Şimdi Ara

Motorola Moto G4 Plus inceleme videosu 'Yine, yeni, yeniden' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Z force sadece Amerika'da bir operatör üzerinden satılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• radyo da varmış :) tam çin işi olmuş

• Kurgular her incelemede daha ileri taşınıyor. Tebrik etmek gerekir.

Cihaz hakkında ise GM 5 Plus ile kıyaslandığında gerek fiyat gerekse donanım olarak oldukça geride kalıyor. Tasarımı da bana göre daha kötü.

Bir de videonun başındaki müziği sormak istiyorum; Shazamladım fakat bulamadı :)

• video güzel telefon galaxy s3

• sene oldu neredeyse 2017, dualtone flaşı hala dandik soni'de göremedik. gerçi usta hırsız soni de göremediğimiz daha çok şey var(ois gibi, kablosuz şarj gibi, gerçek kapasitif tuşlar gibi, amiral gemi sınıfında 4gb ram gibi, ufs bellek gibi, gibi gibi uzar gider soni hırsızlık listesi) soni tırtıklayarak çalmanın destanını yazdı bu dandik z serisiyle...

• Bu araba mı?Telefon telefon telefon.

• efsane telefon markası motorolayı google soytarıya çevirdi.. şirketi itibarsızlaştırıp lenovoya sattı.. ne değişecek ki, insanların bilinç altında amerika dışına satılmayan, satışı başarısız olmuş, bir birinden çirkin modellere bürünmüş bir telefon kaldı.. ilk çift satır ekran ilk katlanır kapak, ilk çift ekranlı telefon.. google nin başarısızlık öykülerinden bir tane daha..

• Erdi bey, neden incelemelerinizin çoğunda telefonun herhangi bir donanımını ve ya özelliğini anlatırken
    ''Mükemmel ötesi değil ama güzel, Dünyanın en iyisi değil ama iyi'' gibi terimler kullanıyorsunuz. Bence kullanmayın. Sanki birileri, siz telefonun incelemesini hazırlarken ''aman sakın bu telefonu güzelse bile fazla övme aman sakın bak'' der gibi bir izlenim yaratıyor.

Yapmanız gereken rakiplerine göre iyi orta kötü demek. Oldu biti :)

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • Ya tamam telefon iyi hoşta, 16 gb hafıza komik değil mi? Fiyat olarak telefon 1200 - 1300 TL bandında ki, fiyat olarak da adil değil.

Orijinalden alıntı: Mertolozzi

Var ya bu adamı dünyanın en iyi teknoloji sitelerine koy sırıtmaz. Onlar nasıl çekimler o nasıl bi sunumdur. Mükemmel, telefonla ilgili olduğum için değil sırf Erdi bey yapmış diye izledim.

Merhaba,

Bu tür övgülere layık işler üretebiliyorsam ne mutlu bana. Her seferinde üzerine biraz daha koymaya ve dünya çapında işler yapmaya gayret ediyorum, elimden geldiğinde. Fark edilmesi ve takdir görmesi beni duygulandırdı, teşekkür ederim.

İyi haftasonları dilerim.

Sevgiler,

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • Motorola ya da lenovo bu telefonu 5"ekran üstüne çıkarmayacaktı. İlk moto g gibi lakin istenileni verseydi dehşet satardı. Şimdiki kamera, 4,7"ekran, sd650 işlemci, 3gb ram, 32 rom, 3000 mah batarya, parmak izi olmasada olur. Çok mu zor arkadaş? İlk moto g mi alalı şubat ayında 3 yıl olacak full kılıfsız, ekran koruyucu olmadan kullandım taş gibi telefon mubarek. Ekranda çizik bile yok üstelik suya da düştü, kutsal bi telefon o 🤗

• Motorola kullanmış biri olarak eski telefonlarındaki karizmanın bu telefonda bulunduğunu söylemek zor. Türkiye ye yine 3.sınıf dünya ülkesi muamelesi yapmışlar. Sunum harikaydı. Ama eleştiriler daha sert olabilirdi. Bu telefona eski motorol modellerini tercih ederim.

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. Ne şiş yansın ne kebap misali.
  • Ben vatandan yeni aldım 920 tl ye bu telefonda ekran renk problemimi var renkler gercekci digil bi sarartma gibi renk degisikligi var mesela acik maviyi acik yesile ceviriyor gibi yoksa benim teldemi sorun var anlamadım

• bu telefonun tıpı neymıs;ulan daha 1,5 nsene oncesıne kadar s4 e delı oluyodunuz ya

• bazı arkadaşlar moto g4 taarımının çin malı cakma gibi gözüktüğünü söylüyor ama alın elize plastik kasa olmasına rahğmen size uzun yıllar dayanacak güvenide veriyor benim tek korktugum tuş açma kapama ve ses açma kısma butonu biraz korkuyor cok sert sanki zamanla bopzlucak gıbı ama 5 aydır kullanıyorum bi sıkıntı yok cok telefon değiştirmiş biri olarak güben veriyor telefon sağlamlık bakkımından

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.