Şimdi Ara

MOTOROLA ATRİX ANDROİD 4.0 GÜNCELLEMESİ VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MOTOROLA ATRİX ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT AKLIMA TAKILAN TEK SORU BU TELEFONDA ANDROİD 4.0 GÜNCELLEMESİNİN OLUP OLMADIĞINI MERAK EDİYORUM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

http://www.hepsiburada.com/liste/motorola-atrix/productDetails.aspx?productId=telcepmotatrix&categoryId=371946

• Maalesef resmi olarak güncellenmeyecek.
  • şu telefon bölümünde en gereksiz başlıkları Motorola atrix için açıyorlar.kardeşim her önune gelen atrix ile ilgili problemi için konu açıp ortalıgı copluge cevırecegınıze ana konuya açın.

atrix aldım kullanamıyorum yardım

atriximi geri vereyimmi

atrix ICS alıcakmı

atrix problem vs vs
  • kafayı taktım bu telefona almayı düşünoyurm..
    güncellemeyi digerlerinden geri kalmayacak şekilde haaledebiliyor muyuz yasal olmayan yollardan falan..
    çok sıkıntı olur mu
    bu arada kesin mi 4.0 güncellemesi gelmeyecegi..
  • bi şekilde yükleyemezmiyiz yani şimdi bu sürümü ?
  • resmi olarak yayınlanmadı,ancak sızıntı ıcs mevcut custom rom olarak yükleyenler var.Bu tür soruları atrix genel konusundan sorarsanız daha iyi olacaktır.
  • satılık atrix var güncellemesi olmayan, çıkıp çıkmayacağı yılan hikayesine dönen bu telefona hiç bir şey çıkmaz arkadaşlar boşuna beklemeyin ben bekledim bekledim bekledim ve 1 ay kadar önce sattım ve kurtuldum darısı kurtulamayanlara.. yanlış anlaşılmasın telefon güzel tasarımı güzel ancak güncelleme beklemeyin.......... enson 5-6 ay önce de güncellemsi abd de çıkacağı yönünde bilgiler vardı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.