Şimdi Ara

Motorola Rokr E6 Mod Rehberi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
36.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Firmware

@elusive

Neden kızayım yahu..

Menü-Ayarlar-Tümünü sıfırla... Telefon kodu 6 adet sıfır

Tema'yı nasıl yükledin ?
    Sanırım bir yerde hata yapmışsın. İnsTheme veya UltraTheme programını yüklemişsen eğer diğer bütün programları yüklemen gerekir. Neden dersen; İnsTheme pkg uygulaması olduğu için. MPKG veya SmartAsst programları şart. E sende SmartAsst programı yok çünkü Fw atmamışsın. Fakat Mpkg uygulaması olması gerekiyor değil mi ?

Dediğim gibi bir yarde hata var ?

Nasıl yaptığını veya neden yapamadığını yaz yardımcı olalım

şimdi hocam resetledim sorun gitti. şimdi ne yuklim tam verişm almak ıcın sole bana? su anda bişi yok telefonumda. 51 versiyon yuklu. tum prglar da gitti karta da format attım. ne yapayım? sen abna verdigin cvplarda toplu prg lar lınkı evrmişsin onuda indirmişdim. içinde prgalr var. ne yapayım şimdi?

• Saolasın emeğin tartışılmaz bu forum için.
    Sınavlarım bitsin bende el atacağım bu işe özellikle program yapımına.
    quote:

@derkin

Startmenü.conf İndir

Startmenü içeriğinin artması için bu programı indir.. Nasıl kurulduğunu anlatacağım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: elusive

temayı nasıl silicem arakdaslar ya. bi tema yukledim pin sorarken harf kombinasyonu gitti hiç bi tus gozukmuyo siyah noktalara dondu :(

N'oldu ? Sorun çözüldümü ?

İlk zamanlar (telefonu aldığımın 1. haftasında) tema yüklerken telefon donmuş ve düzeltmek için fw atmak zorunda kalmıştım.. Yazdığım mesajlarda bu konuya değinmiştim. Telefonu tanımayınca bazen bu şekilde aksilikler oluyor.. Aslına bakarsanız dert değil. Neden derseniz, yazılım ile düzeltildiği için pek sorun olmuyor. Ama yine de bazı kullanıcılar ya bilmediklerin veya telefonun garanti kapsamına çıkacağından çekindiklerinden dolayı fw atmıyorlar..

İnşallah senin telefon kilitlenmemiştir..

şimdi hocam resetledim sorun gitti. şimdi ne yuklim tam verişm almak ıcın sole bana? su anda bişi yok telefonumda. 51 versiyon yuklu. tum prglar da gitti karta da format attım. ne yapayım? sen abna verdigin cvplarda toplu prg lar lınkı evrmişsin onuda indirmişdim. içinde prgalr var. ne yapayım şimdi?

• @ Firmware

bnm telin versiyonu
    r533_g_11.10.51r
    Bp:
    r533_g_11.10.51rbpfı
    ex:
    gszmcaut678an01c
    dsp:
    63343400techonology:
    tri-band gsm

şimdi deniyorum
  • quote:

Tamam 51 sürümü.. Kilitli yazılım değil uygulama vs. yüklenebilir

i phone message ve hesap makınası hariç digeleri gecersiz uygulama hatası verdi hocam ya :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elusive -- 26 Mayıs 2009; 23:10:48 >
  • bunları daha evvel vermiştin :)
    var bende.
    ayrıca prgları sildim tek tek kurmaya basladım kuruluyor.... su anda sorunsuz devam ediyorum bişi olursa donerim sana @ Firmware
  • inanki hazır sistemi kurdum, telefon adama benzedi çok teşekkürler kardeşim. Yaptığın paylaşımlar ve hızlı destek takdire şayan.

Motorolafans.com'a baktım ama pek kaliteli tema göremedim. Şu anda ferrari temasıyla takılıyorum. :)
  • Arkadaslar e6 ses ayarlarını yukseltmek için volume diye bi kalsor indirdim içinde ezx_volumetable.cfg ve mountext.sh var bunları nasıl kullanılır yaparım?
  • Yaw ben kodaları üzerinde oynadım biraz koordinatları değiştirmek için filan beceremedim.Kodu değiştirdiğimde program inaktif oluyor.Verdiğini yükleyip uğraşacağım şimdi

quote:

Orjinalden alıntı: FirmHımmm saolasın.
    ware

quote:

derkin

Sınavlarım bitsin bende el atacağım bu işe özellikle program yapımına.

Sınavda başarılar

Ben anlatayım boş vaktinde uygularsın..

1- Startmenü programını hafıza kartına attıktan sonra MPKG programı ile telefona yükle. Menü'de penguen simgesi oluşur. (Çalışıyor mu kontrol et) Uygulama çalışıyorsa tamam. Telefonu USB ile (Toplu Depolama Modu) Pc'ye bağla.. 2- .system dosyasını aç. 3- QTDownLoad aç. 4- Startmenüe6 aç. 5- Sonradan eklediğim startmenü.conf dosyasını startmenüe6 klasörünün içine at- Aynı dosyanın olduğuna dair 'değiştirilsinmi' uyarısı gelir Evet de.. Bu kadar. Telefonu Pc'den ayır ve değişikleri bak

Startmenü içeriği artacaktır.. Telefona eklenmiş bütün uygulamalara ulaşmanı sağlayacaktır. Startmenü.conf dosyasını eklemezsen telefondaki her programa ulaşamazsın

Yüklemeya çalışırsan ve takıldığın yer olursa biz buradayız..

Sınavda tekrar başarılar. Kolay gelsin..

İlave: Senin telefonda 'Startmenüe6' bu isimde olmayabilir. Ama startmenü.conf dosyasını eklemek için sıralamayı takip etmen yeterli..

Bir ilave daha: Bilmeyen olabilir düşüncesi ile... Yukarıdaki işlemi (.system dosyasının görünmesi için)yapabilmek için Pc'de gizli dosya ve klasörleri aktif (görünür) hale getirmeniz gerekir. Unutmayın !

• Yaw uygulamaları card hafızasına yükleyemiyorum sebebini bilen var mı mesela calculatoru yükleyeyim dedim.Yer sorduğunda sadece telefon seçeneği çıkıyor...
  • quote:

@elusive

O' dosyaları boşver. Winamp'ı yükle. Ses seviyesi ve kalitesi baya bi artacaktır. Foruma, link ve açıklamalar eklenmiştir

yok yanlışanladın. muzişk dinerlden değil normalde telefonun caldıgı ses yukseltmek ıcın.
  • quote:

Sinan.. E6 için uyarlanmış SDHC kartı destek yazılımı. sbf dosyası. Normal flash ile kuruluyor.
    Bu yazılım ile E6'nın SDHC desteklediği söyleniyor. Ben yükledim fakat elimde deneyecek kart yok. Varsa elinde bir dene istersen

NewSDHCforROKR-E6.. İndir

Orjinal Link

hocam bende var 4 gb lik sdhc kart. ama nasılyuklicem bunu tele? hemen yukleyip size bilgi verebilirim. ayrıca kurulum yapınca diğer prglarımı etileyecek mı? ona gore yuklim? o kadar prg yukledim ziyan olmasın e6 ?
    birde yukledikden sonra eger calısırsa size ekran goruntusunu cekip gonderim bunun için gerekli prgı da verirseniz sevinirim. cok sey istedim dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elusive -- 28 Mayıs 2009; 16:52:22 >

• bnm bi problemim daha war.. alarmı kuruyorum. erteleme 5 dk. alarm çalıo ben ertele diyorum fakat 5dk sonra telefonun alarmı ötmüo.. yada alarm çalınca ben duymuyorum we bir dahada ötmüo nie böyle. ama telefonun ekranına bakınca alarm çalıo uyarısı war ama alarm çalmıo. telefonun seslide olduğu halde bi kere çalıo we bi daha da çalmıo.
  • quote:

Sinan.. E6 için uyarlanmış SDHC kartı destek yazılımı. sbf dosyası. Normal flash ile kuruluyor.
    Bu yazılım ile E6'nın SDHC desteklediği söyleniyor. Ben yükledim fakat elimde deneyecek kart yok. Varsa elinde bir dene istersen

NewSDHCforROKR-E6.. İndir

Orjinal Link

Kardeşim allah razı olsun senden. büyük adamsın. gördü vallaha da gördü billaha da gördü ya. yaşasın. artık 4gb sdhc kartım ile kullanıyorum e6 yı....
    kardeş net ve kesin çözüm..... boşda duruyordu kartım kaç zamandır. sonunda oldu.gördü

ARKADAŞLAR BU FW İLE 4GB SDHC KARTI RAHATLIKLA E6 DA KULLANABİLİRSİNİZ. KULLANDIĞIM KART İŞTE BU: (TIKLAYIN)

AZ SONRA ekran görüntüsünü cekip koyuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elusive -- 28 Mayıs 2009; 17:41:12 >

• quote:

@elusive

Tamam tamam sakin ol

Bakıyorum da hemen denemişsin..
    Fw atmamışsın diye tavsiye etmemiştim. (Bilmiyorsun sandım)

..Güzel bir program. 8-16-32 GB destekler sanırım

KARDEŞ VALLA ÇOK MAKBULE GEÇTİ SAYENDE İLANIMIN FİYATLARINI DEĞİŞTİRDİM...
    FiYATI 210 TL (1 GB KART İLE - MİCRO SD)
    FiYATI 220 TL (2 GB KART İLE - MİNİ SD)
    FiYATI 240 TL (4 GB KART İLE - SDHC )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elusive -- 28 Mayıs 2009; 18:52:22 >

• @Firmware
    motorolafans'da çeşitli Fw ler var. bunlar ingilizce sanırım. ve hangisi ii bilmiyorum. acaba önerebileceğin bir fw var mı? onu indirim kurayım telefonuma.
    şu anki içinde olan Fw:
    r533_g_11.10.51r
    Bp:
    r533_g_11.10.51rbpfı
    ex:
    gszmcaut678an01c
    dsp:
    63343400techonology:
    tri-band gsm
  •  Motorola Rokr E6 Mod Rehberi
     Motorola Rokr E6 Mod Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elusive -- 28 Mayıs 2009; 22:36:42 >

• quote:

@elusive

Ufak bir flash tan sonra, hemen Fw moduna girmişsin bakıyorum

54 sürümü hariç, bütün MP'ler (Fw) yabancı dil'dedir. Bir de Türkçe olarak senin kullandığın 51 sürümü var ama o' yazılım da şuan için bulunmuyor. Telefona yeni yazılım yükleyeceksen ve Türkçe olarak kullanacaksan, Türkçe Dil paketini yüklemen gerekir. Normal flash olarak yükleniyor.

Bilgi: Fw yükledikten sonra şuan da kullandığınız (orjinal) 51 sürümüne tekrar dönemezsiniz. Orjinal Türkçe yazılım yüklemek isterseniz, heartless tarafından hazırlanan (Zaten Motorola ile ilgili bütün paylaşımlar heartless tarafından hazırlamıştır. Harici hazırlanan bir kaç paylaşımlarda da O'nun emeği vardır) Terminoloji bölümünde eklenmiş olan 54 sürümünü yüklemek zorundasınız. 54 sürümü kilitli yazılım olduğundan dolayı, diğer yazılımlarda olduğu gibi program vs. yükleyemezsiniz.

Bunları okuduktan sonra yine de yazılım yüklemesi yapmak isterseniz, bir kaç mp önerebilirim

VAZGEÇTİM TAMAM

• bnm bi problemim daha war.. alarmı kuruyorum. erteleme 5 dk. alarm çalıo ben ertele diyorum fakat 5dk sonra telefonun alarmı ötmüo.. yada alarm çalınca ben duymuyorum we bir dahada ötmüo nie böyle. ama telefonun ekranına bakınca alarm çalıo uyarısı war ama alarm çalmıo. telefonun seslide olduğu halde bi kere çalıo we bi daha da çalmıo.
  • @Firmware

Diğer Symbian işletim sistemli telefonumda (Nokia E61i) Smart Movie - Divx Player gibi yazılımlar ile divxe cevirdigim filmleri, klipleri izleyebiliyorum. linux için buna benzer bir prg var mı? rockbox işe yaramıyor? ya da direk avi,divx codec var mı? böylece real playerde izleyebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.