Şimdi Ara

Motosiklet Direksiyon Sınavı? Ne Yapılacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yazılı sınava çalışacak vaktim olmadı ama bilgilerim doğrultusunda geçtim sınavı. Şimdi direksiyon sınavı varmış ama eğitimlere katılamadım ne yazık ki okul, derken.. Genelde ne sorulur, kesin geçebilir miyiz? Zor mudur? En önemlisi sınavı kimler yapıyor? Meb, emniyet görevlileri, kurs ?

• gözetmen hocalar oluyor meb na bağlı sanırsam. motorla dubaların arasından geçiriyorlar o kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajdar123456

gözetmen hocalar oluyor meb na bağlı sanırsam. motorla dubaların arasından geçiriyorlar o kadar...

Hocam anasını ağlatmışlar Yamaha Ybr 125'in kavrama noktasında falan veriyorum gazı. Sonra gidiyorum işte, dönüşlerde kendini çok atıyor motosiklet? Eğitmene 2,3 defa sordum vites 1'de iken olur dedi. Sonra 2'ye atıp denedim aynı şey devam ediyordu. İnşallah bu yüzden kalmayız.. Birde kursun oraya mı gelecek hocalar? Yani aynı motosiklet ile mi sınava gireceğim? Arkadaşlar aynaya bak, sinyal ver, lastik kontrolü falan bir şey var mı? Bilgi verirseniz sevinirim. Tam kuyruğuna geldik patlamayalım.

• ben araba ehliyeti alicakken ilerki yoldada motor sinavi yapilicakti herkes tabi kendi mototrlari ile gelmis gittiler dubalar var sanirim gecion aradan gidion ayni araba gibi sinyal ver kontrol et kalkista aynaya bak fazla hiz yapma

zaten aractan daha kisa suruyor yapicak fazla bisey olmayinca
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

Orijinalden alıntı: ajdar123456

gözetmen hocalar oluyor meb na bağlı sanırsam. motorla dubaların arasından geçiriyorlar o kadar...

Hocam anasını ağlatmışlar Yamaha Ybr 125'in kavrama noktasında falan veriyorum gazı. Sonra gidiyorum işte, dönüşlerde kendini çok atıyor motosiklet? Eğitmene 2,3 defa sordum vites 1'de iken olur dedi. Sonra 2'ye atıp denedim aynı şey devam ediyordu. İnşallah bu yüzden kalmayız.. Birde kursun oraya mı gelecek hocalar? Yani aynı motosiklet ile mi sınava gireceğim? Arkadaşlar aynaya bak, sinyal ver, lastik kontrolü falan bir şey var mı? Bilgi verirseniz sevinirim. Tam kuyruğuna geldik patlamayalım.

ben sınava girerken külüstür bitane asya motor getirdiler. benim için sürmek konusunda sıkıntı yoktu her türlü motoru sürüyorum ama zorlananlar oldu baya. bitane yaşlı dede 5 metre düz gidemedi. ama ona bile verdiler galiba. kasacak pek bişey yok. ben motorla gitmiştim kabul etmediler. sıram geldiğinde kaskı takıp bindim motora gazladım gittim. hiçbişeyi kontrol etmedim. hatta biraz hoyrat kullandım motoru ama hiçbir problem çıkmadı.

sınavda ön kaldıran bir arkadaşım vardı. geçirmediler onu. aman dikkat
    ...

• 7-8 tane dubalar var belli aralıklar ile aralarında geçiyorsun en sonda 8 çizerek dönüyorsun sonra başladığın yere gidiyorsun.kendi motosikletin ile girebilirsin motosikletin yoksa kursun motosikletini kullanbilirsin.
    kask takmayı unutma bizim kursa kasksız olanları sınav a almamışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr22

7-8 tane dubalar var belli aralıklar ile aralarında geçiyorsun en sonda 8 çizerek dönüyorsun sonra başladığın yere gidiyorsun.kendi motosikletin ile girebilirsin motosikletin yoksa kursun motosikletini kullanbilirsin.

Sağolun arkadaşlar...

Hocam kaskım yok, yani onlar vermeyecek mi? Motosikleti satarken kaskları da satmıştım. Ya kursun motosikletleri çok boktan. Hadi scooter olsa labirent bile çizerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direksiyon sınavı hakkında
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

Orijinalden alıntı: cnr22

7-8 tane dubalar var belli aralıklar ile aralarında geçiyorsun en sonda 8 çizerek dönüyorsun sonra başladığın yere gidiyorsun.kendi motosikletin ile girebilirsin motosikletin yoksa kursun motosikletini kullanbilirsin.

Sağolun arkadaşlar...

Hocam kaskım yok, yani onlar vermeyecek mi? Motosikleti satarken kaskları da satmıştım. Ya kursun motosikletleri çok boktan. Hadi scooter olsa labirent bile çizerim.

bizim kursta veriyorlardı hocam...

• bizi geniş asfalt bir alana götürmüşlerdi sıra halinde dubalar koymuşlar ortaya slalom yaptırmıstı adam :D dubaların sonunda 8 çizerek dönmemizi istedi geri gelirkende gaza yüklenip frenlememize bakmıştı aslında araba motorsiklet her direksiyon sınavı böyle olmalı
  • Dubaların arasında 8 çizmek? Hemde Yamaha Ybr 125 ile ?

Ben kendi 50 cc'lik scooter'ımla gittim,kağıda imzamı attım hadi git ilk kavşaktan dön gel dedi görevli,araçtan inmedi bile.Toplasan 1 km kullanmamışımdır.Turu tamamlayınca tamam gidebilirsin dedi.
  • Adamları aradım bana vitesli motosiklet ile çizeceksiniz dediler. Nasıl yapayım ben o ölü motosikletle. Ya resmen motor ölü arkadaşlar, vites 1,2,3 kendi kendini atıyor arada debriyajı bıraktığım halde. Kursu MEB mi yapıyordu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.