tuhaf tıklıyorum da bozuyorum ama bu sorunu yaşayanlar da oldukça fazlaymış. Araştırırken bir yerde optik fareler için kullanıldığı yerin parlaklığı buna neden oluyor denmiş ama pek sanmıyorum. Büyük ihtimal tuşun altındaki yaylar zamanla yıpranıyor ve görevini tam olarak yapmıyor. Bunun da bir çözümü yok sanırım. Belki fareyi biraz dinlendirmek işe yarar. Belki...

logitech m705 faremde aynı sorunlar vardı dino22 arkadaşın dediği kullanıldığı yerin parlaklığı olabilir deyip mouse pad i kaldırdım sorun düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harbi Öküz

Sorun farede. Farenin kuyruğunu hafif ezin kendine gelsin

• Konuyu hortlatmak gibi olacak ama

quote:

Orijinalden alıntı: ozan2088

Tüm söylenenleri yaptığınız halde düzelmiyorsa; mouse switch bozulmuştur. Tamirini sizde yapabilirsiniz. Eğer benim gibi pahalı bir logitech,roccat,razor vs mouse kullanıyorsanız bilmenizde fayda var. Ben linkte
    http://www.overclockers.com/forums/s...d.php?t=594646
    belirtilen şeyi yaptım ve düzeldi. Kolay gelsin.

Teşekkürler, çok işime yaradı gerçekten. Benzer bir sorun yaşayan varsa, arkadaşın verdiği adres: http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=594646

• Abi benim ilk mause kabloluydu hp markası vadı tam 5 yıl kullandım.Son 1 ay böyle yapmaya başladı sonra bizde atıp 50 Tl verip Lenovo kablosuz aldık.İlk başlarda çok iyiydi bende sevinordum. Çünkü gerçekten sinir bozucu ama ara 8-9 ay geçti ve böyle yapmaya başladı.Bilgisayarda kesinlikle virüs yok.Bilgisayarı çok özenli kullanırım çok az program var sadece internette takılırım ama böyle oldu.Ben mi bozdum anlamıyorum.Ama bozmam imkansız.Lütfen bir çözümü varsa anlatın be kardeşlerim
  • bende bloody aldım mouse ilk taktım sol click çift tıklıyordu başka bi usbye taktım düzeldi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.