Şimdi Ara

Motorola Rokr E6 Mod Rehberi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
36.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HighVoltage çok doğru seçim senide aramıza bekleriz.

Fiyat gerçekten çok düştü teknosada kartla tek çekim 220tl galiba, alıcak olanlar kaçırmasın derim.

Bu arada ebayden sipariç vericem ama daha önce hiç sipariş vermedim, nekadar sürede gelir kargo ücreti nekadar olur hiç bilgim yok.
  • HassicK_TherE.. Gözünaydın

NiKs_Black_Pearl'ü geç.. Sen bunu NTA_v4 yükle

Sarı ünlem işareti falan yok.. SmartAsst kurulu, MPKG vs. ne yüklersen yükle.. Güzel Fw. Tavsiye edilir

..Hazır sistem de qeilock çalışmıyor olabilir. Bunun nedeni ben daha önce temasını değiştirdiğimden kaynaklı. Sistemdekini silip yeniden qeilock yüklenebilir.

qeilock temasını değiştirin. Zevkinize göre bir resmi 'Slide to unlock'un görünümü olarak hazırlayın.. Yukarıda nasıl yapıldığı anlatılmıştır

• Futbol oyunu sevenler.. Pes_2009 İndir
     Motorola Rokr E6 Mod Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 7 Nisan 2009; 17:50:44 >
  • arkadaşlar bir şeyi merak ettim telefonda herhangi bir program açık değilken sistem hafıza durumu yüzde kaç ? mesela benim ki yüzde 47
  • workingman ne oluyo ?

HassicK_TherE bişe sorcam telefonun dış kasası kaç günde deişti? telefonun kasası değiştikten sonra ekranında filan jelatin war mı?
    e6 için ebayda beyaz kapak gördüm onu nasıl sipariş edebilirim?
  • Moto_GP_2008 İndir

• quote:

hconal
    workingman ne oluyo ?

heartless gibi bir şey...

Motorola=heartless.. gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 7 Nisan 2009; 19:34:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hconal

workingman ne oluyo ?

İlk mesajdaki firmware. Workingman
  • Saol inanki

Şuan NTA_v4 indiriyorum bakalım nasılmış

hconal

Teknik servis kayit tarihi 25/03/2009
    Son işlem tarihi 06/04/2009
    Uzun bir süre sırada bekledi ama işlem 2 gün sürmüştü galiba,komple kasası değişmedi yandan bakınca siyah gri siyah yerin ön kapağı değişti.

Şuan ekranı korumak için jelatin kullanmıyorum ama ebayden, Rokr e6 bölümünde paylaştığımız kılıftan almayı düşünüyorum.
  • quote:

HassicK_TherE... medeni insanların saçmalığıymış, anlaşarak ayrılmak. herşeyde anlaşamadık da bir ayrılmakta anlaştık di mi?

Güzel imza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 8 Nisan 2009; 0:46:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpionso

arkadaşlar bir şeyi merak ettim telefonda herhangi bir program açık değilken sistem hafıza durumu yüzde kaç ? mesela benim ki yüzde 47

Fw'den.. Yazılımlara yüklenmiş ek'lentilerden dolayı sistemin % si o şekilde görünüyor.. Sende ki orjinal Fw idi sanırım.. Mod'lanmış Fw'ler farklılık gösterir çünkü yazılımın içerisine ek uygulamalar yükleniyor. Örnek; SmartAsst-Power-İnsTheme gibi..
  • İnanki saol dostum

NTA_v4'ü yükledim gayet güzel dışarı verdiği seste bir temizlik ve artış var,master reset atmama gerek yok sanırsam menülerde ünlem vs bi hata görmedim.
    Birde menü görünümü böyle eski haliyle daha güzel olmuş,dierleri çok çocuksuydu.

Bize bir Heartless mod rehberi lazım
  • HassicK_TherE.. Winamp3 te bu ayarları yapıyormusun ?

1-
    İşaretli yeri tıkla.
    2-
    Advansed-Seç.
    3-
    use EXMMS-Seç.
    4-
    E Q (Ekolayzer) Aktif.

Ekolayzer'in aktif olması için bu işlemi yapmak gerekir.. Ses seviyesi ve kalitesi süper oluyor

• Fw yükledikten sonra Master Reset yapmak daha sağlıklıdır... (Fw'ye göre değişiyor ama doğru olan yöntem her şeyi sıfırlamak. Fw hazırlayanlar bu uyarıları zaten yapıyorlar)
  • İnanki gerçekten çok saol diğer kullanıcılar içinde çok yararlı olacağı kesin.

Senin hazırladığın hazır sistemi kullandığım için yapılı

Ebayden e6 için koruma kılıfı alıcam 15 gün kargo sürüyomuş galiba, sipariş verebilmek için paypala üyemi olmak lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HassicK_TherE

İnanki saol dostum

NTA_v4'ü yükledim gayet güzel dışarı verdiği seste bir temizlik ve artış var,master reset atmama gerek yok sanırsam menülerde ünlem vs bi hata görmedim.
    Birde menü görünümü böyle eski haliyle daha güzel olmuş,dierleri çok çocuksuydu.

Bize bir Heartless mod rehberi lazım

Evet güzel Fw.. Ben hepsini denedim sayılır Nikhil'in Fw'leri kullanıcı için sorunlu. En son uyarlaması da öyle. MPKG, SmartAsst vs. kolay bir şekilde kurulamıyor Registry dosyasını değiştirmek gerekiyor sanırım. E o'da zahmetli iş ayrıca NTA'nın FW ve uygulamaları kalitelidir.
    NTA_v4'ün (Sadece bu Fw'de. Eski fw yeniden düzenlenmiş) eksisi Türkçe klavye.. O'da olmasın. Fingerpad ve ingilizce klavyeler yeterli diyaceğim ama sarı ünlem işareti beni rahatsız ediyor.. Neyse 1- 2 adet yeni Fw hazırlamışlar bir de onlara bakayım..

İlave: Ben telefonu ingilizce kullandığım için mesaj bölümünde Türkçe klavyeyi görmemişim. Türkçe dil paketini yükleyince farkına vardım. ( Bunu belirteyim yüklemek isteyen olursa haberi olsun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 8 Nisan 2009; 12:33:06 >

• E6 modcuları sizden bir ricam var. Modlu fw lerin bir tanesinde değişik bir moto melodisi var.

Hello moto pick up the phone diye başlayıp devam ediyor. Buraya ekleyebilir misiniz şarkıyı?
  • megaturk...

Link
    Bunlar olur sanırım..
    5. Sıradaki.. 12 ve 17 de aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 9 Nisan 2009; 13:32:07 >
  • @ inanki

teşekkür ederim dostum aradığımı buldum
  • İnanki Ben türkçe dil paketini yüklemiyorum şimdiki FW'lerde sorun oluyomu acaba.
    önceden yüklediğimde yavaşlama donma gibi hatalar oluyodu.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.