Şimdi Ara

motorola eq5 bluetooth portable speaker (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
5.474
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldim bakalim nasi bisey gelince yazarim
  • Çok gerekli bir şeye benzemiyor.Almak için acele etmemek lazım
  • bende aldim, bildiren arkadasa tesekkurler.
  • Benim ürün de geldi ses konusunda o aletten o ses nasıl çıkıyor bilmiyorum gerçekten güzel ses veriyor 440 gr falan değil cidden çok hafif, aynı odada iseniz bağlantıda sorun yok araya duvar girince oynatırsanız ses kesiliyor ama sabit kalınca ellemezseniz sorun yok, bilgisayara bağlayamadım ama telefonlarda hiçbir sıkıntı yok, bilgisayara bağlayan arkadaşlar nasıl bağladıklarını söylerlerse memnun olurum, ederi ödediğinizin biraz daha fazlasıdır muhtemelen. Bildiren arkadaşa teşekkürler.
  • Takip
  • bu urunu es gectim ama alakali bi sorum var,

diyelim elimizde spiiga gibi mini usb wireless ve bluetooth baglantisi olan micropc var. bu cihazdan kablosuz olarak ses ve goruntu aktarimi yapacak bir alet/adapor goren duyan var mi? mesela wireless veya bluettoth uzerinden pc den aldigi ses ve goruntuyu hdmi optik vb baglantilar ile tvye amfiye vs. iletecek.
  • alan arkadaşlarım kablolu bağlantıyı deneyebilirler mi

zira ortak bir sıkıntı olarak kablolu bağlantı sırasında 15 20 dakikada bir 1 dakikalığına sesin gidip geldiğinden bahsediyorlar

deneyip deneyiminizi paylaşabilir misiniz zira komplo teorisi olarak arızalı, amerikada kullanıcılardan geri dönmüş aletleri bize kakalıyor olmaları geliyor aklıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

alan arkadaşlarım kablolu bağlantıyı deneyebilirler mi

zira ortak bir sıkıntı olarak kablolu bağlantı sırasında 15 20 dakikada bir 1 dakikalığına sesin gidip geldiğinden bahsediyorlar

deneyip deneyiminizi paylaşabilir misiniz zira komplo teorisi olarak arızalı, amerikada kullanıcılardan geri dönmüş aletleri bize kakalıyor olmaları geliyor aklıma

Uzanın attığı kazığın acısını hala çıkarıyor olabilirler
  • ilg8nc bir urunmus, kullananlar anlatirsa seviniriz:))

aracicinde tel.gorusmelerini buna aktarabiliyormuyuz? yada urunun amaci baskamidir?
  • quote:

ayni sorun amerikali kullanicilara satis yapan amazon.com a yazilmis ( aslinda sadece orada gordum bir de sizden duydum sizin kaynak neresi?) dolayisi ile genel bir problem olmasi muhtemel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasisngn

quote:

ayni sorun amerikali kullanicilara satis yapan amazon.com a yazilmis ( aslinda sadece orada gordum bir de sizden duydum sizin kaynak neresi?) dolayisi ile genel bir problem olmasi muhtemel.

Arkadaşım dediğin gibi sorun var kablo ile ses kesiliyor, aslında ses olarak mükemmel ama kablosuz bağlantı da çok kuvetli değil biraz uzak mesafede kesiliyor. Ben iade ediyorum.

• diğer alan arkadaşlar da paylaşırlarsa daha fazla zarardan dönmüş oluruz ;)
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler. Ben de Galaxy Note cihazım için böyle bir cihaz arıyordum.
  • Alternatif olarak ben dün vatandan löyle bir ürün aldım 66lirayahttp://www.vatanbilgisayar.com/logitech-980-000541-wireless-speaker-music-adapter-(bluetooth)/productdetails.aspx?I_ID=57768 evde amfiye bağladım, pc ve telefonla bağlıyorum, inanılmaz memnun kaldım ses kalitesinin kablodan farkı yok. sensation xe telefonumla müzkleri bundan dinliyorum artık, parça değişimlerini fln telefondan kablosuz olarak yapıyorum ve pc yi de projeksiyona bağladım bu alet amfiye başlı sesi bluetooth ile pcden amfiye aktarıyorum kablo sıkıntısı kalktı ortadan, çok memnunum, tavsiy ederim fakat birden fazla aleti aynı anda bağlayamıyorsun, ikinci bir alete bağlanmak için birincisiyi disconnect etmek gerekiyor...

• Cihazı gelen arkadaşlara soruyorum.
    Şarj edilirken kırmızı ışık yanıyor mu?
  • benim cihazın kırmızı ışığı yanmıyor o yüzden şarj oluyor mu alet anlayamadım 1-2 saat dursun bakalım duruma. şarj eden arkadaşlar cevaplarınızı esirgemeyiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CüneytDurmus

benim cihazın kırmızı ışığı yanmıyor o yüzden şarj oluyor mu alet anlayamadım 1-2 saat dursun bakalım duruma. şarj eden arkadaşlar cevaplarınızı esirgemeyiniz...

Tamam biladerim hallettim. Yan taraftaki ışık yanıyormuş
  • Kirmizi isik yaniyor evet
    Yanliz bu ses nerden cikiyo kucucuk seyden ses cikisina hayran oldum super
    Ben yan odadan caliyorum hic kesilme falan yok
    Fiyatindan fazlasini haleden bur urun bence almak isteyen dusunmesin devam ediyorsa
    Malzeme kaliteside guzel vede cok hafif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha yeni Plantronics Discovery 975 bluetooth kulaklık aldım. Hem de 69 liraya. Şimdi buna da ihtiyaç yok ama bu fiyata da zor bulunacak bir ürün. Karar veremedim. Yorumları takip etmeye devam edecem...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.