Şimdi Ara

Motosiklet ile Yaptığım Gezi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu da benim bayram tatilinden gezi fotoğrafları arkadaşlar.

A2 ehliyetini geçen ay aldım, 1 hafta sonra motosikleti aldım (motosikleti kullanamadığımı anlayan sahibi bana trafik olmayan caddede eğitim verip 1 gece evlerinde misafir etmişlerdi, ertesi günü Çanakkale'den Manisa'ya getirmiştim motosikleti), bayramdan 1 hafta önce çadır, mat, uyku tulumu, çadır altlığı/koruyucu, çekiç, anahtarlar, tornavida takımı, lastik tamir köpüğü, zincir yağı ve en sonunda full ekipman giysileri için alışveriş yaparak hazırlığımı tamamladım. Özellikle ekipmanlar konusunda tavsiyeler veren arkadaşlara tekrardan teşekkürler!

Manisa'dan Aydın'ın Kuşadası ilçesine gittim bayramın birinci günü. Bayramın dördüncü günü mesai başladığı için doğaçlama yapamadım gezide, 2012 yazında üç haftalık bisiklet turum sırasında gittiğim Önder Camping'te konaklamayı tercih ettim, en azından bildiğim yer olduğu için hayal kırıklığı yaşamayacağım garantiydi. Umarım seneye tatili 9 gün yaparlar da daha uzaklara gitme ve doğaçlama yapma şansımız olur 🙂

Bayramın üçüncü günü İzmir'in Menderes ilçesine bağlı Özdere Plajı'na da uğradım, akşamına memlekete dönüş yaptım.

Geziyi tek yaptım. Fotoğraftaki arkamda duran motosiklet grubuyla petrol istasyonunda karşılaşmıştık gezimin son gününde. Yaptığım kilometreyi ve harcadığım yakıtı hesaplamadım, ilk gün fullemiştim, son gün de fulledim, o kadar. Motosiklette sadece iki sorun yaşadım; 1- İlk gün otobanda basarken titreşim yüzünden deponun üstündeki gösterge ibresi yerinden koptu (Hız 100 civarlarına gelince rahatsız edici bir titreşim mevcut. Motosiklet tek silindir maalesef), 2- Son gün dönüş yolunda Menderes ilçesinde yolda büyük bir çukura girdim (önümdeki arabadan dolayı görememiştim çukuru), koruma demiri yamuldu, yola devam etmiştim. Dün teslim ettim servise motosikleti.

Motosikletin modeli Falcon Freedom 250, 2018 model bu arada.

Herkese iyi günler 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daimon88 -- 18 Ağustos 2019; 1:40:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Öncelikle iyi yolculuklar iyi gezi olmus ama fotograflar acilmiyor acilirsa yorum yapacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altin Elbiseli Adam -- 17 Ağustos 2019; 23:9:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altin Elbiseli Adam

Öncelikle iyi yolculuklar iyi gezi olmus ama fotograflar acilmiyor acilirsa yorum yapacagim
    Teşekkürler hocam. Konuyu mobil uygulaması aracılığıyla açmıştım, uygulamanın kalitesi hala yerlerde, şimdi pc üzerinden hallettim..
  • Daimon88 kullanıcısına yanıt
    Guzel gezinti olmus hocam. Motorla seyehat etmek en guzeli motor guzel ama ben cup motor sevmem rx3 de alabilirdiniz neyse gezintiniz guzel olmus bu arada plaj tanidik geliyor neresidir orasi hocam

• Sormayi unuttum motor kacbinde ve nekadar yakti

• Altin Elbiseli Adam A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam tekrardan. Bu ilk motosikletim, gelecek senelerde belki enduro motosikletlere yönelirim, belki cruiser motosikletlere devam ederim, bakalım önümüzdeki seneler ne gösterecek.. Kuşadası'ndaki Kadınlar Plajı'na ait bir fotoğraf.. Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir halk plajı, kaliteli bir plaj, parasız olmasından ötürü çok kalabalık, başka bir sorunu yoktu.. Yakıtı ben aldığımdan beri hiç hesaplamıyorum hocam, fullerim depoyu, ibre kırmızıya yaklaşınca tekrar fullerim, olayım bu. Yola çıktığım gün fullemiştim, bir de dönüş günü fulledim.. Kilometre 8500'lerde. Ben üçüncü sahibiyim bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gezi ve Turizm
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.