Şimdi Ara

Mouse çift tıklama sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
3
Favori
63.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bende aynı sorunla karşı karşıya kaldım, bu sorunun farenin sol tık tuşunda olduğunu anladım. forumlarda yazan her şeyi denememe rağmen sonuç alamayınca farenin içini söktüm ve sol tık tuşunun bozuk olmadığını kavradım, meğer farenin tık tuşunun plastiği biraz büyük olduğundan daha sık ve çabuk basmasına neden oluyormuş. bir törpü yardımı ile bu işi kökten çözdüm. orayı törpüleyerek daha küçük hale getirdim ve sorun çözüldü. artık rahat uyuyabiliyorum, kabuslarım sona erdi. umarım sorununuza yardımcı olur.

not: sakın fazla törpülemeyin bu kez de hiç basmaz, iyice kafayı yersiniz. genelde artı işareti olur, artı işareti gitsin yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goyathla

aslında bu problemin çözümü eliniz biraz yatkınsa çok kolaymış. bende de logitech lazer mouseda bu problem oldu , hallettim . bu_linkte nasıl yapacağınızı başka bi mouse için anlatmış, yukarda yanıtlarda da var, hem o tozlanmayı silersiniz hem plakayı tutan çengeli hafif kaldırmanız gerekiyor , ince bi iş ama evde öyle küçük bir parçanın lehiminden daha kolay not:site ingilizce ama resimler yeterli , 70 liralık mouse'u kurtardım :))

Allah razı olsun eski bir mouse umu sizin linkteki yöntem ile açıp düzelttim . Keşke dün görseydim yeni mouse siparişi vermezdim neyse bunu yedeğe alacağım :)

• bende ki g9x sol tuş arızasını eğer biraz lehim yapmayı biliyorsanız ve garantisi bitmişse (daha önceden 10liraya aldığım fareye çay dökmüştüm ve sapıtıp duruyodu) ben onun sol tuş switchini logitech g9x taktım ve sorunsuz çalışıyor sadece biraz sert basıyor o kadar. illa orjinal parça diyorsanız aliexperes di sanırım üzerinde yazan koddan arama yapın bulursunuz.
  • cümlemizden. benim mouse bu sorunu tekrarlamıştı. Lehim yapılabiliyorsa bu switchler zaten çok ucuz ve hepsi aynı, 3 bacaklı, 3 lehim sökülüp tekrar yapılacak,bozuk mouselardan çıkarılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goyathla -- 7 Mayıs 2015; 11:12:57 >
  • aynı sorun inka model mausumda vardı açtım ve devrelerde oksitlenme gördüm oksitlenmeyi temizleyince sorun çözüldü.bence mausu açıp oksitlenmeye bakmalaısınız
  • beyler g300 çift tıklıyor varmıdır çözümü
  • makro veya double click kullanıyorsanız olma ihtimali var kılıç buguda bundan kaynaklanır
  • bu konuda tüm sıkıntısı olanlar yardımcı olmak için şunu söylüyorum, ben platoon kullanıyorum PL-370 serisi içini açtım ve içinde siyah bir bölüm var ve o bölümde akmış olan beyaz köpüğe benzer bir leke var o lekeyi temizleyince sorun çözüldü umarım sizdede bunun gibi bir sorun vardır ve tekrar para vermenizi istemem.
  • Minecraft OYNAMAYIN | Oynucaksanızda Creative Oynamayın :D Tavsiyem
  • BERKALİM kullanıcısına yanıt
    Mouse tuşu bozulmuştur bendede var iki tık yapıyor başka mose de sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Çözümü Veriyorum İyi dinleyin...

G500 Mause'ların hepsinde sol click sıkıntısı var olmayanların ise ilerde olma olasılığı %100.. Click yapan tuş made in china olduğundan dolayı arıza yapması muhtemel. Öyle bir ürün takmışlarki içerisine rezalet..

Problem içindeki click yapan parça ile alakalı yazılımsal yada pc ile alakalı bir problem değil.

Şimdi öncelikle mausenin altında yer alan 5 adet vidasını sökün söktükten sonra click yapan arızalı parçayı havya yardımı ile dikkatlice sökün. Sadece 3 adet ayağı var 3 adet lehimi ısıtınca kendiliğinden çıkacaktır. Çıkardığınız parçayı direk çöpe atın..
    Ardından herkezin evinde kullanmadığı iyi kötü bir mause'u vardır o mausada aynı işlemi yapın söktüğünüz parçayı g500 mause'unuza takın lehimleyin.. Hepsi bu kadar. Dilerseniz sağ click'ide aynı işlemle yenileyebilirsiniz. Evinizde mause'unuz yoksa
    sağda solda satılan 3 5 liralık bir mause'u alın dediğim işlemi yapın. He lehimim vs yok derseniz de herhangi bir elektronik tamiri yapan birisine götürün 5 10 tl ye işinizi çözün. Çünki çok pratik ve basit bir işlem. Ayrıca ben g500 mause'uma yaptım şuan
    sorunsuz kullanıyorum. 64 bit yeni güncel programınıda indirdim ve kurdum çalıştırdım şuan kullanıyorum sıkıntısız.

• 10 liraya aldığım kablosuz Everest Mouse'da da 1-2 ay içinde başladı. Müzmin bir donanım sorunu. 10 yıllık farede olmayan sorun birkaç aylık Logitech mouse da bile olabiliyor. Rezil bir sorun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.