Bildirim
Motorola Defy video inceleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güzel alınır =) -
Evet ama parası olan alır =))) -
O nasıl bir dayanıklılıkdır ya helal adamla hayran oldum...ayrıca galaxy sden 1 gram hafif olması müthiş:D -
güzel cihaz -
telefon iyimiş ya
not ettim bunu
avrupada 350 €
amerikada 380 $
olarak satışa çıkmış -
-
Aldım telefon numaranı Mesut abi:D -
hakkaten mesut abi numaran görünüyor ama donanım haber takipçileri saygılıdır sapıklık yapmaz :) -
bu telefonu sırf şaka yapmak için almak isterdim :D suyun içine koyuyosun video oynatıyor süper :) -
Çok güzel birşeye benziyor -
inanın hiç test etmek istemezdim... -
Çok güzel birşeye benziyor -
bende nokia nın özel ürettiği telofondan beri havuza girilcek telofon yok diye kara kara düşünüyodum işte bu diyorum hemen sipariş ediyorum :D :D :D -
Çok güzel bi telefon :D acaba Türkiyede nerden temin edebiliriz?? -
Hakikaten güzel telefonmuş,kum havuzunuzda çok şık ayrıca :) -
Güzel cihaz. 2.2 güncellemesiyle tam performansına ulaşacaktır. Acer Liquid MT ile listemde.
HD video çekimi var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju1i@~ -- 4 Nisan 2011; 22:49:51 > -
Ya video kasıyor doğal oalrak indirici programla işndiriyorum öyle yapınca daha fazla kişide kasıyor neden videoları youtube koymuyorsunuz hem dhaa fazla izlenir -
-
android 2.1 ile gelmesi kötü olmuş. Kim bilir ne zaman 2.2 gelir buna.
Bir de kamera performansını beğenmedim ben.
Onun dışında sağlam ve hızlı bir cihaz olmuş
Benzer içerikler
- tbt nedir
- wechat qr code sorunu
- instagram takipçi hilesi
- hileli whatsapp
- spotify jam nasıl başlatılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X