Şimdi Ara

Motorola Rokr E6 Mod Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
35.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Winamp3


    İlave: exmms'den çok daha iyi ve stabil.. Bunu yüklerseniz Real Playeri ve exmms'yi bir daha zor kullanırsınız.. (Motorolafans'ın e6 topic'in deki Winamp3 Çin'ce. İngilizce değil. Vermiş olduğum link A1200 topic'inden)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 6 Şubat 2009; 21:15:15 >




  • Tüm linkler anlatımlar içerisinde verilen uzantılarda mevcut.. Sadece mouse u üzerine getirip tıklayın.. Örneğin gerekli programlar olarak bir başlık var, Multi FW nin üstüne çift tık yaparsanız download başlayacak veya ilgili siteye yönlendirileceksiniz..

    @inanki: Kesinlikle Winamp 3 daha başarılı.. Gerek button boyutları, gerek stabilitesi tüm sürümleden çok daha iyi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 7 Şubat 2009; 12:40:45 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SAVIAR

    Tüm linkler anlatımlar içerisinde verilen uzantılarda mevcut.. Sadece mause u üzerine getirip tıklayın.. Örneğin gerekli programlar olarak bir başlık var, Multi FW nin üstüne çift tık yaparsanız download başlayacak veya ilgili siteye yönlendirileceksiniz..

    @inanki: Kesinliklw Winamp3 çok ama çok başarılı.. Gerek button boyutları, gerek stabilitesi tüm sürümleden çok daha iyi..

    Teşekkürler :D




  • Emeğine sağlık SAVIAR, çok faydalı bir konu oldu. E6 Topiği karman çorman ama baya bilgi mevcut. Zamanla ilk postta rehberi bütün E6'cıların katkılarıyla geliştirirsiniz umarım.

    Kolay gelsin.

    D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ] arasına eklendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 7 Şubat 2009; 13:26:38 >
  • Sağol heartless.. Evet E6 topiği bomba atılmış gibi.. O nedenle gelen talep doğrultusunda orada tartışılan ve beğenilen tüm program ve anlatımları eklemeye çalışıyorum..Böylece diğer topic sadece kullanıcı yorumlarına özgü bir hal alabilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 7 Şubat 2009; 13:49:54 >
  • Arkadaşalar telefonumu yeni modladım öncelikle emeği geçen herkese çok teşekkür ederim çok güzel olmuş , zm player da film izlemeyi hayal ediyodum fakat videoyu açınca tel kasılıyor görüntü ilerlemiyor ve ses de 5x hızında falan oynatıyo Zm playerın ayarlarımı var yapmam gereken? 2. side Qezxplayer açılmıyo tıkladığımda kum saati çıkıyor 1 saniye sonra kayboluyor program açılmıyor görev yöneticisinden de baktım program açık değil ?3. süde customized key ayaralrda real player seçili olmasına rağmen konuşan telefonu açıyor onuda düzeltemedim.4. sü de rockboxa girdiğim zaman çıkamıyorum teli kaptmam gerekiyo. Bu sorunları siz de yaşadınız mı ? ve nasıl aşabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincenzo89 -- 7 Şubat 2009; 14:03:38 >




  • 1) ZM player da sorunsuz film izlemen için video dosyalarını uygun olarak dönüştürmelisin.. Örneğin xilisoft ile video ayarları yüksek ses ayarları normal olarak 320*240 çözünürlükte değiştirme yaparsan sorunsuz video izleyebilirsin..

    2) QEZX Player da sorun yaşıyorsan verdiğim arşiv linkinden indirebilirsin.. Eğer oradan yüklediğin halde sorun yaşıyorsan: QEZX Player

    3) Malesef bu sorunu ben de yaşıyorum hatta başka bir komut atamama rağmen bu şekilde çalıştırıyor.. Ben de ana ekrana kısayol atarak açmayı tercih ediyorum..

    4) Rockbox dan ve QEZX Player dan çıkmak için kamera tuşuna basman yeterli..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 7 Şubat 2009; 15:02:12 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: inanki

    hconal...

    Programı indir-Rar'dan çıkar-Telefonu bilgisayara bağla (ayarlardan usb modu toplu depolama olsun). Bilgisayarda gizli dosyaları görünür yap (Hafıza kartında '.System' dosyası görünür)-Rar'dan çıkardığın dosyaları hepsini tut hafıza kartına at. Kopyalama işlemi sürerken .System dosyası değiştirilsinmi diye uyarı verir. Tümüne evet de.. Bu kadar

    İlave: Real Player'de 'Yeni çalma listesi' oluştur. İstediğin müzikleri oraya atarsın.. Kütüpane yenilensinmi diye sorar evet demen yeterli..

    1 Not : Hafıza kartını bilgisayarda biçimlendirmen yeterli olmaz. Telefonda da biçimlendirmen gerekir..Bu işlemi yapmazsan eğer yükleme yaptıktan sonra hafıza kartını açtığın zaman 'Biçimlendirilsin mi' uyarısı verir.. Bu işlemleri tekrar yapmamak için bilgisayarda biçimlendirdiğiniz hafıza kartını telefonda da biçimlendirin..


    ben telefonu bilgisayara bağladığımda hafıza kartımın içinde sadece bi tane klasör war oda myimages die. ben gizli dosyaları görünür yaptım ama bişe göremedim. bnm telefonumun içinde toshiba microsd 1gb lik hafıza kartı war. ben bunu ayrıca aldım çünkü. kutu içinden çıkan hafıza kartı 256mb likti. acaba ondan olabilirmi?
    ben karta telefondanmı format atıcam yoksa bilgisayardan mı? bu telefon çok karışık ya hiç bişeyini daha çözemedim. bende eskiden z3 wardı onda resimler müzikler videolar die multimedyada ayrı dosyalar war da ben e6 da göremedim. e8 te hiç zorlanma olmadı bende ama bu çok karışık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC54ACA3A -- 7 Şubat 2009; 16:08:05 >




  • Üstad kartı yeni taktıysan .system dosyası yaratılmamış olabilir ama hiç önemli değil.. Sen gizli dosyaları klasörler ayarından görünür yap, daha sonra verdiğim arşivin tamamını seçip, kopyalayıp yapıştır..
  • arkadaşlar bilgisayara motorola phone tools türkçe programını yükledüm we programı açtım. ordan bi kaç yere tıkladım kontörüm olmadığı halde telefonla interntte geziom çok zevkli tam ekran yapıp. telefon usb ile bilgisayara bağlı ama internt olması laısm bilgisayarda :D çok gsl walla bide şu edge yi açabilsem. nası açılıodu arkadaşlar ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC54ACA3A -- 7 Şubat 2009; 17:26:32 >
  • quote:

    SAVIAR

    3) Malesef bu sorunu ben de yaşıyorum hatta başka bir komut atamama rağmen bu şekilde çalıştırıyor.. Ben de ana ekrana kısayol atarak açmayı tercih ediyorum..


    quote:

    vincenzo89
    3. süde customized key ayaralrda real player seçili olmasına rağmen konuşan telefonu açıyor..


    vincenzo89'da hangi fw yüklü bilemiyorum fakat benim yüklediğim fw'nin bir tanesinde de aynen bu şekilde olmuştu..
    SAVIAR ile bende aynı fw yüklü (sanırım). Kısayol tuşuna hangi seçeneği atamış olsakta 'ses kayıt' programı değişmiyor.. 'Özelleştirilmiş tuş'a atadığımız programlara kısayol olarak erişmek için internet tuşu'nu kullanabiliriz (Yes tuşu'nun altındaki)




  • bu edge nası açılıo
  • quote:

    hconal
    ben karta telefondanmı format atıcam yoksa bilgisayardan mı? bu telefon çok karışık ya hiç bişeyini daha çözemedim. bende eskiden z3 wardı onda resimler müzikler videolar die multimedyada ayrı dosyalar war da ben e6 da göremedim. e8 te hiç zorlanma olmadı bende ama bu çok karışık



    quote:

    inanki
    1 Not : Hafıza kartını bilgisayarda biçimlendirmen yeterli olmaz. Telefonda da biçimlendirmen gerekir..Bu işlemi yapmazsan eğer yükleme yaptıktan sonra hafıza kartını açtığın zaman 'Biçimlendirilsin mi' uyarısı verir.. Bu işlemleri tekrar yapmamak için bilgisayarda biçimlendirdiğiniz hafıza kartını telefonda da biçimlendirin..


    Not olarak verdiğim açıklama, hafıza kartına bilgisayarda 'Biçimlendirme' yapılırsa diye. Yoksa hafıza kartını telefon da biçimlendirmek yeterli.

    (Açıklama: Hafıza kartındaki bütün verileri bilgisayarda silerseniz (Biçimlemdirme) telefon da biçimlendir me yapmadan yeni veri yüklemeyiniz. Telefonda 'biçimlendirme' yapılmazsa yeni veri alımı sonrası telefon hafıza kartını tanımaz. 'Hafıza kartı bçimlemdirilsinmi' uyarısı verir. Ve yüklediğiniz bütün verileri tekrardan yüklemek zorunda kalırsınız)

    (Çok önemli olmasada) Bilgi paylaşımı...




  • quote:

    vincenzo89
    Qezxplayer açılmıyo tıkladığımda kum saati çıkıyor 1 saniye sonra kayboluyor program açılmıyor


    ..MPKG programını aktif (Tıkla-Uninstall-Confirm..) hale getirmen gerekir..QEZXPlayer çalışır. Sorun yok

    ..'Özelleştirilmiş tuş'a atadığımız programlara kısayol olarak erişmek için internet tuşu'nu kullanabiliriz (Yes tuşu'nun altındaki) Atanmış program oraya gidiyor... Kısayol tuşu sadece ses kayıt olarak kalıyor ve değiştirilemiyor..

    Sen de hangi fw yüklü ? Ayarlar-Konuşan telefon-Buradan işlevleri kapat. Belki olur..Olmaz ise SAVIAR'ın verdiği fw'yi kur.. Ben hemen hemen hepsini denedim. En stabil olanı bu. Tavsiye edilir




  • rehber için teşekkürler aradığımızı kolay şekilde bulmamızı sağladı çok iyi oldu bu yönden emeğine sağlık kardeşim
  • Vista Clock Etkin hale getirin.. ''Ortaya çıkan analog saati (Kırmızı) ekranın herhangi bir yönüne dokunarak getirebilirsiniz''..Orta tuşa 2 defa basıldığında analag saat takvime dönüşüyor..Vista Clock'ı 2 kez aktif edin 2 adet saatiniz olsun.. (Her işlemde, biri aşağı biri yukarı çıksın)






    Not:. ''Ortaya çıkan analog saati (Kırmızı) ekranın herhangi bir yönüne dokunarak getirebilirsiniz''..Bilginin bu kısmı daha önce paylaşılmıştı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 8 Şubat 2009; 1:33:08 >
  • JRCap 91kb.. Yüklemek için tıklayın
    Ekran görüntüsünü almak isteyen.. ( ScreenCap.. Yüklememiş kişiler veya yükledikleri halde verim almayanlar için)
    Bir kaç ekran resmi ekleyeyim..JRCap ile alınmış olan

     Motorola Rokr E6 Mod Rehberi


     Motorola Rokr E6 Mod Rehberi





    İnan ki: Resim ekleme

    Not: Vista Clock'u etkin hale getirdiğiniz zaman, Saat'i tekrar ayarlamanız gerekir..Aksi takdir de Vista Clock ayarlanmamış olur... (Resim de görüldüğü gibi)

    Bir kaç resim de siz ler ekleyin.. Topic renklensin

    @SAVIAR.. JRCap ayarlar bölümüne alınabilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 8 Şubat 2009; 13:51:53 >




  • Winamp3 resimleri..

     Motorola Rokr E6 Mod Rehberi


     Motorola Rokr E6 Mod Rehberi


     Motorola Rokr E6 Mod Rehberi


     Motorola Rokr E6 Mod Rehberi


     Motorola Rokr E6 Mod Rehberi




  • SAVIAR BEN TELEFONU USB İLE BİLGİSAYARA BAĞLADIĞIM DA GİZLİ DOSYALARI GÖRÜNÜR YAP DEDİĞİM ZAMAN HAFIZA KARTINA HİÇBİR KLASÖR FALAN GELMİYO. BEN TELEFONU USB İLE BİLGİSAYARA BAĞLADIĞIM ZAMAN BİLGİSAYARIM DA "F" SÜRÜCÜSÜNDE ÇIKIYO. BEN "F" SÜRÜCÜSÜNE TIKLIYORUM SONRA F:\.system KENDİM BÖYLE YAZIYORUM O SYSTEM KLASÖRÜNE GİRİO. SYSTEM KLASÖRNÜN İÇİNDE JAVA DİE Bİ KLASÖR DAHA WAR. SENİNARCHİVE DİE UPLOAD ETTİĞİN PROGRAMLARI İNDİRDİM SYSTEM KLASÖRÜNÜN İÇİNE ATTIM FAKAT BANA SAROU FİLAN ÇIKMADI KARŞIMA. SONRA BU ATTIĞIM PROGRAMLARI TELEFONUN NERESİNE GİDİO. TELEFONUN MENÜSÜNDEMİ ÇIKIO BUNLAR? BEN
    - RSD Lite 3.5

    - Motorola USB Driver

    - Multi FW

    PROGRAMLARINI İNDİRMEDİM AMA. ACABA ONDAN DOLAYI OLABİLİRMİ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC54ACA3A -- 8 Şubat 2009; 4:53:35 >
  • @hconal önce telefonu ayarlar kısmından usb modunda toplu depolama modunu olarak seçmelisin.sonra bilgisayarında gizli dosyaları göster yap. telefonu bağlayınca .system in çıkması gerekiyor.ondan sonra hazır sistemi karta kopyala.eğer bir sorun çıkmazsa programlar telefon menüsünde çıkacaktır.ünlem işareti çıkarsa telefonu kapayıp aç.yine olmazsa telefonun sistemi desteklemiyordur.fw atman gerekir.

    bu arada RSD lite falan ilgisi yok bu yaptığının
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.