Bildirim
Mount Blade
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oynar hocam kafanı yorma.. _____________________________ -
Bu Arada Ekran Kartı Onboard Bazı Aynştaynlar Göremiyor. _____________________________
-
bak ateş ve kılıç zaten oyun yaması warband daha güzel ve açar merak etme orjinal al bence dr de 10 tl _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: guvenaga
bak ateş ve kılıç zaten oyun yaması warband daha güzel ve açar merak etme orjinal al bence dr de 10 tl
Yamamı ? Şakamı Yapıyorsun ?
3 Tane Oyun War M&B'nin ; M&B , M&B Warband , M&B With Fire And Sword.
Beyler Fire And Sword Kasıyor. Açmadı_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: ModexLife
quote:
Orijinalden alıntı: guvenaga
bak ateş ve kılıç zaten oyun yaması warband daha güzel ve açar merak etme orjinal al bence dr de 10 tl
Yamamı ? Şakamı Yapıyorsun ?
3 Tane Oyun War M&B'nin ; M&B , M&B Warband , M&B With Fire And Sword.
Beyler Fire And Sword Kasıyor. Açmadı
bak o ateş ve kılıç warban ile aynı sadece bir iki şey ekleniyor biliyorum_____________________________ -
Fs Açmadı Warband'da açmaz herhal. _____________________________
-
Kurulumu doğru yaptığına emin misin normalde bir sorun olmaması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Attığımı ezmem,Ezdiğimi atmam -
Kaç senelik bilgisayarda açtım sıkıntı olmadı, senin PC'de de açması lazım diye düşünüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler