Şimdi Ara

Motosikletimin sesini beğenmiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biraz tiz çıkıyor böyle daha kaba çıkartmak için ne yapmak gerek patlatma olayı felan değil sesinin yüksek çıkmasını istiyorum motor 100 cup s

• Geçen gün motorcudaydım. Salcano wolf'un egsozuna bir boru taktılar. Şık da görünüyor, eğreti durmuyordu. SEsi chopper gibi çıkmaya başladı. Cup için uygulanabilir mi bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jonny_J

Geçen gün motorcudaydım. Salcano wolf'un egsozuna bir boru taktılar. Şık da görünüyor, eğreti durmuyordu. SEsi chopper gibi çıkmaya başladı. Cup için uygulanabilir mi bilemiyorum.

teşekkürler tavsiyen için amirim
  • İçinde susturucu varsa söke bilirsin veya matkap ile birkaç delik açabilirsin

Not : öyle 100 cc motorda egzoz değişikliği yapıp bağırtan bebelerden nefret ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: satanpist

İçinde susturucu varsa söke bilirsin veya matkap ile birkaç delik açabilirsin

Not : öyle 100 cc motorda egzoz değişikliği yapıp bağırtan bebelerden nefret ederim

+1 Not için.

O motorun egzozunu değiştirirsen (anca düz boru olur zaten sanki Akrapovic egzoz takilacak) etraftaki o apaçilerden bir farkın kalmıyor ve her türlü bizden küfürü yiyiyorlar

Edit: Zaten 100cc(100cc bile değil 99cc) motosikletten ne bekliyorsun supersport 4 silindir sesi mi ? 600RR gibi ses mi bekliyorsun öyle bir motordan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Rawlings -- 27 Temmuz 2014; 13:33:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Rawlings

quote:

+1 Not için.

O motorun egzozunu değiştirirsen (anca düz boru olur zaten sanki Akrapovic egzoz takilacak) etraftaki o apaçilerden bir farkın kalmıyor ve her türlü bizden küfürü yiyiyorlar.

aynen öyle
  • Egzosu değiştir ama aşırı bağırırsa ceza yersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Rawlings

quote:

+1 Not için.

O motorun egzozunu değiştirirsen (anca düz boru olur zaten sanki Akrapovic egzoz takilacak) etraftaki o apaçilerden bir farkın kalmıyor ve her türlü bizden küfürü yiyiyorlar

Edit: Zaten 100cc(100cc bile değil 99cc) motosikletten ne bekliyorsun supersport 4 silindir sesi mi ? 600RR gibi ses mi bekliyorsun öyle bir motordan.

sakin ol gaza gelme ! sadece ne yaparım diye sordum yorumunu beklemedim

• Bence yapma orijinal takıl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.