Şimdi Ara

MOTOROLA Moto G - ANA KONU - (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.889
Cevap
130
Favori
736.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cherokee

quote:

Orijinalden alıntı: Kukumela

Arkadaşlar an itibari ile öğrendiğime göre cihazım kutulu olarak değişmiş hatta kargoya verilmiş. Ben halen inanamıyorum.

Islatmadan olmaz :) Geldiği gibi küvete köpük banyosuna sokmanı öneririm :) Şaka bir yana sevindim adına. Bu sefer gereksiz macerealardan kaçınıp telefonunun tadını çıkarmanı öneririrm. Tekrardan geçmiş olsun :)

teşekkürler..
  • diger arkadaslarda pil hakkindaki deneyimlerini paylasirlarsa cok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR DURDUK YERE ŞEBEKE GİDİYO NEDEN ACABA BİDE TELEFONUN GARANTİSİ 2 YIL DEGİLMİ BATARYASI COK KOTU GONDERSEM GERİ YENİ VERİRLERMİ
  • hocam ona türkiyede denk gelmedim ama güvenebilirsen ebay da görmüştüm.

ama buda çok iyi iş görüyor. tavsiye ederim.
  • moto g de flash desteği varmı ?
  • Arkadaşlar rica edicem pil konusuna ayrı bir konuda yada özelden devam etseniz :) Her sayfada %60 pil konusu yazılıyor. 4 saatlik ekran kullanımına 11 saat çok iyi bir değer. Facebook moto g sayfalarında artık pilden bahsedenleri banlıyorlar :)
  • telefonda gyroscope var mı yok mu?
    http://geekaphone.com/phones/Motorola-Moto-G
    burda yok diyor.
    http://www.engadget.com/products/motorola/moto/g/specs/
    burada var diyor.
  • kalemberbat44 K kullanıcısına yanıt
    evet var otg desteği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherokee

Arkadaşlar rica edicem pil konusuna ayrı bir konuda yada özelden devam etseniz :) Her sayfada %60 pil konusu yazılıyor. 4 saatlik ekran kullanımına 11 saat çok iyi bir değer. Facebook moto g sayfalarında artık pilden bahsedenleri banlıyorlar :)

+1

• hangi konudan devam edelim sen soyle demekki o sikintim var onu yaziyorum

• Cherokee C kullanıcısına yanıt
    Belki pili iyidir diye almak isteyenler olabilir benim gibi.

• Pil konusunu kapatalim artik arkadaslar.

Bu olay ayni marka arac alip birinin digerinden fazla yakmasi gibi kahve sohbetine dondu.

• Tuhaf olan su.. 15 saat telefonu acik kalmis 5 saate yakin ekran acikligi grmus olmasina ragmen bir insanin hala pilim kotu demesi neden kaynaklanir? Acaba dogrudan nokia 3310 dan mi gectiniz akilli telefona?

• Arkadaslar acilistaki boot animationunuz nasil sizin.Beyaz olan animasyon mu siyah olan animasyon mu var? Guncel olan hangisiydi?

• Arkadaşlar grip shell gelmeyecek galiba. Onun yerine turkuaz arka kapak almak istiyorum. Turkuaz kapak alanlar nerden aldı, nerede uygundur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregzz

Arkadaşlar grip shell gelmeyecek galiba. Onun yerine turkuaz arka kapak almak istiyorum. Turkuaz kapak alanlar nerden aldı, nerede uygundur?

En uygun gelbialda cnku baskalarnda kargoyla 33 u bulurken bunda kargo yok 27 de kaliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

telefonda gyroscope var mı yok mu?
    http://geekaphone.com/phones/Motorola-Moto-G
    burda yok diyor.
    http://www.engadget.com/products/motorola/moto/g/specs/
    burada var diyor.

buna cevap verebilecek olan yok mu? benim telefonum iade işlemi sürdüğünden deneyemiyorum

• kardesim ne yazacagimi sana mi sorucam burasi serbest forum istemiyosan cik git

• quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

Arkadaslar acilistaki boot animationunuz nasil sizin.Beyaz olan animasyon mu siyah olan animasyon mu var? Guncel olan hangisiydi?

hocam benimki beyazdı.
  • arkadaşlar kendi kredi kartı ile bana arka kapak alıp gönderebilecek olan var mı? parası ne ise kargo dahil hesabına veya nasıl isterse aktaracağım.
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.