Şimdi Ara

Motorola Rokr E6 Mod Rehberi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
35.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

vincenzo89..
    Teşekkürler

Rica ederim.. Lafı bile edilmez
  • @inanki tebrik ederim kardeşim.İnşallah zamanı geldiğinde bir modeli beraber modlarız.
  • İnşallah heartless...

Seninle aynı telefonu kullanmak...?

Yeni bir model alırsan aynısını alacağım !

( 1 Haftalık Telefonum (E6) arızalandı.. Sağ olsun heartless sorunu 1 mesaj ile çözüverdi.. O'nun Forumda olması insana güven veriyor. .. Motorola kullanıcıları çok şanslı.. Çünkü bizim heartless'imiz var...)

Motorola=heartless

• Simple Clock Saat.. 94.4 Kb. Yüklemek için ismi tıklayın

Motorola Rokr E6 Mod Rehberi

Benim telefonum...

• quote:

Orjinalden alıntı: inanki

Normal Tema'ya dön.. Bir daha dene.

Sanırım Telefonun hafızasına çok yüklenmişsin. Hafıza kartını çıkarıp yeniden denemen tavsiye edilir...
    Hiç biri olmazsa sorunu çözmek için yapılacak olay belli... Flahs.

Not: E6 ile ilk serüvenim... Benim ilk Fw atmamın sebebi, yüklemiş olduğum temalar yüzünden.. Tema yüklerken telefon dondu kaldı ve bir daha da tam olarak açılmadı.. Telefonun hafızasına fazla yüklenmişim sanırım.. Tabii acemilikte olabilirdi.. Neyse.. Arkadaşlar yardım etti sağolsun. Flahs (Fw) attım telefon normala döndü..
    O'ndan sonra denemediğim Fw falan kalmadı

Telefonu tanıyınca sorunun nelerden kaynaklandığını tahmin edebiliyorsun.. Bilmeyince olmuyor derler ya.. Aynen öyle oluyor..

Saol birader yaa ben hepsini yapıyormuşum da varsayılan temayı seçmediğim için donuyordu şimdi bütün ayarlar sıfırlandı... Çok teşekkür ederim... Bir sorunum daha var bunu da flash atmadan çözebilirsem çok memnun olacam. Tel bazen sapıtıyor ekrana dokunduğum zaman cevap vermiyor veya ana menüye girince kendi kafasına göre bir menüye giriyor(mesela oyunlara). Genellikle bu sorun sabahları oluyor(sanki gece tele bişiy oluyor da sabah sapıtıyor). Bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpaçino -- 11 Şubat 2009; 12:19:07 >

• quote:

Alpaçino..
    Genellikle bu sorun sabahları oluyor(sanki gece tele bişiy oluyor da sabah sapıtıyor).

Gece, fazla dışarıya çıkmasına izin verme. Gece hayatı adamı.. pardon. Telefonu bitirir.

Programları kapatmadan (Güç düğmesi basarak) çıkıyorsun diye olabilir. Sanırım program 'hala aktif' olduğu için kasma yapıyor. Bir de o şekilde dene bakalım.. Sorun devam ede ise tekrar bakarız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: inanki

quote:

Alpaçino..
    Genellikle bu sorun sabahları oluyor(sanki gece tele bişiy oluyor da sabah sapıtıyor).

Gece, fazla dışarıya çıkmasına izin verme. Gece hayatı adamı.. pardon. Telefonu bitirir.

Programları kapatmadan (Güç düğmesi basarak) çıkıyorsun diye olabilir. Sanırım program 'hala aktif' olduğu için kasma yapıyor. Bir de o şekilde dene bakalım.. Sorun devam ede ise tekrar bakarız..

ben bu teli 1 senedir kullanıyorum tabiki de kapama tuşuna basınca programları arka plana aldığını biliyorum. Kasma falan yok bak mesela master reset attım tele hala aynı şeyi yapıyor cvp vermeyince yandaki teli kilitleme tuşuyla kilitleyip açınca ozaman touchscreen cvp veriyor. Hadi bu sorunu böyle hallediyorum da sabahları kendi kafasına göre menülere girmesi canımı sıkıyor sanki ekran bir noktada tutukluk yapıyor ve sürekli oraya tıklıyor gibi...

• Alper ( teli kilitleme tuşuyla kilitleyip açınca ozaman touchscreen cvp veriyor.) ise flash atman gerekiyor. En azından yazılım ile ilgili olup olmadığını öğrenmiş oluruz.. Geçmiş olsun.. ( İlginç bir durum.. İnşallah sorunu çözersin.. Sonucu paylaş)
  • Orjinalinde 51R yüklü olduğu için flash atmak istemiyorum henüz garantisi bitmedi flash atınca garanti kapsamı dışına çıkıyor diye duymuştum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpaçino -- 11 Şubat 2009; 15:15:11 >
  • Hayır Alp.. FW atınca garanti dışı bir durum yok.. En kötü servise gitmeden orjinal fw sini atıp gidersin olur biter..
  • Merhabalar!

Ben telefonumu geçen yıl mayıs ayında aldım. Almadan önce 3 ay falan araştırma yaptım, motorolafans.com'u yaladım yuttum :). Sonra telefonu aldım ve modlanmamış halini bile çok beğendim fw atmaya kıyamadım. Aradan çok zaman geçti. Teknosa ve hepsiburada kampanyalarından sonra telefonu birçok kişinin almış olacağını düşünerek bi forumu kontrol edeyim dedim beklediğimden de fena; 25 sayfa olmuş ana topic! Fw ve applicationlarla alakalı bilgi alayım diye okudum tabi hepsini. Tabi orası çok karışmış sadece zaman kaybı oldu orayı okumak :( . Bu topic'i açtığın için sana teşekkür etmek istiyorum Saviar. Diğer topic'i kimse okumasın valla bak beyninizi yakarsınız. Yarın flash atıcam sanırım ama biraz desteğe ihtiyacım olacak. Fw app sayısı iyice artmış, 2006 cıkıslı tel. için hala çalışıldığını görmek çok çok güzel iyi ki almışım telefonumu! Linux'un gücü olsa gerek :) Bu kadar zırvaladıktan sonra geleyim konuya; Bin tane fw deneyen cesuryürekler!! Bana stabil ve hızlı(çoook hızlı) birkaç fw önerebilir misiniz? En azından onların arasından seçsem. Birsürü fw yapılmıs çünkü kararsız kaldım. 1 kere flash atayım istiyorum. Şimdiden teşekkürler hepinizi seviyorum ^_^

@inanki
    Gizli dosyaları görünür yap tamam mı! :D

@Heartless
    Sanırım buraların efendisi sensin :). Destur var mı ? :D

• @inanki
    Gizli dosyaları görünür yap tamam mı! :D Dikkat etmemişim.. Sen söyleyince farkına vardım

r2.. Hoşgeldin..

Düzeltelim.. r2.. Tekrar hoşgeldin..

http://www.motorolafans.com/forums/e6-firmware/24815-niks-black-diamond-firmware-r535h10_g_11-87-22p_niks_black_diamond-nikhil.html

http://www.mediafire.com/file/zw32mht5dno/R535H10_22P_R533_09P_WM98XS_SecurePhone_Workingman_hiSpeed_VR.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 13 Şubat 2009; 12:36:02 >

• Diamond fw yi önermiyorum.. Tel bir sire sonra stabilitesini kaybediyor.. İlk sayfada verdiğim Workingman FW yi öneririm..
  • @R2,

Seni tekrardan görmek güzel. Hoşgeldin.
  • EN ACİLİNDEN cvplanması gereken bi sorunum var gelen kutumda 1300 küsür gönderilmşlerde 1700 küsür msj var,hafıza doldu,silmek istemiyorum,hafıza kartına ya da pc ye nası kaydederim,phone tools la 700 tanesini kaydedemedim,ztn tarihleri fln da yanlış kaydetti,ne önerirsiniz çok acil..
  • bu telefonla bluetooth üzerinden internete girmeyi başaran varmı???
  • Slm beyler bugün ilk defa Niks_Black_Diamond_v1.2 flashını yükledim ardından burda verilen Türkçe dil eklentisini yükledim... Şuan karşılaştığım 2 sorun var birincisi ve önemli olan sorun mesaj oluştur kısmında Turkishboard'da bütün harfler sarıünlem işaretiyle görünüyor ikincisi ise hafıza kartımda yüklü olan programlar sarı ünlem işaretiyle görünüyor fakat çalışıyorlar... LÜTFEN YARDIM BEYLER... Bütün yüklemeleri doğru yaptım halbüki... :(
  • Alper.. Dün gece bende dediğin fw'yi tekrar yükledim (Daha önce yüklemiştim). Turkishboard bu Fw'de mevcut değil. Daha önce kurmuştum fakat unutkanlık işte tekrar yükledim.. Pöfff. İnan bana en güzeli
    http://www.mediafire.com/file/zw32mht5dno/R535H10_22P_R533_09P_WM98XS_SecurePhone_Workingman_hiSpeed_VR.rar bu !!!

Bir çok fw denedim fakat en güzel (stabil) olanı Workingman

Yine de sen bilirsin.. Ben düzeltememiştim.. (Turkishboard... Sanırım yok!)

• peki hafıza kartında kurulu uygulamaları neden sarı ünlem işareti ile gösteriyordu...Programlar ve Türkçe karakterler çalışıyordu fakat nedense sarı ünlemle gösteriyor yani işlev değil görüntü mesele...
  • Alper.. Sanırım olumsuzluk 'Hazır Sistem'den kaynaklanıyor.. (Tabii Bu Fw'de.. Çünkü denediğimiz diğer Fw'ler de sorunsuz çalışıyor.. Yanlış anlama olmasın ) Programları tek olarak kurmanı öneririm

İlave:http://www.motorolafans.com/forums/e6-general-chat/15086-app-dellsonic-folder-apps-music-videos-games.html

Sorunun nereden kaynaklandığını öğrenmenin yanında, 'sadece' istediğin dosyaları da kurmuş olursun.

Smartasst

Bir ihtimal.. Smartasst'ı ekleyip tekrar deneyebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 14 Şubat 2009; 0:52:22 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.