Şimdi Ara

Mount Blade Fire&Sword asker sorunu...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oynayanlar bilir bu oyun Warbanda' göre çok değişik , köylerden aldığımız askerler çok vasıfsız rus çarlığında ki derebeylerine bakıyorum moskova atlısı yeni düzen nişancıları falan çok güzel ekipler topluyorlar ve çok hızlı.Ben Leh'im bu arada derebeyi oldum anca paralı asker kampından güzel asker bulabiliyorum kalelerdeki kumandanlarada asker sipariş ediyorum onlarda tırt düşmanlarda ki askerlere göre bu yüzden oyun sarmamaya başladı üst düzey sağlam asker nasıl elde edebilirim ? Ve düşmanlar kısa süre içerisinde nasıl üst düzey asker toplayabiliyorlar bilenler yardımcı olursa çok sevinirim oyun sıkmaya basladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDuMaNx -- 8 Ağustos 2013; 2:30:41 >

• Yok mu oynayan hiç ? Up up
  • Askerlerin kendi kendine level atlar. Mesela 12 xxx acemisi yazar yanındada + işareti vardır. üzerine tıkla altta yükselt gibi bir tuş olması lazım yada 2 birlikten birini seçme yeri vardı. Belli bir para verip askerlerini geliştirebiliyorsun öyle. Bu arada konu yanlış yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roc.

Askerlerin kendi kendine level atlar. Mesela 12 xxx acemisi yazar yanındada + işareti vardır. üzerine tıkla altta yükselt gibi bir tuş olması lazım yada 2 birlikten birini seçme yeri vardı. Belli bir para verip askerlerini geliştirebiliyorsun öyle. Bu arada konu yanlış yerde

Kardeşim asker geliştirmeyi biliyorum 3 senedir warband oynuyorum fire and sword'a yeni geçtim bunda köyden aldığın acemiyi süvari yapamıyosun 2 kere geliştiriyosun onudna haftalık ücreti 4 dinar oluyor düşün ne kadar ezik bir birlik sen warbandla karısttırdın heralde firea and sword oynamadınız sanırım bağlı olduğum krallıkta ki şehir ve kalelerdeki kale kumandanlarına asker eğitmesi için soruyorum onlarda eziğin biraz üstü haftalık ücreti 12 14 dinarlık orta sınıf ama genede iyi olmayan birlikler benim anlatmak istedğim düşman birliklerde mesela isveç krallığında isveç atlısı , süvarisi diye haftalık ücreti 37 dinarlık sağlam birlikler topluyorlar bu askerleri nerden buluyorlar ? Büyük bir ihtimal şehirlerdeki kale kumandanlarından fakat bilmediğim bir şey var ki ben üretemiyorum bu tip güçlü asker bunu merak ediyorum kale kumandanından üst düzey birlik üretmesi için ne yapmamız gerekiyor ?

• Aradan 9 yıl geçmiş ama söyliyeyim. aynı sorun hala devam ediyor. Mesela Leh paralı asker grubundaki kanatlı hüssar nasıl yapılıyor hala anlamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full str Bow/fire+?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.