Şimdi Ara

Motoru Ödüllü Araç Tavsiyesi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bu ödül hikayesi yılan hikayesine dönmüş, her araç kendi kendine ödül verip duruyor, Fiatı'da Hyundai'side diğerleride bizim gibi tüketicileride bu yolla kafamızı karıştırmaya çalışıyorlar. bence bu tip savsatalara kanmayalım.

siz araçların zırttan pırttan aldıkları ödüllere bakmayın, en doğrusu gidip ilgilendiğiniz aracı test edin işinize yarıyorsa alın.

araçlara bi ton para veriyoruz ama ödüllere para vermiyoruz. işin gerçeği bu.
    SeRviSe GitmeYeN FIAT KullaNıcıLaRı
  • quote:

Orjinalden alıntı: leothesaint

her şeyi avrupada yılın otomobili su seçildi bu seçildi diye yazıp durmuşsunuz. multijet motor 2004 te yılın motoru seçilmiş iyi de etmiş ben de punto kullanıyorum o motordan bende de var yalnız demek istediğim şudur ki siz bu hikayelere kanmayın bu isin ehli japondan ve almanler. bu sene mini sınıfta honda jazz sedanda da honda civic birinci oldu. usa ya gittiğinizde fiatı renaultu peugeotu kimse tanımaz ama hondayı toyotayı vw yi herkez bilir. fiat bayisine gidiyorum multijet yılın motoru diyor, peugeota gidiyorum o da yılın otomobili diyor yani her bayide bir yılın motoru ve otomobili var. simdi de line yılın otomobili olmus forumda okudum piyasada o kadar kaliteli otomobil varken line mı yılın otomobili oldu? kim seçiyo bu yılın motor ve otomobilleri çok merak ediyorum. bmw mercedes volvo varken nasıl oluyor da yılın otomobili fiat oluyor bana pek inandırıcı gelmiyor.

Yılın otomobilleri yalnıza donanım olarak değil f/p olarak seçiliyor...Ayrıca Fiat, bmw den daha az arıza çıkartır.. Ama arıza çıkarttığındada Bmw'de daha çok ilgi görürsün daha çok çözümcül olurlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 4 Mart 2008; 20:05:03 >

"Ben bir Türküm, dinim, cinsim uludur." Duyar duymaz içim titremişti. Şair bu şiiriyle 'Diril Ey Türk!' diye bağırıyor ve bizi uyanmaya çağırıyordu. Bu bağırışı duyduk, bu çağrıya uyduk. Bir arayış, uyanış ve sonunda diriliş başladı. Bir kuru kalabalık değil bir millet olduğumuzu anlamaya başladık. İbrahim Binbaşı doğru söylemiş, yeniden doğuyoruz, canlanıyoruz, diriliyoruz. Türk geri geliyor! Tarih bir millete bir kez dirilme hakkı verir. Yeniden uyursak, oyuna gelirsek, bir daha dirilemeyiz. Biz olmaktan çıkar, kaybolur gideriz. Bu sözümü unutmayın!
    Yüzbaşı Kadri Bey
    22 Nisan 1915

Dokuz Eylül Üniversitesi-2011

• Arkadaşım boşver ödülü, önemli olan kullanıcıların memnuniyeti...
    Araba sektörü o kadar büyük ki, o kadar çok para dönüyor ki, bir araba firması çaktırmadan bir kuruluşun varolmasına ve kendisine ödül yağdırmasına neden olabilir.
    Leothsait in dediği gibi, ortada o kadar kaliteli mallar varken linea ya mı düşmüş ödül?!

Ödüle göre karar verilmez, kendine başka bir kriterya bul bence.

• motor diyorsan

1.tercih :honda vtech

2. tercih toyota vvt
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.