Şimdi Ara

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU --- (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.609
Cevap
37
Favori
283.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arslankuzusu

quote:

Orijinalden alıntı: bold_9700

quote:

Orijinalden alıntı: arslankuzusu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paradox_07

quote:

arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu telefonu tam alıcam sorunlar birer birer sıralanmaya başladı ne yapmalıyım

ne gibi sorunlar?ben beyaz olanini kullaniorum da herhangi bi sorun yok.sadece cok oyun oynadigim icin bana sarj dayanmiyo :)

beyaz olanlar sorunsuz parti sanırım neyse bende beyaz alıyım o zaman

beyaz partinin sorunsuz olduğunu sanmıyorum sıfır kutudan çıkarılmış iki telefon inceledim birinin sesi hoş değildi öbüründe piksel çıktı

peki alırken nelere nasıl dikkat etmeliyim ?

satın almadan kutuyu açtırıp beğenmezsen geri verip veremeyeceğini sor önce. telefonu açınca ekranına bak o siyah leke neredeyse her telefonda oluyormuşta onun dışında piksel sorunu varmı diye ekranı dikkatli incele. ben şahsen orada kırmızı bir kutu bulmuştum onun fotoğrafını çekip bakınca piksel sorunu olduğunu gördüm ses içinse geçmiş sayfalarda adı geçen zil sesi melodisi vardı onu son ses dinle beğenirsen al telefonu derim

sağolun hocam

• Beyler arka planda calisan programları kapatan bı program önerirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.Kısmetse bende haftaiçi razr alıp aranıza katılıcam.Vatan dan alan arkadaşlara sorum olucak sitede 2 renk var birinde silver diğeri beyaz olarak adlandırılmış.Silver dediği siyah olarak geçen renk heralde yoksa ayrıyetten gri rengi mi var? hepsiburadaya baktım orda siyah olarak belirtilmiş renk.Vatandan alan arkadaşlar bilgi verirseler sevinirim.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zgur -- 23 Şubat 2013; 2:44:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0zgur

Merhaba arkadaşlar.Kısmetse bende haftaiçi razr alıp aranıza katılıcam.Vatan dan alan arkadaşlara sorum olucak sitede 2 renk var birinde silver diğeri beyaz olarak adlandırılmış.Silver dediği siyah olarak geçen renk heralde yoksa ayrıyetten gri rengi mi var? hepsiburadaya baktım orda siyah olarak belirtilmiş renk.Vatandan alan arkadaşlar bilgi verirseler sevinirim.Teşekkürler

türkiyede iki rengi var normalde 3 ama silver white purple

--- Motorola Droid Razr xt-910 ANAKONU ---
    silver bu siyah olarak geçen

white beyaz

purple mor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnyx -- 23 Şubat 2013; 2:53:55 >

• @mnyx arkadaşım çok teşekkür ederim sırf bugün bunun için sipariş vermedim telefonu siyah hastalığım var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziya126

quote:

Orijinalden alıntı: Night Hawk

quote:

Dün gece telefonla ilgili 1-2 şey sormuştum cevaplayanlara teşekkür ediyorum kafamdaki soru işaretleri çözüldü. Vatan ın mağazasına gidip telefonu da inceledim. Yarın mağazada Axess 5 taksit 905 TL olucakmış bende internetten sipariş verdim axess ile 5x170 = 850 Liraya aldım.

Umarım pazartesi gelir ve aranıza katılırım merakla bekliyorum

Hayırlı olsun hocam. Mağazada 850 TL'ye düşüp düşmeyeceğine dair herhangi bir bilginiz var mı?

Teşekkürler. Mağazada 850 e düşecek ama peşin alımda ve bonus ile word kart ile taksitli alımlarda. Diğer kartlarda indirim yokmuş o yüzden bugünkü internet kampanyasından aldım.

Hocam maximum kart kampanyası bitiyor mu yoksa?

Bir haftadır vatanda 850 TL'ye düşmesini bekliyordum, bu hiç olmadı şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

İsveç Hollanda Portekiz ve arabistana baktım. hepsi ics de kalacak diyor.hatta Portekiz ics bile almamış ve almayacakmis. tuhaf geldi. ne yapalım bizde Çin versiyonunu yükleriz olur biter

Jb nin artısı nedir, uğraşmaya değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifiyesiz

quote:

Orijinalden alıntı: Crow312

Telefonun şarjı % 100 dolu . 12 saat şarjda durması gerekirmi ? Çıkartsak sorun olur mu ?

hocam benim bahsettiğim yeni bir telefonun bataryasını açmak telefonun şarj tutmasını sağlmak için yapılması gereken için söylediğim bir konu çünkü hepimiz bir an önce telefonu alığ kullanmak için can atıyoruz gözümüzden kaçıyor. İlk 3 şarjda (telefonu uzun süre kullanmak isteniyorsa) yapılması gerekir diye düşünüyorum ha yapan yapar yapmayan yapmaz o herkesin kendi bileceği iş hatta şöyle bir bilgi vereyim işin üstadları şöyle hesaplıyor sizin telefonun şarj aletinin üzerinde yazan mah değeri kaç örneğin motorola şarj aletinin out değeri 600mah olsun (tamamen atıyorum) bu demek oluyor ki saatte 600mah dolduruyor motorolanın bataryası ne kadar bilmiyorum ama diyelim ki (tamamen atıyorum) 1800mah olsun
    telefonun üzerindeki bataryanın mah değerini, şarj aletinin üzerindeki mah değerine bölersen (1800/600= 3 ) yani telefonun en az 3 saat şarjda kalmalı ki pil tam dolsun. Yani ekranda pil %100 dolu yazısının hiçbir anlamı yok. Batarya gitmiyor diyenler birde bu hesabı denesin ondan sonra konuşalım bence yani bu hesabı yapıp gerçekte telefonun dolması için kaç saat gerektiğini bulabilirsiniz.

Ustad peki telefon 2 Saatte tam sarj oluyor. Ama kitapciginda 3 saatte tam sarj oldugu yaziyor. O zaman 2 saatte dolsa bile yine 1 saat daha sarjda kalsinmi?

Ben ilk aldigimda malesef dediklerinizi uygulamadim. Bilmiyordum! Sadece 12 saat sarjda tuttum. Su anda bir sikinti yok. Gunluk 4bucuk saat ekran acik kullanimiyla bir gun sarj gidiyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulas_sly -- 23 Şubat 2013; 9:35:38 >

• quote:

Dün gece telefonla ilgili 1-2 şey sormuştum cevaplayanlara teşekkür ediyorum kafamdaki soru işaretleri çözüldü. Vatan ın mağazasına gidip telefonu da inceledim. Yarın mağazada Axess 5 taksit 905 TL olucakmış bende internetten sipariş verdim axess ile 5x170 = 850 Liraya aldım.

Umarım pazartesi gelir ve aranıza katılırım merakla bekliyorum

Cumadan verilen siparişleri Pazartesi gönderiyorlar Salı Çarşamba elinde oluyor En azından bana öyle olmuştu umarım sana olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApoCaLYpSe_35 -- 23 Şubat 2013; 9:35:30 >

• Şarj olayı 10-12 saat sürmez. 3310 mu kullanıyorsunuz ne yapıyorsunuz ? kullanım klavuzu okuyun biraz. adamlar yazmış oraya.demişler ki : pil tam şarj olduktan sonra pile giden elektrik akımı otomatik olarak kesilir. yani boşu boşuna prizde tutmayın telefonu. ilk aldığınızda pili tam anlamıyla bitirin. daha sonra tam şarj olana kadar(yaklaşık 3 saat) şarj edin yeter. şarj sırasında telefonu kapatmaya gerekte yok. 1 hafta içinde pil performansını buluyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReNeCaN -- 23 Şubat 2013; 9:39:38 >
  • Hakikaten batarya konusu nerden cikti. Yeni nesil telefonlarda nasil sarj ettiginin onemi yok. Istedigim zaman takiyorum bazen 5 dakika bazen 20 dakika. Ortalamadan daha iyi gidiyor... kisacasi bu kadar kasmaya gerek yok

• arkadaşlar önceki sayfalarda bir arkadaş bazı videoların açılmadığından yakınmıştı ve sonrada yüklediği bir program vasıtasıyla bu sorunu çözdüğünü aktarmıştı. Çok gerilerde kaldığı için bulamıyorum. Programın ismini bilen var mı?
  • Nisan ayında almayı düşünüyorum ben bu telefonu :) bu piyasada kalmazsa Samsung S2 de iyi bir tercih olur mu sizce arkadaşlar ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

arkadaşlar önceki sayfalarda bir arkadaş bazı videoların açılmadığından yakınmıştı ve sonrada yüklediği bir program vasıtasıyla bu sorunu çözdüğünü aktarmıştı. Çok gerilerde kaldığı için bulamıyorum. Programın ismini bilen var mı?

mx player kullanıyorum ben çok güzel program açmadığı video yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crow312

Daha önceki mesajları inceledim , sizin görüşlerinize güvendim ve iki gün önce hb den sipariş ettim . Bugün elime geçti şarja taktığım için pek inceleme fırsatım olmadı ama kasa olarak yok böle bi telefon diyorum .Gerçekten çok şık bir tasarımı var , fotoğraflarından 2 kat daha hoş geliyor göze .Telefonu tanıtan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum . Donanım haber sayesinde her ürünün artı eksisini almadan önce görüyoruz .

tasarımı güzel ona laf söyleyecek kimse yoktur ama bazı sorunlarıda yok değil şu hoparlör işi olsun bazen takılmalarda oluyor menülerde bir önceki telefonu değişme sebebim takılmalardı. Ama yinede f-p olarak çok iyi bir telefon
  • Ayrıca telefonda 1 gb ram var 512 den farkı yok boşta en fazla 450 falan nasıl 1gb ram oluyor anlamıyorum yarısından fazlası nereye gidiyor onu da anlamış değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

Ayrıca telefonda 1 gb ram var 512 den farkı yok boşta en fazla 450 falan nasıl 1gb ram oluyor anlamıyorum yarısından fazlası nereye gidiyor onu da anlamış değilim

512 MB lıklarda da 240 en fazla boş oluyor 256 MB lıklardan farkı ne 512 liklerin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

Ayrıca telefonda 1 gb ram var 512 den farkı yok boşta en fazla 450 falan nasıl 1gb ram oluyor anlamıyorum yarısından fazlası nereye gidiyor onu da anlamış değilim

Sen hiç 512mb ramli bir android telefon kulanmamışsın sanırım.
    Bu arada Razrın ram kapasitesi 1gb ddr2.
    O zaman şöyle düşün bilgisayarda da 4gb ddr2 ram var ama hepsi boşta değil neden acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: anticor

Bİr sorun var gibi. https://motorola-global-en-roe.custhelp.com/app/software-upgrade-news/g_id/1995#gs=eyJndWlkZUlEIjoyMDExLCJxdWVzdGlvbklEIjo0LCJyZXNwb25zZUlEIjo4LCJndWlkZVNlc3Npb24iOiJLeEFVaXpqbCIsInNlc3Npb25JRCI6Im1rUVllempsIn0.

Burada yazana göre Türkiye İcs de kalacakmış..
    AMa İngiltere jelly bean e yükseltilecekmiş. => https://motorola-global-en-uk.custhelp.com/app/software-upgrade-news/g_id/1994#gs=eyJndWlkZUlEIjoxOTk0LCJxdWVzdGlvbklEIjo0LCJyZXNwb25zZUlEIjoxMywiZ3VpZGVTZXNzaW9uIjoiKkg4OGp6amwiLCJzZXNzaW9uSUQiOiJ3SW1zZnpqbCJ9

Sorun değil avrupaya gelsinde biz bir şekilde yükleriz.
    Gerçi gelmese de yükleriz

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.