Şimdi Ara

Mount and Blade mi? Warband mı ? Fire & Sword mu ? Yoksa Napoleonic mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
19.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun alıcam hangisinde online oyuncu fazladır ?

• Mount and Blade Warband
  • warband
  • warband tabiiki
  • Napoleonic için warbande ihtiyacınız var saten bu yüzden warband doğal olarak daha fazla oyuncusu vardır
  • warband , daha eski olmasına rağmen
  • Mount&Blade yenilik getirmeyen bir oyun. Yani ilk Mount&Blade ile en son çıkanı arasında ne oynanabilirlik, ne de başka bir fark var. Baktılar oyun rağbet gördü, yeni isimlerle bir kaç şey ekleyerek çıkaralım diyorlar artık. Zaten bu yeni oyunlarda olan şeylerin daha iyilerini, Taleworlds sitesindeki mod takımları seneler önce yapıyordu.

Oyunlar arasından seçim yapmak gerekirse; Warband derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yoksa Yeni Bir God of War'mı?
    12 yıl önce açıldı
    BLADE AND SOUL OYNAYAN VARMI?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Warband kesinlikle. With Fire and Sword kendi alanında iyi olsa da (tüfekler vs.) oyunun özü dolayısıyla Warband çok daha güzel bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

Arkadaşlar oyun alıcam hangisinde online oyuncu fazladır ?

Warband ve de burdaki osmanlı senaryosu modu tavsiye ederim kardeşim ...

Yanlız mod V1.153 update ile çalışıyor bilgin olsun..

http://forums.taleworlds.com/index.php?topic=247350.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 25 Kasım 2012; 23:51:00 >
  • Napolenic'te çok iyi göz ardı etme
  • Warband ve Fira and Swordu'u tavsiye ederim
  • Mount&Blade:Bannerlord yolda...
  • Warband diyorum. Bannerlord'u da merak ediyorum acaba ne zaman çıkacak
  • Nisan-Haziran gibi gelir herhalde.
  • beyler arkadaşıma sordum ne alıyım diye alma dedi warband bi crack verdi şuan online oynayabilirim ama emek hırsızlıgı gidip 9 tl vericem alıcam
  • Dostum oyun 9 lira bea. Ayrıca o crack single için geçerlidir. Multiplayer'ı crackle vs. oynayamazsın. Bir ayrıca daha oyunun multiplayerının eski yoğunluğu kalmadı biz dahil tüm klanlar MB2 yi bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayden_ -- 28 Kasım 2012; 0:59:36 >
  • bannerlord daha cıkamadı
  • Görünce gülümsedim taleworlds'e selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Mount&Blade yenilik getirmeyen bir oyun. Yani ilk Mount&Blade ile en son çıkanı arasında ne oynanabilirlik, ne de başka bir fark var. Baktılar oyun rağbet gördü, yeni isimlerle bir kaç şey ekleyerek çıkaralım diyorlar artık. Zaten bu yeni oyunlarda olan şeylerin daha iyilerini, Taleworlds sitesindeki mod takımları seneler önce yapıyordu.

Oyunlar arasından seçim yapmak gerekirse; Warband derim.

Kesinlikle,hilesiz capulcu kovala,sigir gotur,eskiya kovala falan hep ayni ya :D
    Ilerlemeside baya zor lord olcan lordlugu arttircan kale alacan kaleye adam koycsn sende adam kalmiyor zaten :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suanda 18tl steam de tum oyunlar dahıl napolyon , warband , vikigns ,fire sword
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.