Şimdi Ara

Motorola moto G sorularım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hepsiburadadan motorola moto g aldım.
    Motorola MOTO G İncelemesi Vol.∞ incelemesinde deki pil tasarufu için yapılması gerekenlerde adroidi 4.4.4 e güncelleyin ve telefonu art moduna alın yazıyordu. Bunlar gerçekten fayda sağlıyormu. ŞArjda ve hızda + yönleri var mıdır ? Bu moda almaya değer mi sizce ? Telefonu yeni aldım. . Ölü pixel yok sanırım. Test yaptım. Dikkat etmem gereken başka neler var. Android güncellemesi yaparken hafif bir ısınma oldu. Önemsencek derecede değil ama sizce bu normalmidir. Sizce telefonda başka nelere dikkat etmeliyim ?
    Not:Telefonla oyun oynadım internette dolaştım ekranda ve kasada ısınma oldu. Bu normal modir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsSakallıDede -- 5 Eylül 2014; 19:47:28 >

• Upppp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ısınma normaldir, ART modunun gözle görülür bir artisi var. Bazi arkadaşlar bataryanin 4.4.2 de daha iyi gittiğini söylemişti eğer 5,30 saaten az ekran süresi alirsaniz 4.4.4 e güncelleyin.

• firtilli kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu aldığım gibi 4.4.4 e güncelledim. %40 gibi bir oran yoktur dimi şarj dayanma süresinde ? yanı 30-45 dk farkediyorsa sorun olmazda o kadar. Eğer güncellemeden dolayı sıf 1-2 saat azalıyorsa şarjı, tabi bu da bir sorun oluşturur.
    Telefonu hepsiburadan aldığım için biraz hursuzluk var içimde.
  • AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    hocam açikcası ben farketmedim pil süresinin azaldigini azaldiysada 20 dakkadir en fazla. huzursuzluk konusunda haklısınız son zamanlarda çok iade tel gönderdiler

• firtilli kullanıcısına yanıt
    Piyasa ile 120 tl fark olunca insanda bi yönelme oluyor. Şu an telefonu enine boyuna inceliyorum hatalarını bulmak için de şuana kadar bi sorun bulmadım. İnşallah çıkmazda .
  • Hayırlı olsun güle güle kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AsSakallıDede kullanıcısına yanıt
    inşallah, hayırlı olsun o zaman :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

Hayırlı olsun güle güle kullan

Saolun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: firtilli

inşallah, hayırlı olsun o zaman :)

Saolun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.