Şimdi Ara

Motorola Rokr E6 Mod Rehberi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
36.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütün şarkılarda aynı sorunu yapıyor anlayamadım neden böyle.ilgin için teşekkür ederim inanki :)
  • Ayarlara inceledim.. Normal olarak; Çağrı esnasın da şarkının cevap verilene kadar çalması gerekir.. Versiyon ile ilgisi varsa ki sanmıyorum, telefonu mod'lamamış arkadaşlardan bilgi alınabilir..

İlave: Tümünü sıfırla (Master Reset). Yeniden denemen tavsiye edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 2 Nisan 2009; 1:02:12 >
  • pictureflow tam olarak ne işe yarıo anlamadım ben
  • iphone da ki gibi parmağınla sağ sol yaparak resimlerine bakmanı sağlıyor
  • scorpionso aynı sorun bendede bazı yüklediğim fw lerde oluyodu telefonda açık program vs olduğu zaman kesik kesik çalıyodu ya da ilk çalmıyodu sonradan çalıyodu gibi,cihazı kapatıp açtığım zaman çok çalıyodu.Takılma kasma gibi bi olaydan oluyo bence.
  • inanki-hazır sistem.. İndir
    Yüklemek isteyen olabilir diye düşündüm...> Kurulum.. 1-Programı indir. 2-Rar'dan çıkar. 3-Hafıza kartına at (.System dosyası değiştirilsinmi uyarı gelir. 'Tümüne EVET' seçeneğini tıklayın.
    Pictureflow-3.7.. İndir
    İlk paylaştığımın üst versiyonu

inanki-hazır sistem.. İçindekiler;
    1-[mpkg] [loader] [busybox] [showQ]

2-[Ins Thema] [JRcap] [Pictureflowv3.7] [QZXPlayer] [Secretfolders] [qeilock] [Rockbox(ingilizce)] [Winamp3] [exmms] [fmradio_no_headset] [EZXSysInfo]

3-[Calc (Bilimsel hesap makinesi)] [İphoneSMS] [Chat2U(Bluetooth üzerinden SMS]

Denenmiştir.. Bütün uygulamalar sorunsuz çalışmaktadır

qeilock'ta bir sorun var.. Ben tema'yı değiştirdiğim için tepki vermiyor. Sistemdekini silin. Kullanmak istiyorsanız qeilock.. İndir yükleyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 3 Nisan 2009; 12:51:48 >

• HassicK_TherE evet bak bu olasılığı hiç düşünmemiştim.altta çalışan program kalmış onları kapadım daha uzun süre çaldı şimdi.sorunu çözeceğiz inşallah
  • inanki ben de yüklücem bunu :D
  • Oyun-Tuğla..İndir

Süper bir oyundur.. Diğer modeller de denesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: inanki

inanki-hazır sistem.. İndir
    Yüklemek isteyen olabilir diye düşündüm...> Kurulum.. 1-Programı indir. 2-Rar'dan çıkar. 3-Hafıza kartına at (.System dosyası değiştirilsinmi uyarı gelir. 'Tümüne EVET' seçeneğini tıklayın.
    Pictureflow-3.7.. İndir
    İlk paylaştığımın üst versiyonu

inanki-hazır sistem.. İçindekiler;
    1-[mpkg] [loader] [busybox] [showQ]

2-[Ins Thema] [JRcap] [Pictureflowv3.7] [QZXPlayer] [Secretfolders] [qeilock] [Rockbox(ingilizce)] [Winamp3] [exmms] [fmradio_no_headset] [EZXSysInfo]

3-[Calc (Bilimsel hesap makinesi)] [İphoneSMS] [Chat2U(Bluetooth üzerinden SMS]

Denenmiştir.. Bütün uygulamalar sorunsuz çalışmaktadır

qeilock'ta bir sorun var.. Ben tema'yı değiştirdiğim için tepki vermiyor. Sistemdekini silin. Kullanmak istiyorsanız qeilock.. İndir yükleyin..

inanki bunların hiçbiri bende çalışmadı :D sadece hesap makinası çalıştı

• Sana anlattığım şekilde yaptınsa çalışması gerekir. Sendeki tel 51 versiyonlu idi yani kilitli değil. Hafıza kartındaki .system dosyasını değiştirirsen eğer çalışması gerekir.

Sadece hesap makinesi uygulamasının çalışması ilginç. İki adet java uygulaması daha vardı..

.system dosyaları da farklılık gösteriyor. Bütün Fw versiyonları ile bire bir uyumluluk göstermiyor

Bu arada senin şu yazılımı yazsan diyorum.. Orjinal yazılımı bulmak için gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 4 Nisan 2009; 0:04:09 >
  • unuttum yazılımı yazmanı hemen yazıom :D R533_G_11.10.51R O YÜKLEME İŞİNİ SENİN GÖSTERDİĞİN GİBİ YAPTIM AMA OLMADI. BENDE TEKRAR ROCKBOXU WE EXMEES ONU YÜKLEDİM
  • hconal..

Rockbox ve exmms Mpkg programıdır. Onları nasıl yükledinse öteki uygulamaları da aynı şekilde yükle. Senin için başka bir .system programına bakacağım. Belki bir başkası senin yazılım ile uygun olablir..
    İphoneSMS java uygulaması olduğu için o'nu da ayrıca yükleyebilirsin. İnanki-hazır sistem içerisindeki programları çıkart tek olarak yüklemeye çalış...

Ve yazılım verdiğin için teşekkürler fakat flex bilgileride lazım. Versiyonu öğrenmek için baktığın zaman orada flex bilgilerini de görürsün. Tam olarak yazman gerekir. Yani senin yazdığın fw sürümünü biz zaten biliyoruz..
  • hconal..

.system >İndir

Rar'dan çıkardıktan sonra içindeki .system dosyasını kes al..
    .system dosyasını bununla değiştir. Programları tekrar yükle bakalım çalışacaklarmı
  • BP:R533_G_11.10.51RBPFLEX:GSZMCAUT678AN
  • quote:

Orjinalden alıntı: inanki

hconal...
    zemsta...

Sorduğunuz sorulara nasıl cevap alıyorsanız, sorulan sorulara da lütfen cevap veriniz..

heartless : Gün gelir, orjinal yazılım yedeği altın gibi kıymetli olur. Kendim için değil Türk E6 kullanıcıları için arıyorum orjinal yazılımı. Kutudan çıkan E6'nın BP Yazılım sürümü ve BP Flex sürümü lazım.

hocam benm evde pc olmadığı için izinli günlerimde müsaitsem eğer cevap yazabiliorum net cafeden yada kuzene gidiyorum burayı takip etmek için
    yardımların için çok teşekkür ederim...

bnm telin versiyonu
    r533_g_11.10.51r
    Bp:
    r533_g_11.10.51rbpfı
    ex:
    gszmcaut678an01c
    dsp:
    63343400techonology:
    tri-band gsm
    ekranda yazanlar.... ve telefonu alalı bi kaç ay oldu tüm cdleri duruo eğer teknosa eksik koymadıysa nasıl yapmam gerektiğini tarif et yada daha ihtiyaç varsa tabi sana ulaştırayım uzun sürebilir ama ulaşır

eeee ne demişler geç olsun güç olmasın....

not:bu aradab iphone sms için teşekkürler canavar gb çalışıo....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemsta -- 5 Nisan 2009; 3:21:59 >

• quote:

zemsta
    ekranda yazanlar.... ve telefonu alalı bi kaç ay oldu tüm cdleri duruo eğer teknosa eksik koymadıysa nasıl yapmam gerektiğini tarif et yada daha ihtiyaç varsa tabi sana ulaştırayım uzun sürebilir ama ulaşır

Tamam kusura bakma.. Yazılım için teşekkürler Teknosa eksik kutu vermemiştir..
    Orjinal Fw'yi aramamızın nedeni, ileride mod attıktan sonra 'belki' orjinal yazılımı tekrardan yüklemek isteyenler olabilir düşüncesi ile.. Ve elimizin altında olmasının hiç bir zararı yok

Bir hafıza kartı örneği upload ettim 'inanki hazır sistem'. Yüklemek istersen içinde sadece qeilock çalışmıyor.

qeilock link'ini yukarıda paylaştım sistemdekini silip onu ekleyebilirsin. Takıldığın yer olursa yardımcı oluruz..

1. Sayfada eklediğim bir kaç uygulama var. Bilimsel hesap makinesi gibi.. Güzel bir java uygulaması kolay yüklenen... Uygulamaları yüklerken 'Hafıza kartını' seç. Telefonun belleğini doldurmaya gerek yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 5 Nisan 2009; 14:21:41 >

• hconal..

.system >İndir

Yukarıdaki olmazsa eğer bunu da deneyebilirsin...
  • Sonunda RokR E6'ma kavuştum ön kapak gıcır gıcır

inanki paylaşım için sağol hazır sistemi kurdum gayet güzel çalışıyo.

Motorolafans'dan NiKs_Black_Pearl indirdim çok hoşuma gitti gayet güzel menü geçişleride güzel.
  • Konuya katkıda bulunan herkese teşekkürler. Arkadaşın E6 ya workingman i yükledim adam telefonu daha bir sevdi. Ben de denkleştirebilirsem parayı tez zamanda alacağım :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.