Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.888
Cevap
130
Favori
731.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu telefonun yenilenmiş - refubrish- olma ihtimali var mıdır??? Malum Atrix, Razr vs derken paronayak olduk..
  • bazen13 kullanıcısına yanıt
    Dediğin şey heralde yurt dışında iade edilen telefon demek istiyosun ? bildiğin sıfır telefondu cihaz 2haftadır sorunsuz kullanıyorum yenilenmiş cihaz olduğunu pek sanmıyorum birde türkiyeye brightsar getiriyor firma amerikada baya bir isim yapmış bir firma
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

Dediğin şey heralde yurt dışında iade edilen telefon demek istiyosun ? bildiğin sıfır telefondu cihaz 2haftadır sorunsuz kullanıyorum yenilenmiş cihaz olduğunu pek sanmıyorum birde türkiyeye brightsar getiriyor firma amerikada baya bir isim yapmış bir firma

Hayır hocam, yenilenmiş.. sorun oluşup swap olmuş cihazlar.. atrix malum bize brighstar tarafından böyle satıldı :)

Motorolaya güvenemiyorum maalesef..
    Anladım hocam 2haftadır kullanıyorum gayet sorunsuz çalışıyor telefon 1000tl altı en iyi seçenek bu cihaz bana göre parasını sonuna kadar hak etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

ayarlar'a gir kablosuz ve ağlarda diğer... olacak ona bas ordan mobil ağlar'a bas orda tercih edilen ağ türü yazar ordan basıp 2gye geçebilirsin

teşekkürler, dediğiniz yerde buldum gerekli ayarları.

ama telefonun orijinal romunda tek tuşla mobil verinin açılamaması, 2g-3g geçisinin yapılamaması çok kötü olmuş bence

Maalesef 1.5 yıllık Google cihazı LG N4'de de bu yok,

Bir çok yazılım eksik ve nedense her iki cihazda KAMERA çok kötü gece/karanlık ortamda ,

Moto G en azından çift hatlı , otg var ve ses çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tavsiye ediyor musunuz arkadaşlar donanımsal yönden oyunlarda sıkıntı yaşanıyor mu
  • headshotçı kullanıcısına yanıt
    Real Racing 3 ve Asphaltın son oyununu oynuyorum gayet iyi oynatıyor bu cihazın sıkıntı yaşaması biraz zor çünkü saf android kullandığı için 1-2 motorola programı hariç o yüzden ram tüketimi çok düşük
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    asphaltı denemedim ama real racingde dediğiniz gibi kasmadan çok rahat hatta çok daha akıcı oynanıyor. fakat şöyle bir şey var bende htc one varken içeriden oynadığınız da aynalarda görüntü vardı. yanlış hatırlamıyorsam dışarıdan oynarken de vardı. moto g de bu yok yani oyunu kasmasın diye ya da ekran çözünürlüğüne göre bir takım ayarlamalar yapılmış. bence en büyük etken ekranın 1080p değil 720p olması gibi geliyor. millet işte iphonelarda vay abi süper oynuyorum falan diyor ne efekt var ne hd görüntü tabi adam gram kasmıyor diyor. ben htc one açıyorum vay görüntü manyakmış, acayip efekt varmış, ses süpermiş ama sanki biraz takılma var. eee var tabi henüz oyunlar 1080 destekleyecek durumda değil(di o zaman için).
  • newcherry N kullanıcısına yanıt
    real racing 3 telefona göre ayarlama yapıyor kendisi bunun dışında play storedan bi uygulama vardı real racing için indirip grafikleri kendin ayarlayabiliyordun
    dediğin programla extra high dedim ve gayet güzel oynanıyor :)
  • Arkadaşlar pil kısmına girdikten sonra pil tasarrufu gibi bir seçenek var onu açık haline getiriyorum ama kendiliğinden kapanıyor yine de o menüden çıkınca. Sizde de böyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfg112 -- 12 Mart 2014; 21:00:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

tavsiye ediyor musunuz arkadaşlar donanımsal yönden oyunlarda sıkıntı yaşanıyor mu

* Fifa 14
    * Modern Combat 4
    * NFS Most Wanted
    * Dead Trigger 2 ( Grafik Kalitesi Ultra )
    * Real Racing 3 ( Grafik Kalitesini kendi ayarlıyor ) ( Ayna yansıması standart kapalı )
    * GTA Vice City

Bu oyunları hiçbir sıkıntı yaşamadan gayet akıcı şekilde oynatıyor.
  • s3ü satıp moto g alacaktım ki telefonumun ekranı çatladı... tasarım olarak gerçekten çok beğendiğim bir telefon ama telefon değiştirme işi de ertelendi benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mike4peace

s3ü satıp moto g alacaktım ki telefonumun ekranı çatladı... tasarım olarak gerçekten çok beğendiğim bir telefon ama telefon değiştirme işi de ertelendi benim

şahsen aynı iş bende de var. 650 ye satıp, moto g alıp motorolaya geri dönebilirim.. iphone almak ister gönül vesselam 4s ler bile çok para..
    5 veya 5s alamadıktan sonra iphone alamıyorum diye üzülmeye gerek yok bu telefon varken.
  • asdfg112 kullanıcısına yanıt
    Bende çalışmaya devam ediyor aktif hale getirince yalınz ordaki pil tasarufu sadece şarj %20nin altına düşerse devreye giriyor kısıtlamalara gidiyor onun dışında açık kapalı şarj aynı gidiyor gibi geldi bana
    iphone alıp günde 3 kez şarj etme olayı var birde apple ipad 1 ios 6.0 ı bile vermedi ondan sonra gözümden düştü bildiğin iosta tek hoşuma giden garageband gibi ses programları çok iyi androidde ses programları o kadar geliştirmediler
  • T.A.T.U kullanıcısına yanıt
    modern combat gta vice city gibi paralı oyunları nasıl yükledin satın mı aldın yoksa root mu atıp yükledin ben denedim rootsuz olmadı çalışmadı gta san andreas ve colin mcrea rally
    Ben açıyorum, daha sonra üst taraftaki yenile tuşuna basıyorum mesela otomatik olarak kapalı oluyor.

Şarj %10a düştüğü zaman bile açamadım, herhangi bir yere girip tekrar o menüye dönünce kapanıyor nedense. Sinir etti..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdfg112 kullanıcısına yanıt
    Telefona yeniden rom at belki öyle düzelir
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.