Şimdi Ara

Motorola Milestone Serisi , Motorola Droid3 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.544
Cevap
4
Favori
78.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mılestone m?mılestone 2 mı?hangısını onerırısınız ıslemcısı harıcınde tum ozellıklerı aynı mı?hıc bır fark yokmu ne dersınız....
  • Karşılaştırma için linke tıklayın.

http://developer.motorola.com/products/compare/?items=17386,17382

Orijinalden alıntı: ugurTS1989

mılestone m?mılestone 2 mı?hangısını onerırısınız ıslemcısı harıcınde tum ozellıklerı aynı mı?hıc bır fark yokmu ne dersınız....

ram işlemci dışında aynı bütün özellikleri neredeysee
  • 2 sının arasında fazla bır fark yok galıba mıleston almaya karar verdım ınsallah pısman olmam..ıstanbulda en ucuz nerede bulabılırım bılgısı olan varmı.....bırde mt710 gorunusu seklı cok guzel ama turkıede yok galıba cok arasırmama ragmen....

Orijinalden alıntı: hrnayn

quote:

Orijinalden alıntı: ataxx

milestone 799 tl alınır mı?

kesinlikle alınır memnun kalırsın

abi bu arada senin ekran koruyucular ve pilin hazır. kargo bilgilerini filan yaz yollyım
  • Teknosadan almayı düşünüyorum aslında bunu.

Beklediğim Xperia Arc, Milestone 2 falan var ama onlar çıkıcak, Tr'ye gelicek, fiyatının düşmesini bekleyeceğim vs vs çok uzun sürer, bir sene daha beklerim en az. O yüzden araştırdım, Teknosaya geldiğini yeni öğrendim. Hayırlısıyla alıcam. Sorularım var bikaç tane.

İlk olarak Milestone 550 mhz işlemci kullanıyor. Bu işlemci beni nereye kadar götürür? Yani bir sene sonra çıkacak oyunları, uygulamaları kullanabilir miyim? Veya androidin yeni sürümlerinde sorun çıkartır mı?

İkinci olarak oc yapılması ne kadar güvenli? Garanti dışı kalması söz konusu mu? Konudan 4-5 sayfa okudum ama bi bilgiye ulaşamadım.

Son olarak 800 liraya kadar telefon arıyorum, başka tavsiyesi olan var mı?

Orijinalden alıntı: Alejàndro
    Teknosadan almayı düşünüyorum aslında bunu.

Beklediğim Xperia Arc, Milestone 2 falan var ama onlar çıkıcak, Tr'ye gelicek, fiyatının düşmesini bekleyeceğim vs vs çok uzun sürer, bir sene daha beklerim en az. O yüzden araştırdım, Teknosaya geldiğini yeni öğrendim. Hayırlısıyla alıcam. Sorularım var bikaç tane.

İlk olarak Milestone 550 mhz işlemci kullanıyor. Bu işlemci beni nereye kadar götürür? Yani bir sene sonra çıkacak oyunları, uygulamaları kullanabilir miyim? Veya androidin yeni sürümlerinde sorun çıkartır mı?

İkinci olarak oc yapılması ne kadar güvenli? Garanti dışı kalması söz konusu mu? Konudan 4-5 sayfa okudum ama bi bilgiye ulaşamadım.

Overclock garanti disina cikarir ama garantiye gonderirken 2 dakikada eski surumunu yuklersin olur biter bi sorun cikmaz o.c ile 1.2 ye kadar cikiyor hizii gercekten hiz konusunu kafanaa takmaa 550 gibi gorunsede cok iyi performans veren bi cihaz 2.2 yi zaten destekliyo telefon ama 2.3 u kaldirir mi bilemiyorum bu konuda yardim edemicem bu fiyata bu ayarda baska bi telefon yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro
    Teknosadan almayı düşünüyorum aslında bunu.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=46591170

• aylardır 2.2 motofrenzy sürümünü kullanıyodum dün akşam shadowmod 2.3 gingerbread versiyonunu yükledim ve çok memnun kaldım. Şu ana kadar çalışmayan bir özelliklik göremedim. Gayet stabil ve hızlı çalışıyor hiç takılma, reset atma gibi sorunlar olmadı, modlayan varsa telefonunu öneririm.

bide enreka_tr sana bi sorum var 2.2 motofrenzy sürümüle motomodtrdeki 2.2.1 test sürümler arasında fark varmı biliyomusun ?
    www.konyahmet.blogspot.com.tr/
    www.facebook.com/Konyahmet3DYazici
  • bilmiyorum hocam motofrenzy deneme firsatim olmadi
  • evet 2.3 gingerbread nasıl yüklediniz belirgin farklılıklar var mı ? flash desteği vardır diye tahmin ediyorum. 2.2ye geçmeden 2.3 e geçmek süper olur. şarj olarak 1 yada 2 gün yine aynı mı ? google voice özelliği, market gibi uygulamalar nasıl
    şu ana kadar aynı siteden motofrenzy 2.2 kullanıyodum ama sorunluydu. Beklemede şarj yiyordu, masaüstü özellikle çok kitleniyodu, kamera düzgün çalışmıyordu. Bu modu yükleyince bütün bu dertler kalktı, şarj daha iyi gidiyor kitlenmeler olmuyor, kameranın tüm fonksiyonları çalışıyor, flash desteği vs hepsi var, overclock 1.2 ghze kadar yapıyorum ben bi sorun olmadı daha. Eğer herhangi bir froyo sürümü kullanıyorsanız yüklemesi çok kolay sadece openrecovery tarzı bir programla update uyguluyorsunuz. Eğer 2.2 sürümü kullanmıyorsanız öncelikle telefonu 2.2ye flashlamanız gerekiyor.
    Tek gördüğüm sorun psx4droid programıyla herhangi bir psx oyunu çalıştıramadım, belki ben beceremiyorumdur ya da modda bi sorun var ama önemsiz bir ayrıntı.

• quote:

milestone alışınca diğer telefonlar yavan gelir memnun kalırsın

tel geldi.. kız gibi tek bir cizik bile yok... tel çok hızlı. hele o ekran ve ses varya aşık oldum.... 7tl 100mb ve 1 saat mobiltv aldım. aklıma gelmişken dizitv programı var markette süper birşey... çoğu dizi var görüntüde süper....
  • arkadaşlar marketten gba emilatörü indirdim oyunlrıda indirdim ama emilatör açıldığı halde oyun bir türlü açamadım.... psx oyunları içinde aynı sorun var.... gba(gemeboy adventic) psx(playstion) wii içinve ateri içinde emilatörler var...

Orijinalden alıntı: diabl0

quote:

milestone alışınca diğer telefonlar yavan gelir memnun kalırsın

tel geldi.. kız gibi tek bir cizik bile yok... tel çok hızlı. hele o ekran ve ses varya aşık oldum.... 7tl 100mb ve 1 saat mobiltv aldım. aklıma gelmişken dizitv programı var markette süper birşey... çoğu dizi var görüntüde süper....

güle güle kullan

Orijinalden alıntı: samurayx

2,3 u yuklemeyi nasıl yapıcagımızı anlatırsanız sevinirim hangi yazılımları kullandıgınızı falan yazarsanız yada kucuk bi rehber hazırlayabilirseniz herkes faydalanır

normalde enreka hazırlardı genelde :( ama bu aralar yok nerelerdeyse
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.