Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Popular Demand

Bugün Teknosa'dan 749 TL + 7.90 TL'ye otg kablo ( 1 TL mecburiyetten ödedim. Çünkü 750 TL'ye tamamlayan kampanyadan 75 TL parapuan veriyorlardı. Aynı otg kablo Kliksa'da 5.90 TL) satın aldım.

Bu fiyata alınabilecek en mantıklı cihaz. Boşta bekleyen sim kartlarımıda değerlendirmiş oldum.

hocam nereden 750 ye aldınız acaba?
  • elimde fazladan deri kapaklı kılıf var ilgilenen varsa ulaşabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: damdan duser gibi

quote:

Orijinalden alıntı: burak144

quote:

Orijinalden alıntı: -the-

quote:

Orijinalden alıntı: gyrdnr

wifi problemi yaşayanlar olmuş, ben yaşamadım, hatta geçen sabah işe giderken tam sokak kapısındayken telefona baktım, hala wifi bağlı olduğunu gördüm, 5. katta oturuyorum, birde geliştirici seçeneklerinde çalışma zamanını ART olarak seçin, hem performans artıyor, hemde uygulamalardaki lag oldukça azalıyor, boş hafıza 7-8 gün sonra 650 mb lara kadar çıkıyor, buda sanırım ART garbage collection ın iyi çalışmasından kaynaklanıyor, bence bu cihaz f/p kralı, 750 TL ye almıştım.

Herkez wifi sorunundan bahsediyor,markette incelediğime göre kulaklık tarafının iki elle kaparsanız wifi hemen düşüyor.

Oyun oynarken,film izlerken kapanma olasılığı var,haricinde güzel bir cihaz yalnız wifi düşmesi düşündürüyor.

Fiyat olarak takipteyim 850 tl olmuş , abd de 200 dolara satılıyor.

teknosa ve kliksa'da 750 tl.

hocam hangi teknosada ben bugün gittim baktım 849 yazıyor gıcık oldum döndüm

Bende öyle 100 tl zam koymuşlar , yurtdışında 200 dolar

• damdan duser gibi D kullanıcısına yanıt
    geçen h.sonu 749tlydi teknosada indirimler sürekli değişkenlik gösteriyor ben bimeksten 760tlye aldım 850tlye devam etti satmaya indirim yapmadı telefon alacaksan cuma günü bütün sitelere bak benden tavsiye hepsi h.sonu indirimli bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxgan

Çok güzel bir konuya değinmişsin.. Aslına bakarsan zaten sorunumuzda bu :Ucuz etin yahnisi!

GM Discovery 16 GB lik şu anda 725 lira civarında.. Kampanya ile falan ucuza aldık diyelim 670 e bulduk... Şu anda Hepsi burada 750 Sanalpazar'da bile adına faturalı Brighstar garantili cihaz mevcut.. Zaten onlarda incelese 2 si arasındaki kalite varkını anlayacaklar. Bu cihaza en yakın cihaz bana göre HTC desire 500 dual'dir o da şu anda 900 TL civarıdır.. Karşılaştırmaları da aşağıdadır..
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5623&idPhone2=5978

Ama bizim insanımız inatla para yabancıya gitmesin diye yerli malı gibi görünen GENERAL MOBILE almakta ısrar etmektedir.
    Aynı şekilde çinde ki Gionee Elife E7 (http://www.gsmarena.com/gionee_elife_e7-6082.php ) telefonunu türkiye'ye marka bastırıp sözde programsal optimizasyonlarla falan filan GM Elite diye yedirecekler. Ürün kaliteli midir bilmiyorum ama Gionee firması ucuz ve kalitesiz ürün üretmeyen bir firmadır. Fakat iş GM tarafında değişebilir. Kar marjını arttırmak için ürünün kalitesinden ödün verebilirler. Açıkçası GM discovery'den sonra pek bir güvenim kalmadı firmaya.. Usb şarj soketi sürekli arızalanan bir cihazda demekki fabrikasyon bir hata var! durduk yere bir sürü telefonun şarj soketi bozulmaz.. Açıkçası seninde dediğin gibi GARANTİ li 2. el LG G2 almak GM elite almaktan daha mantıklı duruyor ki LG nin ürün kalitesi ortada.. Ve şöyle bir gerçek daha var DOYMUYORUZ.. İsterse adamlar 10 GB ram taksınlar yine de yetmiyor.. Halbuki yaptıkları hiçbirşey yok.. Tamamen oyun ve sosyal ağlar üzerine kurulmuş bir dünya.. Yani büyük ekran fazla ve gereksiz donanım = ihtiyaç.. Neyse .çok derinlemesine bir yazı oldu.. Teşekkür ederim. iyi geceler..

Çin firması kalitelide olsa telpa diye lanet kötü bir servisleri var adamın mwc 2014te gm ceosu ve telpa ceosuyla röportaj yapıyordu donanımhaber telpa yetkilisi röportajda yedi sülalesine selam söyledi bu kadar hödük bir adam var başında kaldıki ilk parti gmdler 550tlydi sonra getirdi 725e ekranı ips değil şarj soketi bozuk bakma bizim millete bu sefere elite kötüledin mi marka düşkünü oluyosun elite 3gb ram var isterse 6gb ram olsun telefon stabil çalışmıyorsa bi işe yaramaz moto g de 1gb ram var çoğu kişi nexus 4te 2gb ram var diye moto gyi kötülüyor ama ben şimdiye kadar telefonumun bir kere bi oyunda bi uygulamada kastığını görmedim herşey stabilleştirmekte bitiyor elite iyice heryerde satılsın ilk alanlarda bakalım ne gibi sorunlarla karşılaşacaklar bu sefer çok merak ediyorum kaldıki 1300e elite almak yerine alırsın nexus 5 saf android performans canavarı

• -the- kullanıcısına yanıt
    Yurt dışında 200 dolar ama sadece amerikada öyle almanyada falan direk 200euro telefonun fiyatı ayrıca 200doların üstüne 20-30dolar vergi koyuyor amerika ama ucuz olmasının sebebi motorola amerika şirketi olmasıyla alakalı iphonelar gibi bizim ülkedede şöyle düşün 220$ x 2.20=484 tl+Ötv vergisi 120tl+Kdvsi+Radyo yüzünden trt bandrolü 100tl+satan yerin karı yani anlayacağın fiyat konusunda oynayacan rakam en fazla 200tl asıl büyük telefonlarda çok para oynuyor mesela galaxy note 3 türkiyede 2000tl türkmenistanda note 3 ise 1250tl :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

geçen h.sonu 749tlydi teknosada indirimler sürekli değişkenlik gösteriyor ben bimeksten 760tlye aldım 850tlye devam etti satmaya indirim yapmadı telefon alacaksan cuma günü bütün sitelere bak benden tavsiye hepsi h.sonu indirimli bulabilirsin

artık öyle yapıcam sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

Yurt dışında 200 dolar ama sadece amerikada öyle almanyada falan direk 200euro telefonun fiyatı ayrıca 200doların üstüne 20-30dolar vergi koyuyor amerika ama ucuz olmasının sebebi motorola amerika şirketi olmasıyla alakalı iphonelar gibi bizim ülkedede şöyle düşün 220$ x 2.20=484 tl+Ötv vergisi 120tl+Kdvsi+Radyo yüzünden trt bandrolü 100tl+satan yerin karı yani anlayacağın fiyat konusunda oynayacan rakam en fazla 200tl asıl büyük telefonlarda çok para oynuyor mesela galaxy note 3 türkiyede 2000tl türkmenistanda note 3 ise 1250tl :D

Kesinlikle katılıyorum , fiyatına göre eşsiz bir telefon tekrar indirime girsin kaçırmayacağım :D
  • damdan duser gibi D kullanıcısına yanıt
    http://www.kliksa.com/urun/motorola-moto-g-black-akilli-telefon/980002172

Ben buradan aldım. Elli lira da puan verdiler, yirmi lira da avantajx geri ödemesi, on beş lira bkm express puan verdi. 660 civarına geldi yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde fazladan pudini kahverengi deri kılıf var isteyen arkadaş varsa iletişime geçebilir.
  • Beyler telefonu güç düğmesine basmadan kilit ekranından uyandırmayı bilen var mı ? (Kılıf hariç )
    LG ve HTC ler de iki dokunuyorsun açılıyorda onun için sordum.
  • T.A.T.U kullanıcısına yanıt
    Öyle bir özellik bu telefonda bulunmamakta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • T.A.T.U kullanıcısına yanıt
    Galiba telefon rootlu olunca bi apk yükledin mi oluyor olması lazım yada custom romla yapılıyordur illaki araştırman lazım
  • bu telefonu nexus yapmayı beceren deneyen "ben yaptım oldu" diyen varsa alıcam beyler
  • A.C. kullanıcısına yanıt
    yapmasan bile nexustan bir farkı yok sadece 2tane motorola programı yüklü
  • Anında cevapp.. :)) Adamın dibisin. Bir marka bu kadar korunur.. Kardeşim ama haksız da değiliz. Tamam fotoğraf kalitemiz çok süper değil idare eder ama diğer özellikleri ile zaten bu açığı kapatıyor. Ayrıca GM gibi türkiye'nin insanını enayi yerine koyan bir firmadan daha kaliteli hizmet veren Brightstar var arkasında.
    Cihaz hakkında bilgi sahibi olamanayan arkadaşlar benim önceki yazımı okusunlar. Çünkü ben testlerimi LG G2 ile kıyaslayarak yaptım. Oyun performansı süper takılan oyun yok. İnternet keyfi şahane. Birte şu anda google servisleri ile alakalı sorunum var.. Bunları da hükümete borçluyuz. Çekimle ilgili sorunu olan arkadaşlara tavsiyem şu ki ben önceden note kullanıyordum ve evin iç odalarında telefon çekmiyordu şimdi hem avea hemde vodafone hatlarım full çalışıyor. wifi anteni de telefonun üst tarafını kapatmazsanız sıkıntısız çekiyor. Artık daha başka ne diyeyim.
    Az sonra bu telefonlar çekmil olduğum ürünleri 2. ele koyacağım. size örnek resimleri göstereyim. en azından fikriniz olsun. Nenus yapmayı soran arkadaşa da şöyle söyleyeyim. Nexus ta saf android bu da .. YÜklemek istediğin ne onu söyle yapabiliyorsak yaparız onu da ? İyi geceler.

TR DÜKKAN 699 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxgan -- 27 Mart 2014; 0:14:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: T.A.T.U

Beyler telefonu güç düğmesine basmadan kilit ekranından uyandırmayı bilen var mı ? (Kılıf hariç )
    LG ve HTC ler de iki dokunuyorsun açılıyorda onun için sordum.

play.google.com
    Gravity Screen - On/Off - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plexnor.gravityscreenofffree&hl=tr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar geç te olsa ereyon'dan aldığım mavi flipcover geldi inanın şahane oldu :) telefon bambaşka bir havaya büründü almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim
    not :ilk fırsatta fotoğrafları yükleyecem
  • Otg yle bağladığım flashı telefonda nerde görebiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.