Şimdi Ara

motorola eq5 bluetooth portable speaker (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
5.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

beyler sizde şarj doldurma süresi nedir?bu alet çokmu çabuk şarj oluyor yoksa benimkindemi bir problem var? 1 saatte şarjı doluyor hemen

Ne kadar zamanda boşalıyor pili ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

quote:

beyler sizde şarj doldurma süresi nedir?bu alet çokmu çabuk şarj oluyor yoksa benimkindemi bir problem var? 1 saatte şarjı doluyor hemen

Ne kadar zamanda boşalıyor pili ?

çok uzun sürüyor ben 3 günde bitiremedim
  • Süper :)
  • ama çok hızlı şarj dolduruyor sanırım bir saat bile olmadı gibi :) alet süper alamayan pişman vallahi ben 3 tane aldım :)
  • Erkenmi sevindik ne.
    Cihazı Exsper easypad cihazımda film izlerken kullanmak için aldım ancak bir türlü sesi alamadım.cihazla müzik dinlemede sorun yok.
    Halen uğraşıyorum başaramaz ve pes edersem bu cihaz iade olur.

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

Erkenmi sevindik ne.
    Cihazı Exsper easypad cihazımda film izlerken kullanmak için aldım ancak bir türlü sesi alamadım.cihazla müzik dinlemede sorun yok.

Saygılarımla

işte bu olmadı sırf film izlerken iphone yda ipad ten ses net ve yuksek gelsin diye istemiştim yanlışmı yaptik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yooo ben ses alıyorum eksik birşey yapıyor olmayasınız ben iphonedan tvde izliyorum filmde
  • quote:

Orijinalden alıntı: drarter

quote:

Orijinalden alıntı: onat

Erkenmi sevindik ne.

Saygılarımla

işte bu olmadı sırf film izlerken iphone yda ipad ten ses net ve yuksek gelsin diye istemiştim yanlışmı yaptik

Arkadaşım kendi cihazınızla eşleştirmeden karar vermeyin.Öncelikle cihaz kaliteli ve harika bir sesi var Benim pad ayarlarını iyi bilmememden de kaynaklanabilir.
    Esasında kullanıma alan arkadaşlar eşleme yaptıkları cihaz ve sonuçlarını paylaşırsa çok iyi olacak.
    Saygılarımla

• Araç içi kullanacaklar için çok kulanışlı olmayabilir çok yakından konuşmadıkça ses uzaktan geliyormuş. Handfree özelliğinden memnun olan var mı aranızda?
  • quote:

yooo ben ses alıyorum eksik birşey yapıyor olmayasınız ben iphonedan tvde izliyorum filmde

Ses kaliteniz nasıl.Kesinti oluyormu.Özellikle hareket esnasında ve uzaklaştıkça kesinti olup olmadığını bildirebilirmisiniz.

Saygılarımla
  • handsfree özelliğinide kullandım herkes net bir şekilde duyabildi sesimi bir problem olmadı

filmde izledim gayette netti bence hiçbir problem yok
  • hareket esnasında kesinti yok ama 10mt olan sınır alandan çıkınca tabi ki kesiliyor ses
  • pilin bisalmasi bendede baya uzun surdu 2-3 gun gibi
    tam sarj 30dk surdu kirmiziydi yesil yandi ben 50 dk tuttum sarjda
    bu arada dun hb eq7 de satti oda uygun fiyatti 99 tl 300 tl den dusurmus onda 4 jbl hoparlor var onun sesi daha yuksektir ama alette daha buyuk cebe girmez tam masa ustu bugun ondada stok tukenmis
  • ben üründen gayet memnunum caner sana tekrar teşekkürler
  • Exper Easypad ile eşleştirmeyi yapamadım.Cihazı aldığım fiyattan İzmir içinde elden ihtiyacı olan birisine verebilirim.

Saygılarımla
  • satan varsa almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.