Şimdi Ara

Motosiklet kazası arkadaşım vefat etti :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu motorları daha dikkatli kullanalım daha evleneli 3 ay olmuştu bugün haberini aldım cenazeye gidemedim ama cok tuhafım

THY kabin görevlisi trafik kazasında öldü

Türk Hava Yolları'nın kabin görevlilerinden Birtan Yılmaz, geçirdiği bir motosiklet kazasında yaşamını yitirdi
    Türk Hava Yolları, kabin görevlisi, Birtan Yılmaz

İstanbul'da eşi Sinem Yılmaz ile evine dönerken motosiklet kazası geçiren THY kabin görevlisi Birtan Yılmaz hayatını kaybederken kazada eşi yaralandı.

Türk Hava Yolları'nda, grev yasağını protesto ettikleri gerekçesiyle 2012 Mayıs ayında işten çıkardığı ve daha sonra geri aldığı 305 personel arasında bulunan Birtan Yılmaz'ın kazada yaşamını yitirmesi THY'yi de yasa boğdu.

Birtan Yılmaz'ın cuma günü Beylikdüzü Yeşilkent Özkan Acar Camii'nde öğle namazına mütekip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.

Türk Hava Yolları'nın kabin görevlilerinden Birtan Yılmaz, geçirdiği bir motosiklet kazasında yaşamını yitirdi
    Türk Hava Yolları, kabin görevlisi, Birtan Yılmaz

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1066782-thy-kabin-gorevlisi-trafik-kazasinda-oldu

Motosiklet kazası arkadaşım vefat etti :(

• Allah rahmet eylesin. Yazık olmuş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok yazık oldu
  • Malesef ülkemizde yolda yürüyemeyen kişilere ehliyet veriliyor aslinda resmen cinayeti belgelendiriliyor devlet.siz ne kadar dikkat ederseniz edin biri gelir sizi hayattan koparir.eğitim şart ama malsef cahil insanlar kendilerini yönetecek birilerini secemezler o yüzden devleti yönetenlerde bizi uygurliğa götürecek ehliyetleri yok önce onlari düzeltmeliyiz ki trafik de düzelsin.bu işler yol yapma köprü yapmakla bitmiyor .malesef bende sevdiğim bir insani cahil ehliyetli birinin resmen biçmesi ile kaybettim ALLAH RAHMET EYLESİN

• Hocam sizin de ailesinin de başları sağolsun. Çok acı bir durum.

• saolun arkadaşlar
  • Başınız sağolsun, geride kalanlarına Allah sabır versin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hat sahibi vefat etti
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Habere bak saçma sapan detayları anlatıyor . Hayatını kaybeden biri var ortada neymiş 2012 Grev mrev yav banane ondan kardeşim

ALLAH rahmet eylesin nasıl olmuş acaba kaza ?
  • Yav bu Habertürk ile Mynethaber ne kadar saçma haberler yapıyor gencecik adam ölmüş gitmiş yok grevmiş miş miş bana ne o grevden şu kazayı anlatın adam akıllı,

Sizede çok geçmiş olsun, Allah sizlere sabır versin çok kötü bir durum

Edit: Yukarıdaki arkadaşla nerdeyse aynı şeyleri yazmışız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xerker -- 17 Nisan 2015; 16:21:08 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah ailesîne sabır versin, sizinde başınız Sağolsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: xerker

Yav bu Habertürk ile Mynethaber ne kadar saçma haberler yapıyor gencecik adam ölmüş gitmiş yok grevmiş miş miş bana ne o grevden şu kazayı anlatın adam akıllı,

Sizede çok geçmiş olsun, Allah sizlere sabır versin çok kötü bir durum

Edit: Yukarıdaki arkadaşla nerdeyse aynı şeyleri yazmışız

Bunlar için haberin detayı önemli değil ki Haberin başlığına şunu yazıyorlar -Barcelona'nın yıldızı Beşiktaş'ta -

Barcelonalı dev yıldız Ziomel Kessi ( 8) Beşiktaş U-11 de .

Al sana habercilik , Bir detay yok bir açıklama yok sallamasyon yaz kafasındalar .

• çok üzücü başınız sağ olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerkesMemnun

çok üzücü başınız sağ olsun

dostlar saolsun
  • kazanın içeriğine ilişkin bir bilgi var mı?
  • İçim karardı daha bugün sattım motoru. Ölümle dans ediyoruz. Allah rahmet eylesin.

Kaza sebebi neymiş o da önemli. Yırtık dondan çıkar gibi çıkan şoförlerdir kesin.

Lütfen ekipmanlarınızı kaliteli ve eksiksiz alın.

• Başınız sağolsun. Bu ülkede araba kullanmak bile riskken motoru siz düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

kazanın içeriğine ilişkin bir bilgi var mı?

Gece 3 de Havalimanı'ndan çıkmış eve giderken e5 de motor kaymış deniliyor bariyerlere vurmuş tek bildiğim bu

• Allah rahmet eylesin.
  • CaNeRR kullanıcısına yanıt
    Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.

Hangi yol olursa olsun, maalesef en ufak herhangi bir olumsuzluk-tedbirsizlik üzücü durumlara sebebiyet verebiliyor. Belki virajdaki azıcık bir yağ birikintisi buna sebep oldu. Bilemiyoruz hiçbir şeyin nasıl ve ne zaman olabileceğini, 4 teker kullansak bile.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.