Şimdi Ara

Motorola Atrix (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
14
Favori
79.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hd dock koymuslar kutuya kumandasını vermemişler koydukları dockta büyük ihtimal kumandası bozulan docklardır ellerinde kalıcana kutuya koymuslar

cünkü bunlardada arıza vardı geçmişte:)
  • hak vermeye başladınız
  • Bende almadan önce çok araştırdım ve kendi kendime şunu sormuştum, bu telefon neden büyük elektronik marketlerde (teknosa,media mark't gibi) satılmıyor? Belki de sebebi refurbished olmasıdır.
  • Hepsiburada'dan almıştım cihazımı ve şimdiye kadar hiç sorun vermedi.
  • hb'den dün elime ulaştı. 2 gündür kullanıyorum bir sıkıntı yok. ama yüklü programlarda kafama bir şey takıldı. ea-nfs oyunu yüklenmiş. fakat sd karta. sd kart yok ama herkes deki gibi? ne alaka dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mls777

hb'den dün elime ulaştı. 2 gündür kullanıyorum bir sıkıntı yok. ama yüklü programlarda kafama bir şey takıldı. ea-nfs oyunu yüklenmiş. fakat sd karta. sd kart yok ama herkes deki gibi? ne alaka dedim.

kesin refurbished
  • Bende bu üründen iki tane aldım hb den birinde sorun çıkmadı son aldığım da wireless sorunu çıktı çok sayıda olunca hepsini görmüyor. Ürünü iade edip yeni bir tane daha aldım unutmayın 7 gün içinde sebep belirtmeden iade edebiliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

Bende bu üründen iki tane aldım hb den birinde sorun çıkmadı son aldığım da wireless sorunu çıktı çok sayıda olunca hepsini görmüyor. Ürünü iade edip yeni bir tane daha aldım unutmayın 7 gün içinde sebep belirtmeden iade edebiliyorsunuz

bukadar geri iade edilen ürünü kime kitlicekler bilmiyorum:))
  • merhaba;

cep telefonu kurcalarken indirilen uygulamalar arasında /digital, Zinio Reader, ZSProvider gibi programlar gördüm. Sanırım benimki de refurbished ama iade etmeyi şimdilik düşünmüyorum.
  • ben uyardım milleti benden kanıt istiyorlardı işte kanıt :))
  • biz de arkadaşa aldık bi tane evet sıfırlanmış cihaz ama şuan için bi sorun yaşamadık pixel testi filan yaptık sorunsuz, reset filan da atmadı hiç öyle stabil çalışıyor(1.5gün içinde) şarj biraz az gidiyor çünkü arkadaş yeni aldığıiçin telefonu kurcalıyor ondan.
    şimdi kimseye alın da demiyorum, almayında demiyorum bu cihazların çoğu hard brick olmuş cihazlar çünkü bilen bilir bu cihazların en fazla iadesi bu yüzden oldu. Cihazın bitanesinin ekran soketi diğerin usb girişi öbürün ekranı onun kasası....diye yüzlerce cihaz farklı farklı neden ler tamir edip sürmeleri bana mantıklı gelmiyor hard brick olmuş cihazlar bunlar. dock ile lgili bunlar HD dock değil yani O kumandalı olardan değil iki çeşit dock var HD ( kumandalı olanklavyeli) bi de bunlar var kutu dan çıkan tabi ellerin kaldı bu docklar herkes hd aldığı için onlarda paket yapmış... bi de ea-nfs olay var bu eski kullanıcı kalıntısı değil herkes te çıkması mantıklı değil cihaza atılan orjinal rom dan çıkarılmış( veya tam olarak çıkarılmamış ön yüklü uygulama ) uygulama olma olasığı çok fazla diye düşüyorum.

sonuçta garantili cihazlar biraz uğraşarak para iade almak mümkün...ama bu riski almak istemiyorsanız pek bulaşmayın...şunu da hatırlatıyın teknoloji bu sıfır ürün(sıfırlanmamış olanlar) sorunlar yaşaya bilirsiniz burda bu olasılık biraz daha fazla

nasıl anlarım diyorsanız
    1. siyah vidalarda tornavida izi varmı
    2. hdmı ve usb giriş larinde izler varmı kullanıma bağlı
    3. kamera camlarında ekran da toz varmı
    .....

• Garip, Motorola güvenilir bir firmadır, buna izin vermesi burayı üçüncü dünya ülkesi olarak görmesindendir derim.
  • http://www.brightmobil.com/
    1. telpa ya da netcell demesine rağmen kutu içinden brightstar garanti belgesi çıktı.
    2. nedir bu brightstar iade ürünleri yada arızalı ürünleri tamir edip 2 yıl da garanti veren bir firma.
  • Ben de Nisan ayında HB'den aldım Motorola Atrix, geçen aya kadar sorun yoktu ancak birden resetlenme sorunu çıktı. Servise gönderdim, telefon hiç abartısız 2-3 dakikada bir kitleniyor, yazılım güncellemesi yaptık deyip 2 günde gönderdiler. Aldım aynı sorun aynen devam ediyor yeniden gönderdim servise. Sorunu açıkca izah ettim dikkatli test edin lütfen dedim, telefona tüm aktif testlerini yaptık sorun yok deyip 2. kez yine sorunlu şekilde geri gönderdiler. Ben de baktım olacak gibi değil videosunu çekip youtube'a yükledim alın buradan bakın nasıl kilitlenip resetleniyor diye 3. kez servise gönderdim. Bakalım şimdi bekliyoruz ne yapacaklar diye.

Diyeceğim şu ki; bu kadar bariz sorunu olan bir telefonu 2. kez servise göndermeme ve kendi iddialarına göre tüm testlerini yapmalarına rağmen nasıl sorunu göremezler anlayamazlar aklınız alıyor mu? Tüm testlerini yaptıklarını söylüyorlar bile, ben ise telefonu açıyorum 1 dakika sonra çat diye kilitleniyor... Ya da teknik bir sorun olduğunu ve çözemeyecekleri bildikleri için kasıtlı yapıyorlar, ya da servis çalışanları işgüzarlıktan iki dakika bakıp güncelleme yap gönder.. diyorlar. Servis netcell(teleservice) bu arada.

Telefondan genel olarak çok memnundum, tam f/p cihazı. Amacım Motorola'ya çamur atmak değil. Kayınbiraderim ABD'de çalışıyor ve 4 ay evvel oradan aynı telefonu 400$ civarında aldı yani 700 TL civarında. TR'de aynı fiyat deyince çok şaşırdı hatta. Gel de huylanma!

• quote:

Orijinalden alıntı: pharmaklas

merhaba;

cep telefonu kurcalarken indirilen uygulamalar arasında /digital, Zinio Reader, ZSProvider gibi programlar gördüm. Sanırım benimki de refurbished ama iade etmeyi şimdilik düşünmüyorum.

Bunlar motorolanın her cihaza yüklediği programlar, temmuz başında aldığım ve hala kullandığım atrixde de vardı, silinebildikleri için sildim şimdi yok... Bu tarz ön yüklenmiş programlara bloatware deniyor, firmalar kendileri yüklüyor, refurbished olduğunun kanıtı değil bu programlar...
  • İyi ki bu konuya denk gelmişim ben de bu cihazı araştırıyordum son günlerde iyice işkillenmiştim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_rion80

quote:

Orijinalden alıntı: pharmaklas

merhaba;

Bunlar motorolanın her cihaza yüklediği programlar, temmuz başında aldığım ve hala kullandığım atrixde de vardı, silinebildikleri için sildim şimdi yok... Bu tarz ön yüklenmiş programlara bloatware deniyor, firmalar kendileri yüklüyor, refurbished olduğunun kanıtı değil bu programlar...

aynen bende baktım benimkindede varmıs arkadas yazınca dikkat etmedim:)

kaldırmıstım format attım tekrardan bendede var:)

yanlız bugun forumda alan bi arkadasın cihazın vidalarında tornavida izi cıktı haberiniz olsun

yanlız su var bu ürünler kutusu zedelednip kutusu yenilenmiş ürünlerde olabilir bunlarda refurbished diye geçiyor sadece onarılma degil ama hepsinin ortak noktası arka kapaklarının degişmiş olması :)

• deliller toplanıyor
  • Bugün 10:18 #69
    darkness
    İsim: can
    Çavuş

selduman Nickli Üyeden Alıntı
    REFURBİSHED FİLAN DEĞİL. 1 yıllık model, artık eskidi, dünyada elde kalanları satıyorlar o kadar.

ben de aldım baktım, çizik ezik vida izi vs yok.toz moz da yok.

Refurbished cihaz olsa da belli edecek gibi mi yaparlardı acep, vidalarına kadar yenilerlerdi.

alıntıya cevap:

eğer netcell veya telpa garantili ise yenilenmiş değildir
    ama brightstar teleservis garantili ise REFURBİSHED dir çünkü bizimkinde vida izi var hocam
    sadece kutusu deforme olmuş ürünler de yeniden kutulanıp satılıyor aynı refurished gibi size böyle bir ürün gelmiş olabilir

http://www.brightmobil.com/

arkadasın yorumudda bu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanetliforum -- 29 Eylül 2012; 15:49:30 >

• Benim cihazda bugün geldi. Brightstar zımbırtısı vardı. Cihazın her yerinde jelatinler vs. vs. Vidalara baktım siz deyince herhangi bir iz falan yok. Başka nereye bakabilirim?

Ha birde arka kapak her yerde tırtıklı görünürken bizde dümdüz, kadife gibi bir doku ile çıktı.

Edit: Sadece kutu deforme ise sorun yok ama acaba böyle mi Bazen gerçeklere kulak kapamak daha iyiymiş. Yemin ederim LG E-900 ü aldığım kadar sevinemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 29 Eylül 2012; 15:55:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.