Şimdi Ara

motosiklet türleri oturuş şekilleri hakkında bilgilendirir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • motosiklet tipleri nasıldır. ve supersport(racing) motorlarında oturuş biçimi eğilmek gerekiyormuş ve rahatsız bir oturuş oluyormuş. honda cbr 250 hangi türe giriyor supersport(racing) e mi giriyor. oturuş onda da mı rahatsızdır. hangi motosikletlerde oturuş rahatsızdır. fazla bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim. ( cbr 250 de eğilmeden rahat bir biçimde oturuyodu youtube da ikiteker kanalı ) detaylı uzun ve net bilgilendirirseniz sevinirim .

• quote:

Orijinalden alıntı: ba10

motosiklet tipleri nasıldır. ve supersport(racing) motorlarında oturuş biçimi eğilmek gerekiyormuş ve rahatsız bir oturuş oluyormuş. honda cbr 250 hangi türe giriyor supersport(racing) e mi giriyor. oturuş onda da mı rahatsızdır. hangi motosikletlerde oturuş rahatsızdır. fazla bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim. ( cbr 250 de eğilmeden rahat bir biçimde oturuyodu youtube da ikiteker kanalı ) detaylı uzun ve net bilgilendirirseniz sevinirim .

evet supersportlarda biraz eğilmek gerekiyor. Normal sürüşte gidon hakimiyeti için dirseklerin kırık olması lazım. Dik oturanların sürüş pozisyonu yanlıştır. Dikkat ederseniz kollar sopa gidi düz olur o zaman.
  • Cbr 250 kullanıcısı olarak cevap yazayım.Gayet rahattır.Bence super sport değil olsa olsa sporttur cbr 250.Ben daha çok tipi,oturuşu falan sport touringlere benzetiyorum motorumu.(2013 kasa) SS lerin çoğu rahatsızdır ama aerodinamiklik içinde gereklidir.R25.yzf 125 mesela düşük ccde bu oturuş tarzına girer ama nispeten rahattır büyük abilerine göre.CC ve motor ağırlığı arttıkça oturmak zor oluyor,biraz tecrübe istiyor.
  • superlight 200 = tekli koltuk
  •  motosiklet türleri oturuş şekilleri hakkında bilgilendirir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 14 Ağustos 2016; 3:44:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

motosiklet türleri oturuş şekilleri hakkında bilgilendirir misiniz

ss mi alalım yani hocam tam şeytan icadı

• Tescillemis olduk ;)) hep bu ssciler yuzunden ;))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cbr dediğin kalıplı commuter. o yüzden rahattır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle rahatlık arıyorsan ve bütçen kısıtlıysa kuba superlight 200 yani chopper bobber cruiser tarzları. Üstüne seleye jel uygulaması yaptırdığında su yatağında gibisin.

Bütçem var benim evladiyelik alıcam ömür boyu rahat edicem gerekirse dünyayı gezicem oram buram acımasın diyorsan Yamaha VMAX :)

Önce kendine bir hedef seçmelisin başlangıçta aldığın motor ileride hoşuna gitmeyecek. cc yükseltmek isteyeceksin. İstediğin oturuş pozisyonunu, yapmak istediklerini, hayallerini belirle.. artçın olucakmı onu düşün.. kız arkadaşımı alırım gezerim dersen supersportların artçı selesine ülkemiz kızları sığmıyor bunu bi aklına kazı :)
    Ülkemizde hiç 1000rr ile yola çıkınca basmıcam ben 100le gidicem diyeni görmedim tam şeytan icadı hele bu tarz motorları kullanıcaksan bu ülkenin delik deşik asfaltında mutlaka yanında eski gazete bulundur bir miktar lazım oluyor genelde.. sıcak bunaltıyor cocukları ön kaldırıcam şunu yapıcam derken 5 saniyede seriyorlar gazeteyi..

Ancak 950cc yamaha xv950 alıpta ben deli gibi basıcam onla bunla yarışıcam diyenide göremezsin zaten 950cc olmasına rağmen max hızı 180 falan. Amacını iyi belirle.

Motor bir hayat felsefesi gibi görünsede çoğu ergen için ölümle yaşam arasındaki ince çizgiyi oluşturuyor. R25 200leri buluyor bu bile başlangıç için iyi bir motor olmadığını gösteriyor mesela..

12 yıldır cup ile başlayıp çeşitli motorlarla devam eden bir motor sürme deneyimine sahibim aynı zamanda 2008den bu yana tırından tut her türlü araba sürmüşlüğüm var. Trafikte malesef motorlar taşıttan sayılmıyor bunun bilincinde olmanıda tavsiye ediyorum.

Ha niye söyledim bunca şeyi.. şimdiden oturuş pozisyonuna başladıysan araştırmaya yakın zamanda youtubedan bathur1, walterriffic, hunterhonda gibi kanalları baslayacaksın izlemeye sonra gidip bende 1000lik alıcam huhuuuu diyeceksin. Bu yuzden şimdiden uyarmayı borç bildim kendimde. Oturuş kadar aileni düşün.. aileni acaba ? Sorularıyla kapıya her gün baktırmayacak ürünlere yönelmeni tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

Kesinlikle rahatlık arıyorsan ve bütçen kısıtlıysa kuba superlight 200 yani chopper bobber cruiser tarzları. Üstüne seleye jel uygulaması yaptırdığında su yatağında gibisin.

Bütçem var benim evladiyelik alıcam ömür boyu rahat edicem gerekirse dünyayı gezicem oram buram acımasın diyorsan Yamaha VMAX :)

Önce kendine bir hedef seçmelisin başlangıçta aldığın motor ileride hoşuna gitmeyecek. cc yükseltmek isteyeceksin. İstediğin oturuş pozisyonunu, yapmak istediklerini, hayallerini belirle.. artçın olucakmı onu düşün.. kız arkadaşımı alırım gezerim dersen supersportların artçı selesine ülkemiz kızları sığmıyor bunu bi aklına kazı :)
    Ülkemizde hiç 1000rr ile yola çıkınca basmıcam ben 100le gidicem diyeni görmedim tam şeytan icadı hele bu tarz motorları kullanıcaksan bu ülkenin delik deşik asfaltında mutlaka yanında eski gazete bulundur bir miktar lazım oluyor genelde.. sıcak bunaltıyor cocukları ön kaldırıcam şunu yapıcam derken 5 saniyede seriyorlar gazeteyi..

Ancak 950cc yamaha xv950 alıpta ben deli gibi basıcam onla bunla yarışıcam diyenide göremezsin zaten 950cc olmasına rağmen max hızı 180 falan. Amacını iyi belirle.

Motor bir hayat felsefesi gibi görünsede çoğu ergen için ölümle yaşam arasındaki ince çizgiyi oluşturuyor. R25 200leri buluyor bu bile başlangıç için iyi bir motor olmadığını gösteriyor mesela..

12 yıldır cup ile başlayıp çeşitli motorlarla devam eden bir motor sürme deneyimine sahibim aynı zamanda 2008den bu yana tırından tut her türlü araba sürmüşlüğüm var. Trafikte malesef motorlar taşıttan sayılmıyor bunun bilincinde olmanıda tavsiye ediyorum.

Ha niye söyledim bunca şeyi.. şimdiden oturuş pozisyonuna başladıysan araştırmaya yakın zamanda youtubedan bathur1, walterriffic, hunterhonda gibi kanalları baslayacaksın izlemeye sonra gidip bende 1000lik alıcam huhuuuu diyeceksin. Bu yuzden şimdiden uyarmayı borç bildim kendimde. Oturuş kadar aileni düşün.. aileni acaba ? Sorularıyla kapıya her gün baktırmayacak ürünlere yönelmeni tavsiye ederim.

hocam güzel yazmış. yeni yeni bu işe meraklanan bir 36'lık olarak dikkate alacağım dediklerini.

:)

• quote:

Orijinalden alıntı: xpug

quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

Kesinlikle rahatlık arıyorsan ve bütçen kısıtlıysa kuba superlight 200 yani chopper bobber cruiser tarzları. Üstüne seleye jel uygulaması yaptırdığında su yatağında gibisin.

hocam güzel yazmış. yeni yeni bu işe meraklanan bir 36'lık olarak dikkate alacağım dediklerini.

:)

Rica ederim hocam siz bu dediklerimi yaşınızdan ötürü her ne kadar olgunlukla karşılamış olsanızda malesef küçük arkadaşlarımız kafasının dikine gitme eğilimindeler :) bu yazıyı yazdıktan sonra bir arkadaşımız mesaj attı kawasaki h2 alıcaz şöyle böyle.. benim yazdığım yazıdan rahatsız olmuş arkadaşımız hızlı gittiğinin farkında olarak sürülebilirmiş. Yahu elin uyuşsa dalgınlığına gelse 3 saniyede cesedini bulamazlar ama anlamıyorlar işte.. argümanıda 2 yıl boyunca 250 cc honda sürmesi burası ayrı komik.

Ninja h2yi prof. olarak bu işi pistlerde yapan adamlar süremiyor adam motordan iner inmez surat oluyor sapsarı.. üzerine bindiğindeki korkuyu tarif ediyorlar sen kalkıp bu motoru alıp trafiğe çıkmayı düşünüyorsun. Aç bi en azından altın elbiseli adam kanalını adam inceledi anlattı işte duygularını.. Ne desek ne söylesek bir türlü olmuyor hocam..
    Neyse biz uyarımızı yapalım can benim canım değil diyelim geçelim :)

Sorunuz olursa seve seve yanıtlarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim de bir sorum var. Supersport motorda arkamızdaki kişi nasıl oturmalı? Kaputa mı tutunmalı yoksa sürücüye mi sarılmalı?

• Roxio kullanıcısına yanıt
    Bana kalirsa zorunlu olmadikca artci alinmamali ama artci varsa surucuye tutunmasi dah rahat bir surus imkani verir sofor acisindan artci için iki turlu de eziyet.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.