Şimdi Ara

Motorola Rokr E6 Mod Rehberi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
36.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnanki dostum çok güzel çalışma ellerine sağlık bütün programların bir arada toplanması çok güzel oldu.

Şuan indiriyorum 63.7mb çok sağlam arşiv olucak gibi.
  • geri döndüm...
  • arkdslar bn hazr sistemi kurdm fakat gecersz uygulama dosyası dıyo herhangi bir uygulamayı acmk ıstedgmde. ne yapmm gerekıyo
  • Ben şimdi hangi fw'yi kurayım E6'ya ? Mol3 mü diyorsun firmware?
  • O mp'yi kurdum ama Voice recognition özelliğini kapatamadım, tel'i ingilizce kullanıyorum, Türkçe istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Firmware

Hayır Sinan. Bu Fw'yi kur(Workingman_hiSpeed_VR.rar) İndir

Mol3 mü diyorsun firmware?

BU FW NİN TÜRKÇE DİL PAKETİ VAR MI?
    YOKSA TÜRKÇE Mİ?

• quote:

@VECTRA CDX 2.0 16V

54 sürümü hariç (Türkçe Fw. Kilitli yazılım olduğu için program kurulmuyor) diğer bütün Fw'ler yabancı dil'dir.
    Fw yükleyip Türkçe kullanmak istiyorsanız, Türkçe Dil paketini yüklemek zorundasınız.

adı geçen fw 1. sayfadaki fw
    dil paketi de verilmiş ama rar şifresi verilmemiş.
    fw yi zaten kurdum ing. kullanıyorum ama dil paketi için rar şifresi lazım
  • inanki ben telefona attım o werdiiin programları ama çoğunda "Geçersiz dosya uygulaması. Kullanılamaz." uyarısıwerio.
    uyarısı weren programlar şunlar:
    mpkg, applyfont, qezxplay, horsepower, start menu, mlaunch, qeilock, funlight, loader, skins splash, photoshop, boot, mototheme, busybox, screenlock, exmms-v3, java hack, vista clock, winamp3, dspace, sysyinfo, pixcall, jrcap, sf, picture flow, lcd asst, network, antidote, m-file, ultra theme, rockbox, ınsthemes, exmms, ezxsysınfo, quicknot.

bu programlar hata werio.. ama dierleri çalışıo
  • eywallah :D ama hazırladııın programların ne oldğuna da yazarmısın? saol.
  • 6 sayfadaki ilk system dosyası çalışmadı yine ama dieri mpgk yazan çalıştı.
  • quote:

@VECTRA CDX 2.0 16V

Türkçe Dil paketi İndir

@ firmware

çok teşekkür ederim.
    bi sorunum daha var.
    bu fw yi yükledikten sonra internete giremiyorum.
    profillerde turkcell gprs gözükmüyor.
    ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VECTRA CDX 2.0 16V -- 19 Mayıs 2009; 23:30:02 >

• geçtiğimiz hafta bir kaç tane sıfır E6 teknosa ömür plaza da 274 tl ye satıldı. dün akşam bakırköy carousel deydim. oradaki bir turkcell bayisinin içinde tepeleme E6 yığmışlar ama fiyat 12 ay x 49 TL= 588 TL fiyat yüksek ama sıfır E6 arayanlar alabilir.
  • quote:

@VECTRA CDX 2.0 16V

Buradanhttp://motorolasetup.tarsin.com/countryselect.htm internet ayarlarını ücretsiz alabilirsin.

Ben telefonun internet özelliği kullanmadığım için sadece yukarıdaki siteyi önerebilirim

FİRMWARE
    işe yaramadı

Arkadaşlar modlu telde internet olayını nasıl hallediyoruz?
    cevap verebilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VECTRA CDX 2.0 16V -- 20 Mayıs 2009; 11:51:41 >

• inanki qeilock uda yükledim.. başka ne yapıcam??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC54ACA3A -- 20 Mayıs 2009; 14:01:21 >
  • quote:

@VECTRA CDX 2.0 16V

Sanırım Gprs ayarlarını yüklemen gerekir.

Biliyorsundur ama ben yine de yazayı; Menü-Data şebekesi-Yeni (sol alt simge) Ayarları bu bölümden yapman gerekebilir

teşekkürler firmware sorun halloldu.
    sorun şu imiş.
    motoroladan gelen ayarlar profil kısmı full dolu olduğu için tel'e yüklenemiyormuş.
    bi kaç profil silip ayarları tekrar istedim bu sefer oldu.
    profili turkcell ayarlayıp gprs i de etkinleştirince sorun kalmadı.
  • quote:

Gerçekten güzel bir tema

İndir

Motorola Rokr E6 Mod Rehberi
    />
    />
    />

Bu screenlock. Tema ile ilgili değil

bu temayı hangi programla atarım???ınstheme programıylamı??? we bu programlar ne işe yarıo ? sölersen sewinirim we çok saol bunları hazırladııın için...yüklenen temlar nasıl silinio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC54ACA3A -- 20 Mayıs 2009; 17:25:50 >

• Arkadaşlar e6 da yeni bi şey keşfettim daha önce bulunduysa veya biliniyorsa kusura bakmayın:

Telefonda ışık %100 iken bile bazen ışık seviyesi yetersiz gelebiliyor örneğin güneş altında vs veya ekranın bir an için çok daha net gözükmesiniz istiyoruz işte bu durumlarda arama tuşuna basılı tutmanız yeterli oluyor ışık acayip derecede artıyor görmeme gibi bir sorun kalmıyor

Bu gün vodafone 7048'e mesaj atacaktım mvs ayarları için ama bir türlü atamadım yani gönder tuşu pasif konumda kalıyo, kime kutucuğuna tıklayıncada sadece rehber geliyor yani biz bu telefonda rehber dışına msj göndermiycekmiyiz
  • inanki ben senin yerinde olsam çıldırırdım :D ben hepsini yükledim ben tema yükleme programı istiom o kadar... o zaman sadece instheme yi tekrar yükleyim o zmn :D
  • peki bu mesaj yazdıktan sonra farklı bir numaraya örneğin: 7048 e nasıl gönderiyoruz

Ayrıca bu ekran parlaklığı olayı daha önce verilmişmiydi??
  • rarı açınca şifre yanda çıkıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: VECTRA CDX 2.0 16V

quote:

@VECTRA CDX 2.0 16V

54 sürümü hariç (Türkçe Fw. Kilitli yazılım olduğu için program kurulmuyor) diğer bütün Fw'ler yabancı dil'dir.
    Fw yükleyip Türkçe kullanmak istiyorsanız, Türkçe Dil paketini yüklemek zorundasınız.

adı geçen fw 1. sayfadaki fw
    dil paketi de verilmiş ama rar şifresi verilmemiş.
    fw yi zaten kurdum ing. kullanıyorum ama dil paketi için rar şifresi lazım

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.