Şimdi Ara

Motospeed v30 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da gördüğünüz gibi.Tasarımı güzel yorumlar güzel.Yaklaşık 75lira fiyatı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Detaylı incelemesini yaptım, forumda makaleside mevcut. 16 Dolara satılıyor fiyat olarak çok ucuz, kaliteside fiyatına göre normal fazlası eksiği yok.

• mttzn kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz geç oldu ama teşekkür ederim

Bencede çok güzel bi mouse.Sanırım tekrar almam gerekirse yine motospeed alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç olsun güç olmasın, incelemeler kısa sürede çıkmıyor. Sipariş veriyoruz 1 ay kullanıyoruz 2 hafta, video oluşturmak 1 hafta etti 2 aylık bir süre. Hobi olunca böyle oluyor işte :)
  • çok güzel inceleme tebrikler...
  • Ben Kullandım Ama Tutuşu Rahat Değil Ve 500 Hz. Bunu Alacağınıza Birazcık Daha Ekleyip 1000 Hz Birşey Almak Daha mantıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik detay konusunu açmıştım, ucuza flawless sensor mouse diye. Amazon'dan avrupada iken almıştım. Aylardır kullanıyorum, ucuza profesyonel mouselarda kullanılan sensor'lerin kalitesini ve performansını alıyorsunuz. BF1, BF4'de baya fark etti eski A4 Tech mouse'a nazaran (entry level office laser sensor kullanıyordu, optical sensorler daha iyidir)
    https://forum.donanimhaber.com/npet-v30-v20-cok-ucuza-flawless-sensor-mouse--127285458

Konuda daha detaya yer verdim firmware'e kadar (yabancı kaynak linklerle) fakat yukarıdaki arkadaşın söylediğine direkt kısa cevap yazayım; 1000Hz olarak satılan çoğu mouse o ayarda jitter yapıyor. Genelde 500Hz'te kusursuz çalışıyorlar. 2 değer arasında pratikte 1ms fark var bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 21 Eylül 2017; 21:55:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Xceed alınır mı ?
    3 yıl önce açıldı
    CF MOTO Alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.