Şimdi Ara

Motoru Ödüllü Araç Tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her şeyi avrupada yılın otomobili su seçildi bu seçildi diye yazıp durmuşsunuz. multijet motor 2004 te yılın motoru seçilmiş iyi de etmiş ben de punto kullanıyorum o motordan bende de var yalnız demek istediğim şudur ki siz bu hikayelere kanmayın bu isin ehli japondan ve almanler. bu sene mini sınıfta honda jazz sedanda da honda civic birinci oldu. usa ya gittiğinizde fiatı renaultu peugeotu kimse tanımaz ama hondayı toyotayı vw yi herkez bilir. fiat bayisine gidiyorum multijet yılın motoru diyor, peugeota gidiyorum o da yılın otomobili diyor yani her bayide bir yılın motoru ve otomobili var. simdi de line yılın otomobili olmus forumda okudum piyasada o kadar kaliteli otomobil varken line mı yılın otomobili oldu? kim seçiyo bu yılın motor ve otomobilleri çok merak ediyorum. bmw mercedes volvo varken nasıl oluyor da yılın otomobili fiat oluyor bana pek inandırıcı gelmiyor.

Orjinalden alıntı: leothesaint

her şeyi avrupada yılın otomobili su seçildi bu seçildi diye yazıp durmuşsunuz. multijet motor 2004 te yılın motoru seçilmiş iyi de etmiş ben de punto kullanıyorum o motordan bende de var yalnız demek istediğim şudur ki siz bu hikayelere kanmayın bu isin ehli japondan ve almanler. bu sene mini sınıfta honda jazz sedanda da honda civic birinci oldu. usa ya gittiğinizde fiatı renaultu peugeotu kimse tanımaz ama hondayı toyotayı vw yi herkez bilir. fiat bayisine gidiyorum multijet yılın motoru diyor, peugeota gidiyorum o da yılın otomobili diyor yani her bayide bir yılın motoru ve otomobili var. simdi de line yılın otomobili olmus forumda okudum piyasada o kadar kaliteli otomobil varken line mı yılın otomobili oldu? kim seçiyo bu yılın motor ve otomobilleri çok merak ediyorum. bmw mercedes volvo varken nasıl oluyor da yılın otomobili fiat oluyor bana pek inandırıcı gelmiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: leothesaint

her şeyi avrupada yılın otomobili su seçildi bu seçildi diye yazıp durmuşsunuz. multijet motor 2004 te yılın motoru seçilmiş iyi de etmiş ben de punto kullanıyorum o motordan bende de var yalnız demek istediğim şudur ki siz bu hikayelere kanmayın bu isin ehli japondan ve almanler. bu sene mini sınıfta honda jazz sedanda da honda civic birinci oldu. usa ya gittiğinizde fiatı renaultu peugeotu kimse tanımaz ama hondayı toyotayı vw yi herkez bilir. fiat bayisine gidiyorum multijet yılın motoru diyor, peugeota gidiyorum o da yılın otomobili diyor yani her bayide bir yılın motoru ve otomobili var. simdi de line yılın otomobili olmus forumda okudum piyasada o kadar kaliteli otomobil varken line mı yılın otomobili oldu? kim seçiyo bu yılın motor ve otomobilleri çok merak ediyorum. bmw mercedes volvo varken nasıl oluyor da yılın otomobili fiat oluyor bana pek inandırıcı gelmiyor.

Bu tip ödüller ödediğin bedele en iyi şekilde karşılık veren araçlara veriliyor.

yani fiyat&performans bakılıyor.

bu tip bir ödül almış araç aynı sınıftaki mercedes den iyidir anlamına gelmiyor.

motor ödüllerinde ise kriter.

hacme göre performans,tüketim,emisyon,ömür,bakım

• Hyundai I30 yılın otosu seçilmiş. ödül almış. nereye baksam ödül almış motor ve modelle karşılaşıyorum. kafam karıştı yaws.

Orjinalden alıntı: dogancan67

aman fiat alma servisi flan 5 para etmez mahallede bi tanıdık albea aldı 1.3 multijet adam öle pişmanki 4 ay önce arabayı vurdu çamurluk ezildi bide sol ön far kırıldı eylül den beri yapmadılar arabayı şimdi daha yeni yaptılar parçaları da kalitesiz bence

arabayı çarpmış memnun değilmiş. o servisten arabayı alıp başka yere yaptırsın o da..albea multijet dynamic liste fiyatı 25.500 nakitte 23 e verirler.arabada ödüllü motor,yol bilgisayarı,klima,abs,airbag,ebd,sis farı bisürü ıvır zıvır var o adam ne bekliyor bu arabadan uçmasınımı bekliyor anlamadım.körü körüne yorum yapmayın arkadaşlar.nesinden memnun değilmiş bir sorda bizde bilelim????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 5 Ocak 2008; 14:37:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

Hyundai I30 yılın otosu seçilmiş. ödül almış. nereye baksam ödül almış motor ve modelle karşılaşıyorum. kafam karıştı yaws.

Koş al hemen bi tane Ne duruyosun.Kafan karıştıysa aldıkları ödüllerin hacimlerini falan karşılaştır. Ödüller kupa şeklindeyse hangisi içine daha çok su alır ona dikkat et. Bu önemli bir kriter.Yada sen hepsinden birer tane al, hem sıkılmazsın hemde sonra beğenmediğini satarsın.

• bence ya linea alınız
    ya da i 30 alınız ...
    çünkü ikiside ödüllü...seçim sizin
  • yoksa sen fiat topiğine girmiş bir ajanmısın he!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

abi bizim sanayideki usta benım tıponun motorunada ödül verdi

• sizin aracınızın motoru zaten iyi ve çok seri ödüle gerek varmı bence yok accent 110 beygir vgt motor bence çok başarılı ve performanslı bir motor tek dezavantajı multijete göre vergisinin fazla oluşu bunun dışında çok iyi
  • yok yok alacak bi multijet, hem de en ödllüsünden!!
    avrupa'da yılın otosu seçilen LİNEA'nın DYNAMİC modelini ALACAK!!
    quote:

Orjinalden alıntı: 03-09-2007

zaten ceviz kabuğunun öyle bir niyeti yok heralde. inceden dalgasını geçiyor fiatçılarla.

o ustanın adresini verde şu benim aracın motorunu da bi göstereyim, belki bi ödülde bize verir.

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

o ustanın adresini verde şu benim aracın motorunu da bi göstereyim, belki bi ödülde bize verir.

tabi abı ne demek yılların ustası valla bımadalya takmadıgı kaldı

• quote:

Orjinalden alıntı: 03-09-2007

zaten ceviz kabuğunun öyle bir niyeti yok heralde. inceden dalgasını geçiyor fiatçılarla.

2008 yılı ödüllerin verilmesini bekliorum, yanılmayalım yane dimi ama..
  • hocam kusura bakma ama fazla sallamışsın... (bjk li arkadaş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parisorlu -- 4 Şubat 2008; 13:36:51 >
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.