Şimdi Ara

Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
1
Favori
28.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun gibi açınca özellikle gerçekten de ama bence karizma duruyo.ben de sevmem hiç büyük telefonları hele şu nokia N serilerinden nefret ediyorum o yüzden ama bu bence ideal.biraz daha büyük olsaydı olmazdı dediğin gibi.bence kafana takma...
  • Elin çok mu küçük ? Kapalı iken D900 kadar birşey zaten. Açılınca haliyle büyüyor. Bence kullan zamanla alışırsın. Rahatsız edici seviyede büyük geldiyse sat tabiki.
  • arkadaşlar telin şarjı bitti şarja bağladım kapalıydı tel tabi bikaç saniye aralıklarla beyaz ışık yanıyo ekranlarında sönüyo sürekli tel açılmıyo normal mmi?bana anormal gibi geldi de...
  • arkadaşlar acil yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_okan

arkadaşlar telin şarjı bitti şarja bağladım kapalıydı tel tabi bikaç saniye aralıklarla beyaz ışık yanıyo ekranlarında sönüyo sürekli tel açılmıyo normal mmi?bana anormal gibi geldi de...

biraz bekle şarj olsun pil. sonra tekar dene.
  • normal mi diyosun dostum?
  • Bana da anormal geldi. Tel kapalıyken şarja takınca, ekran normal açılır ve şarj oluyor mesajı verir. Normali budur.
  • arkadaşlar bu telefonu uzun süredir almak istiyorum. istanbul'daki tüm tekno marketleri dolaştım hiçbiryerde yok. mobiltel şubelerinde dahi yok. internette en uygun ereyon ama burası içinde iyi yorumlar okumadım.istanbul'da bulabileceğim bildiğiniz bir yer var mı? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Bana da anormal geldi. Tel kapalıyken şarja takınca, ekran normal açılır ve şarj oluyor mesajı verir. Normali budur.

ben yanlış anlamışım sanırım durumu. son durum nedir? ne oldu burak_okan?
  • valla hocam olmadı.telefoncuya götürdüm akşam önce bataryadan dedi sonradan da yazılımsal dedi.önce batarya boştu açılmıyodu tel orda bi cihazla doldurdu sonra açmaya çalışınca titredi flan...galiba açılcaktı biraz daha dolsa uyanık yazılımsal dedi 40ytl istedi flash atıyım orjinaline çevireyim diye.arkadaşlar bataryasız teli çalıştırmanın yolu var mıdır?lütfen fikirlerinizi paylaşın.tşk
  • batarya şarj edici cihazla şarjda 15dkdır az önce taktım açılmadı yine.*#açma tuşuna basınca flan gösteriyo versiyonunu.test pointle flashlamak gerekcek galiba teli ama onu nasıl yapcaz hiç bilmiyorum
  • Kardeşim senin ne işin var Test point ile ? Yazık telefonu dün aldın bugün bozuldu. Ne ettin bilmiyorum ama sanırım modlamaya çalışırken birşeyleri yanlış yaptın. Bataryayı iyice doldur ve tekrar flash at, düzelir. Donanimsal birşey olduğunu sanmıyorum.
  • Heartless ;
    Nasıl olduğunu hatırlamıyorum bile ama her nasılsa dün bu sayfaya girdim ve bugün senin gazınla daha canlı olarak bile görmediğim bir telefonu sipariş verdim.Ya o kadar güzel anlatmışsın ki bu emeğe almazsam ayıp olur diye düşündüm.Ufak tefek 2. telefon olarak kullanacağım birşey ararken,kısmet, maxx aldık sayende. Yarın ya da öbürgün gelir inşallah.Her ne kadar artık kullanmasanda lojistik desteğini esirgemezsin heralde.
  • Hep buradayım, hayırlı olsun şimdiden kool & the gang. Güzel nick, severim funk.
  • ekran parlaklık ayarını nerden yapıyorduk arkadaşlar? unuttum da..

buldum tamam..

ayarlar-başlangıç ayarı-parlaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 6 Ocak 2009; 0:55:16 >
  • msj ses tonu değiştirme ve tuş sesleri iptali lütfen...
  • quote:

msj ses tonu değiştirme ve tuş sesleri iptali lütfen...

zil tiplerinden, ... zil detayı' ndan ayarlıyorsun.

nokia 6300' daki tercihlerden ayarlanırdı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: coco76

quote:

msj ses tonu değiştirme ve tuş sesleri iptali lütfen...

zil tiplerinden, ... zil detayı' ndan ayarlıyorsun.

nokia 6300' daki tercihlerden ayarlanırdı ya

ben de buldum kardeşim sağol
    iyi geceler herkese

• Evet cihaz geldi.Herne kadar birkaç günlük faturası olsa da netice de kullanılmış, yani 2. el.Cihazı ilk açtığımda zannedersem ferrari ye özel bir tema vardı.Diğer default temaya geçtikten sonra bir daha ferrari temasını göremedim.Neyse zaten kısmetse modlayacağız diye kafaya takmıyorum.Şu anda acil olarak neler yapmalıyım bir yol gösterirsen sevinirim.Bu arada heartless imzalı duvar kağıtları gördüm telefonda bundan da şüphelendim acaba benden önce bir mod hadisesi yaşadı mı diye...
  • Biraz kurcalayınca yukarıda yazdıklarımın benden kaynaklandığı ortaya çıktı.3 saatlik kurcalama ve yüklemeyle telefon bomba gibi oldu.Bir de modlarsak neler olur kimbilir.Kaç saattir kurcalıyorum.Pilde daha çentik eksilmedi.Asil telefonum N95 8Gb verdiğim para da bunun yanında çuvalla.Gerçi hakkını yemeyelim ona da telefon demek ayıp olur.Ama hakikaten ikisini mukayese edince fiyat performansta nokia bizi tabiri caizse yıllardır kerkiyor.
    Heartless kardeşim iyi ki bu sayfayı açmışsın.İlk bakışta harika bir telefon aldım sayende.İnşallah hep böyle gider.Çok teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.