Şimdi Ara

Motosiklet Almayı Düşünüyorum Fakat...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Motosiklet Almayı Düşünüyorum Fakat Kararsızım.Aradığım Spor Bir Şey.Yarış Felan Değil.Eğlence ve Okul Gibi Yerlere Gidiş Geliş.Önerdikleriniz Nedir?Lütfen Yardımcı Olun.Cok Pahalı Olmazsa İyi Olur.

• Yok Mu Kimsenin Bir Öerisi.
  • spor bir şey?
    scooter al bence rahat insan işidir yeterlidir
  • Daha önce onlarca yazıldı çizildi bu konu. Geçmiş konulara bakarsan sorunun cevabını rahatlıkla bulabilirsin.
  • bütçeni felan soylersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seza

Daha önce onlarca yazıldı çizildi bu konu. Geçmiş konulara bakarsan sorunun cevabını rahatlıkla bulabilirsin.

Evet Bıraz Arastırınca Farkettım Bende.Cbr 125 Diye Düşündüm Hoşumada Gitti.

quote:

Orijinalden alıntı: denfekolte98

bütçeni felan soylersen

Bütcem 3500.
  • Cbr 125 iyidir ama boyun uzunsa altına yakışmaz, cbf 150 de iyi motosiklettir. Spor istiyorum demişsin ama cbf 150 resimde görüldüğü gibi değil, kalıplı motordur. Eğer illa spor istiyorum diyorsan cbr 125 en iyi tercihtir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cbr 125 iyidir ama boyun uzunsa altına yakışmaz, cbf 150 de iyi motosiklettir. Spor istiyorum demişsin ama cbf 150 resimde görüldüğü gibi değil, kalıplı motordur. Eğer illa spor istiyorum diyorsan cbr 125 en iyi tercihtir.

Boy 1.85 Cbr 125 de Benım Hoşuma Gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

quote:

Cbr 125 iyidir ama boyun uzunsa altına yakışmaz, cbf 150 de iyi motosiklettir. Spor istiyorum demişsin ama cbf 150 resimde görüldüğü gibi değil, kalıplı motordur. Eğer illa spor istiyorum diyorsan cbr 125 en iyi tercihtir.

O boya cbr 125 gitmez diye düşünüyorum ama yinede bir gör üstüne bin, kendine yakıştırırsan başkalarının görüşünü önemseme. Ama en yakın zamanda cbr 125 i yakından gör.

• quote:

quote:

quote:

O boya cbr 125 gitmez diye düşünüyorum ama yinede bir gör üstüne bin, kendine yakıştırırsan başkalarının görüşünü önemseme. Ama en yakın zamanda cbr 125 i yakından gör.

Tamam.Teşekkür Ettim Yakından Görüp Görüşleri Alacağım.İlgin İçin Sağol.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bu arada söylemeyi unuttum korumaları lütfen ihmal etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bu arada söylemeyi unuttum korumaları lütfen ihmal etme.

Yok Tabiki İhmal Etmem.Teşekkürler.

• Yamaha YBR 125 al son kasalardan.Çok sportif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarkDun

Yamaha YBR 125 al son kasalardan.Çok sportif.

+1
    yamaha ybr esd 125 almalısın
  • ölçülerine cbf 150 daha çok yakışır.. fotolarda küçük göründüğüne bakma oldukça büyük bi makina.. ayrıca cbr'nin yeni 2011 model kasaları hariç diyerleri sana olmaz oyuncak gibi olur altında.. limitte 3500 demişsin 2011 için yeterli değil.. ben cbf tavsiye ederim..
  • arkadaşlara katılıyorum ben de cbr güzel ama ufak kalabilr ben 1.70im ve cuk oturuyo yani :) yolda cbr lara daha dikkatli bakıyorum tabi kendimde olduğu için ve uzun boylu insanlar biraz garip duruyo üstünde :) cbf de taş gibi makinadır tavsiye edebilirim.veya ybr ve tvs apache ye de bak istersen. honda yamaha değil diye beğenmemezlik etme tipi hoşuna giderse apache yi bi araştır derim güzel motordur
  • merhaba. cbr 125 senin boyuna göre çook küçük, ben alma derim. hyosung markasının 250cc lik motorlarına bakabilirsin. hyosung çin malı değil, g.kore malı ve 250cc lik modeli gerçekten güzel. 250cc lik kategoride gt250, gt250r, gv250 var bi bak istersen. kışın alırsan daha ucuza bulursun, ama tabi motosikleti aldığında ehliyet, kask, mont, eldiven bunlara da sahip olmuş olman lazım. bu arada motosiklet konusunda belli bir tecrübem var başka konularda da soruların varsa yardımcı olmaya çalışırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.