< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sabri Bey, 3 gün önce sipariş verdiğim mont için halen işleniyor deniyor sipariş bilgilerinde. Acaba yarın kargoya verilir mi, kontrol edebilir misiniz? Sipariş numaram 0005609753. Düzeltme: Son mesajınızı görmemişim. En kısa sürede kargoyu bekliyor olacağım o halde. İlginiz için teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Aequitas -- 1 Kasım 2020; 22:42:23 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
bende zor yaptım taksit kısmını seçince kabul etti ama taksit yapmadı sanırım |
xl yada xxl eldiven olarak neler mevcut stokta ? bunu beğendim ama L olmaz bana |
kumara bende dahil oldum bakalım , ürün gelirse ala gelmezse mualla |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim montum bu sabah kargoya verilmiş. Kargom geldikten sonra da bilgilendirme yapacağım. |
sadece xs vardı s beden de stok da görünüyor belki işinize yarar bende artçı için s beden siparişi verdim |
Hocam kasklar yapı itibariyle ilk taktığınızda yanlardan sıkmalı, bu sıkma kaskı kullandıkça azalır çünkü kask kafa şeklinizi alır. Bu şekli alması için iç köpüklerin taze olması lazım. 5 yıl kullandığım kask hala duruyor ama iç köpükleri taş gibi oldu. Yani en fazla 2 yaşında kask alın derim. Ben satıcı arkadaşa sorduğumda 2018 ya da 2019 üretim demişti ama 2015 çıktı. Keşke bakıp söyleseymiş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim linkini verdiğim kaskı eşime göre ölçüp S bedenini almıştım zaten. Normalde yarım kask olmasına rağmen kafaya tam oturmalı. Bu kask yarım değil sanki çeyrek gibi yani ne enseden oturuyor ne de öndeki vizör tam oturuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
stokta xl veya xxl olarak hangi eldivenler var ? |