Şimdi Ara

Motorola V6 Maxx incelemesi by Heartless (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
1
Favori
28.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    darty den dün aldım telefonu yani acemiyim;
    internet tuşuna her yanlışlıkla tıklanışta bir sürü kontör gitti hemen kapatmaya çalışsamda
    1 sn bile sürmeden kapattım acaba nedir bunun sebebi ayarlarından nasıl engellerim bu tuşu iptal etmenin yolu nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozyatağı -- 5 Kasım 2008; 16:03:49 >
  • Pratik çözüm istiyorsan, Yeni ve içi boş bir internet profili oluşturup, varsayılan olarak ayarla. Gelişmiş çözüm için maxx mod rehberinde " Seem editleri " bölümünde gerekli mod var. Her bağlanmaya çalıştığında " Ek ücret uygulanabilir " uyarısı verip, ekstra masraftan kurtarır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Hafıza kartı yuvası klipsli. Bastırınca yuvasına oturur, bastırınca serbest kalır. Çekip çıkarabilirsin, sanırım ya parmakların çok büyük ya da hiç tırnak yok.

teşekkürler heartless. bayağı bi kanırttıktan sonra çıktı. dediğin gibi aprmaklar da büyük benim tırnak da yok.yanda küçük bi klips var onu fark ettim ondan kurtarmama rağmen zor çıktı. bu arada kapaını da çok zorlarken bi anda o metal parçaya basınca rahatlıkla açıldığın farkettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Pratik çözüm istiyorsan, Yeni ve içi boş bir internet profili oluşturup, varsayılan olarak ayarla. Gelişmiş çözüm için maxx mod rehberinde " Seem editleri " bölümünde gerekli mod var. Her bağlanmaya çalıştığında " Ek ücret uygulanabilir " uyarısı verip, ekstra masraftan kurtarır.

Yeni ve içi boş bir internet profili de oluşturdum
    tşk...
    silme tuşuna ve # tuşuna basınca sim kart telefon nosu ve abone adı çıkıyor bu bana ilginç geldi rehberde yok bu bilgi
    nereden anlıyor şebekeden mi kontrol ediyor bunu?

bilgi ve yardıınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozyatağı -- 6 Kasım 2008; 15:20:04 >
  • İlk defa duyuyorum, Artık V6 Maxx sahibi olmadığım içinde test edemiyorum malesef.
  • c arkasından kare tuşu ayarlardaki telefon numaraları 1 ve 2 nin kısayolu gibi çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drsphex

c arkasından kare tuşu ayarlardaki telefon numaraları 1 ve 2 nin kısayolu gibi çalışıyor.

telefon numaralarım çıkıyor. 5 adet. bunu esprisi nedir? anlamadım

bir de telefon defterini liste halinde görürken kişiye ait numaraları nasıl görebilirim? nokia' da # e basınca görünüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 8 Kasım 2008; 21:16:40 >
  • bu modlama olayı süpermiş ama hanım elletmiyo telefonu böyle kalsın diyo. acaba modlama yapmadan skin tema program yüklemek mümkün mü bir de arama yaparken yönlendirme açık diyor bunda bi sorun olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 9 Kasım 2008; 0:17:45 >
  • Yönlendirme olayı operatör ayarları ile alakalı. Mesela, Turkcell'de kim aramış olayı aktif olduğundan yönlendirme otomatik devreye giriyor.

HeartlessMOD@V6Maxx'ı flashlamadan da direk skin yükleyebilirsin tabiki. Önce USB sürücülerini rehbere uyarak yükle, sonra rehberdeki Skin yükleme bölümünü takip ederek istediğin skin'i yükleyebilirsin. Hello Kitty skin'i tam da kadınlar için yaptığım bir çalışma.

Umarım beğenir.
  • teşekkürler heartless. yani öyle ercisonlardaki gibi skini direk cihazın içine usb den atıp sonra telefondan kurmak olmuyor anladığım kadarıyla. peki oyun program gibi şeyler için böyle direk atıp çalıştırma olmuyor mu acaba
    teşekkürler ilginiz için
  • Evet olmuyor, Rehber'in 4- Skiman 0.51 ile skin yüklemek ve 9- Java Program yüklemek okuyabilirsin.
  • benim telefonda arka plan resmi,mesaj menüsü,rehber vs'nin fonunda sadece disco teması geçerliyse gözüküyor,diğer tema ve skinlerde menülerin arkasında fon olarak temanın normal arka planı gözüküyor.Bu herkeste böyle mi? değilse sorun nerde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jacq!

benim telefonda arka plan resmi,mesaj menüsü,rehber vs'nin fonunda sadece disco teması geçerliyse gözüküyor,diğer tema ve skinlerde menülerin arkasında fon olarak temanın normal arka planı gözüküyor.Bu herkeste böyle mi? değilse sorun nerde?

anladığım kadarı ile cevap vereyim.

temayı uygulayınca arka fon her yerde aynı oluyor. ama sen temayı uyguladıktan sonra istediğin duvarkağıdını uygulayabilirsin.

ben parlama kullanıyorum mesela. duvarkağıdı hariç her yerde yıldızlardan oluşan motorola' nın m harfi var.

bilmem doğru anlamışım mıyım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 17 Kasım 2008; 15:09:59 >
  • tel çalınca sesi kapatabiliyoruz. ama meşgule atma olayı için modlamak mı gerek? standartta böyle bir özellik yok mu?
  • @ coco, şöyle anlatayım:evet dediğin gibi örneğin parlamayı seçersen arka planda motorola amblemini oluşturan yıldızlar görünüyo.ama şöyle bi durum var,örneğin ben kendi çektğim bi resmi duvar kağıdı yaptım.böyle olunca rehbere girdiğim zaman ya da mesaj menüsüne girdiğimde,yazıların arka fonunda duvar kağıdı yaptığım resim görünüyo.ama bu sadece disco temasında gerçekleşiyo,diğer temalarda ne yaparsam yapayım sadece o temanın kendine özgü duvar kağıdı arka plan olarak görünüyo.bunu anlatmak istemiştim.
  • @jacq!,

Hangi skin'de arkaplanda hep duvar kağıdı'nın gözükmesini istiyorsun ? İstediğin şey skinlerle alakalı, skin'i modlamam gerek.
  • Arkadaşlar hepinize merhaba..Bende v 6 maxx Ferrari alarak aranıza katıldım..Ancak Telefonu kullanmak kısmet olmadı
    20 kasım tarihinde genpatech sitesinden siparişimi verdim.Havale ile 287 ytl ye mal oldu. 21 kasımda telefon elimdeydi.outlet ürünü olarak belirtmişler sitede ama ürünün kutusu falan açılmamıştı.
    Pilini takıp incelemeye başladım.ama telefonda bir sorun dikkatimi çekti.Küçük ekranda soldan sağa ince beyaz bir çizgi şeklinde görünen ve kesinlikle kaybolmayan bir hata ile karşılaştım..Hemen durumu genpatech'e mail ile ilettim.Ürünün kutusunda böyle çıktığını henüz kullanamadığım telefonumun teknik serviste tamir görmesini istemediğimi belirttim ve birebir değişim talep ettim.Sabahında cevap maili geldi.Benden telefonu geri göndermemi istediler.Bende ertesi gün genpatech'e telefonu geri gönderdim.
    Bundan sonra süreç nasıl işler sizce? Birebir değişim isteğim onaylanır mı? Tüketici kanunlarına göre kutusundan arızalı çıkan ürünlerde 7 gün içinde birebir değişim yada cayma hakkı mevcut...Haber bekliyorum Genpatech'ten..Bu arada şansında böylesi..

• Outlet ürünü oldu mu tabi riskli. Birebir değiştirmeleri şart. Tamir falan değil. En kısa zamanda Maxx'ına kavuşman dileğiyle, telefonun hayırlı olsun.
  • Teşekür ederim heartless..Outlet ürünü olduğu için riskli olduğunu belirtmişsin..Ama ürün bana geldiğinde kutusu açılmış falan değildi..Risk derken neyi kastettiğini öğrenmem mümkün mü acaba? Bende seninle aynı fikirdeyim.Birebir değişim yapmaları gerekiyor.Bunada kullanıcı hatası falan diyemezler herhalde Tüketiciyi koruyan kanunlar mevcut ama iş uygulamaya gelince sorun çıkartıyorlar..Tamir falan derlerse iade talep edeceğim.
  • @heartless

aslında ben bunun benim telefonumda olan bi sorun olduğunu düşünmüştüm.sadece disco skininde bahsettiğim olay gerçekleşiyo ama ben bunun benim telefonumda bi yazılım hatası olduğunu düşünmüştüm.tüm telefonlarda sadece disco skininde mi oluyo bu benimki gibi?

Çünkü ayrıca şöyle bişey fark ettim:Parlama skininde masaüstü,arka plan olarak gözükmüyo normalde.ama seçeneklere girip önizlemeye bastığımda bi skinin önizlemesini görüntüledikten sonra direk kırmızı tuşa basarsam,telefonu kapatıp tekrar açana kadar masaüstü bu skinde de arkaplanda gözüküyo...ama telefonu tekrar açınca yine eskisine dönüyo.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.