Bildirim
Mount and Blade mi? Warband mı ? Fire & Sword mu ? Yoksa Napoleonic mi ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mount and Blade Warband -
warband -
warband tabiiki -
Napoleonic için warbande ihtiyacınız var saten bu yüzden warband doğal olarak daha fazla oyuncusu vardır
-
warband , daha eski olmasına rağmen -
Mount&Blade yenilik getirmeyen bir oyun. Yani ilk Mount&Blade ile en son çıkanı arasında ne oynanabilirlik, ne de başka bir fark var. Baktılar oyun rağbet gördü, yeni isimlerle bir kaç şey ekleyerek çıkaralım diyorlar artık. Zaten bu yeni oyunlarda olan şeylerin daha iyilerini, Taleworlds sitesindeki mod takımları seneler önce yapıyordu.
Oyunlar arasından seçim yapmak gerekirse; Warband derim. -
Warband kesinlikle. With Fire and Sword kendi alanında iyi olsa da (tüfekler vs.) oyunun özü dolayısıyla Warband çok daha güzel bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mert103
Arkadaşlar oyun alıcam hangisinde online oyuncu fazladır ?
Warband ve de burdaki osmanlı senaryosu modu tavsiye ederim kardeşim ...
Yanlız mod V1.153 update ile çalışıyor bilgin olsun..
http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=247350.0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 25 Kasım 2012; 23:51:00 > -
Napolenic'te çok iyi göz ardı etme -
Warband ve Fira and Swordu'u tavsiye ederim -
Mount&Blade:Bannerlord yolda... -
Warband diyorum. Bannerlord'u da merak ediyorum acaba ne zaman çıkacak -
Nisan-Haziran gibi gelir herhalde. -
beyler arkadaşıma sordum ne alıyım diye alma dedi warband bi crack verdi şuan online oynayabilirim ama emek hırsızlıgı gidip 9 tl vericem alıcam -
Dostum oyun 9 lira bea. Ayrıca o crack single için geçerlidir. Multiplayer'ı crackle vs. oynayamazsın. Bir ayrıca daha oyunun multiplayerının eski yoğunluğu kalmadı biz dahil tüm klanlar MB2 yi bekliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayden_ -- 28 Kasım 2012; 0:59:36 > -
bannerlord daha cıkamadı -
Görünce gülümsedim taleworlds'e selamlar -
quote:
Orijinalden alıntı: Ambarad
Mount&Blade yenilik getirmeyen bir oyun. Yani ilk Mount&Blade ile en son çıkanı arasında ne oynanabilirlik, ne de başka bir fark var. Baktılar oyun rağbet gördü, yeni isimlerle bir kaç şey ekleyerek çıkaralım diyorlar artık. Zaten bu yeni oyunlarda olan şeylerin daha iyilerini, Taleworlds sitesindeki mod takımları seneler önce yapıyordu.
Oyunlar arasından seçim yapmak gerekirse; Warband derim.
Kesinlikle,hilesiz capulcu kovala,sigir gotur,eskiya kovala falan hep ayni ya :D
Ilerlemeside baya zor lord olcan lordlugu arttircan kale alacan kaleye adam koycsn sende adam kalmiyor zaten :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
suanda 18tl steam de tum oyunlar dahıl napolyon , warband , vikigns ,fire sword
Benzer içerikler
- ezglobal crack
- red dead redemption 2 crack
- demo oynatan siteler
- uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı
- resident evil 8 türkçe dublaj izle
- valorant ps5
- valorant yeni hesap açma
- cs2 bunny kodu
- marvel rivals sistem gereksinimleri
- cs2 fps arttırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X