Şimdi Ara

Motorsiklet Onerisi 10.000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motorsiklet almayi dusunuyorum ekipman harici 10.000 tl hafif esneme olabilir. Hic motor kullanmadigim icin yuksek cc li bisi bakmiyorum zaten bu butceyede olmaz :) Hem ogrenebilecegim hem zevk alabilecegim motora ihtiyacim var honda cbr 125 gibi ama lastik sikintilari var hemen hemen tum motorsikletletde fabrika cikisli lastikler cok kayiyor onun icinde baska lastik ile degistirecegim lastik onerisidr iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arranger. kullanıcısına yanıt
    Oneriniz icin tesekkurler. Bir sey soracagim yeni baslayanlar motor kullanmayanlar onceden scooter tarzi baslamasi oneriliyor yani ss tarzi vitesli onermiyorlar. Bilgi dogrumu biraz arastirsimda. Scooter alip teknikleri kavrayip o zaman satip alabilirsiniz diyorlarda danismak istedim sizede.

• Ayni senin durumundayim bu akaryakit zamlarindan sonra motor almayi dusunuyorum honda cbr 125 alirdim alsam
    fakat kasap suruculerden korkuyorum hayatim kiymetli herkesin oldugu gibi
    Yada teslalar gelene kadar mazota devam

• Ben hayatımda hiç motor kullanmadığım için cbr 125 biraz fazla olmaz mı ? İnternette bazıları öneriyor bazıları ise hemen supersport alınmaz diyorlar. Bir kaç youtube kanalı izledim cbr için çok + ları var. Tek silindir az yakıyor gidişi iyi sadece tekerlekleri yağ gibi kayıyor demek lazım. Onları değiştirmek lazım. Ama işte 0 dan başladığım için kullanabilirmiyim o var. Zaten kursuna falanda gideceğim için öğrenebilirimde orda.
  • Guncel

• Guncel +++++

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 35.000 Jip tavsiyesi.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cbr 250 ile başlanır da diyorlar aklım mantığım almıyor motor tecrübem tahmini 80 bin km civarı şuan cbr 250 kullanıyorum. abi yeni başlayanın elinde bu motor çok çok tehlikeli hiç hafife almayın hemde hiç. Tavsiyem şekil şemal isteğin varsa cbr 125 olur ama trafiğe kapalı alanda 1 hafta çalışmanı öneririm

• JEANT kullanıcısına yanıt
    Ktm Rc125 nasil bir motor onerirmisiniz guzel bir sekli var bencede.

• Guncel

• quote:

Orijinalden alıntı: balikcibili

Ayni senin durumundayim bu akaryakit zamlarindan sonra motor almayi dusunuyorum honda cbr 125 alirdim alsam
    fakat kasap suruculerden korkuyorum hayatim kiymetli herkesin oldugu gibi
    Yada teslalar gelene kadar mazota devam

tesla gelse en az 150-200 bin liraya satılır hocam
  • Cbr 250. Kullanıyorum memnunum.

• CBR 250 güzel motor ama 250 lik motorla başlamak istemiyorum. Yukardaki dediğim gibi motor 125lik işimi şimdilik görecektir. Belli bir süre sonra satıp 250liğe çıkmayı düşünüyorum. Sadece böyle 125 lik şekli güzel olan RC125 dediğim gibi bir motor istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nova™

CBR 250 güzel motor ama 250 lik motorla başlamak istemiyorum. Yukardaki dediğim gibi motor 125lik işimi şimdilik görecektir. Belli bir süre sonra satıp 250liğe çıkmayı düşünüyorum. Sadece böyle 125 lik şekli güzel olan RC125 dediğim gibi bir motor istiyorum.

250 al diyenlere hiç bakma bile zaten doğru düşünüyorsun 125 lik bilindik markalardan sevdiğini beğendiğini al eğer racing beğeniyorsan racing den giderim dersen r125 diğerlerine göre yatık pozisyonuyla alıştırır seni ama öyle bi arzun yok ise ktm Honda vs kaliteli markalardan beğendiğini seç
    tabii r125 in o yatık pozisyonu çokta mühim olmayabilir senin için.. rc125 kullanmadım birşey diyemem ama virajlarda nasıl acaba diye düşünüyorum Ön yargılı yaklaşırsam viraj performansı iyi gibi durmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEANT -- 11 Eylül 2016; 0:57:37 >

• Peki böyle 125 lik olarak önerebileceğiniz 2 den fazla öneriniz var mı ? Tek öneri istemiyorum daha doğrusu araştırmak için alternatifim olmasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Ama böyle rc motorları supersuport modelleri düşünüyorum bilginiz varsa sevinirim :)
  • quote:

Peki böyle 125 lik olarak önerebileceğiniz 2 den fazla öneriniz var mı ? Tek öneri istemiyorum daha doğrusu araştırmak için alternatifim olmasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Ama böyle rc motorları supersuport modelleri düşünüyorum bilginiz varsa sevinirim :)

cbr 125 ilk olarak düşünebilirsin sağlamdır üzmez seni
    madem racing seviyorsun r125 sena makina hissiyatı verebilir görüntüsü itibari ile vs aprillanın 125 i ne de bak derim

• JEANT kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim ilgilendigin icin :) son bir sey sorayim daha fazla yormak istemem seni suphesiz en en onemli konu ekipman. Ekipmani neye gore kombin etmeliyim nerden nasil almaliyim fiyat civari kac tl lik almaliyim. Bunada yardimci olursan sevinirim :)

• Guncel++

• Kawasaki varken cbr almanı önermem
    İlk motorun 125 olsun diğerleri ağır kaçar zaptetmeyi öğrenene kadar kullanırsın sonra satar daha güçlüsünü alırsın
  • quote:

Tesekkur ederim ilgilendigin icin :) son bir sey sorayim daha fazla yormak istemem seni suphesiz en en onemli konu ekipman. Ekipmani neye gore kombin etmeliyim nerden nasil almaliyim fiyat civari kac tl lik almaliyim. Bunada yardimci olursan sevinirim :)

ayırabildiğin en yüksek bütçeyi ekipmana yatır hiç kuşkusuz fiyat performans olarak görülen çok iyi ürünler var mt revenge gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.