Bir arkadaş tavsiye etti. Firma ile ilgili detaylı bilgim yok. İzmir merkezli ve güvenilir bir firma olduğunu söylediler. Ben bir çift koruyucu ayakkabı aldım. Piyasa fiyatının neredeyse yarısına .. İhtiyacı olan arkadaşlar bakıp değerlendirebilir. |
1000₺ piyasa fiyatı olan kask 500₺ civarı. Bana çok güvenilir gelmedi. Istanbul Bilişim vakası olabilir.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Fiyatlar gayet iyi ama ürün alan var mı? güvenilir mi? konuyu açan arkadaşa ürün geldi mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat220275 -- 25 Ekim 2020; 21:51:47 > |
Motovento güvenilir güzel bir yer site motovento ya ait değildir bence aitse de ist. bilişim vakası tabii.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyBunny -- 26 Ekim 2020; 0:13:57 > |
Motovento.com sitesinde yer alan outlet kısmına tıkladığımızda yine bu siteye yönlendiriyor. |
motovento izmir'de mağazası olan motosiklet camiasında bilindik bir yer. sorun olacağını sanmıyorum. |
motoventooutlet.com whois information Registered On 2020-09-18 |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kahramanlarda ama mağazada geçmiyor indirimler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |