< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Motorin, benzin ve LPG'ye büyük zam! (6. sayfa)
-
-
Akaryakıta zam gecikmeli geldiği için bu fiyatlar muhtemelen son ppkdan önce yani dolar 14tl civarından hesaplanmış fiyatlar. Haftada 13 lira olunca yine istasyon kuyrukları başları.
11den almamak için 10dan kuyruğa girenler, şimdi 13ten almamak için 11den kuyruga girecekler :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşinize gelince dünya beşten büyüktür, dünya lideriyiz, her masada varız. İşinize gelmeyince Almanya'yla bir olur muymuşuz :)
Dünyada eşi benzeri olmayan yönetim biçimleri ve yine iktisat biliminde hiçbir karşılığı olmayan ekonomi modelleriyle uğraşmasak, Almanya kadar olmasak da 10 yıl öncesi kadar olurduk, o da yeterdi.
Canım benim, sen pek okuduğunu anlamıyorsun galiba. Ben senin mesajına cevap yazmadım, hatta mesajımda da sana değil matrix yazarak başka birine dokundurmaya çalıştım. Sen mesajı dediğim gibi ya anlamadın ya da yanlışlıkla bana cevap yazdın. Kulaklık falan ne alaka onu çözemedim ama, iyi satışlar...
-
troller nerede?
güçlü ve milli ekonomi nerede?
ZAM demek yasak değil mi?
-
sen benim akp iyidir. ben bu partiyi destekliyorum dediğimi nerede gordun. 2 satır yukarıda türkiye ile almanyanın farklarını anlattım. yazdıklarımı oku.sonra biraz soluklandıktan sonra tekrar yorum yap.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 20 Aralık 2021; 1:37:51 > -
Bir de dünyada petrolün varil fiyatı düşük önceki yıllara göre bir ara 120 doları geçmişti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
AK NİYET VAR.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakıt fiyatları şimdiki kurla 30tl üzerine bile çıkarsa şaşırmam. 2022de ülke bu kafayla giderse Venezuela'ya bile irtica eder hale geliriz. Olmaz demeyin, neye o kadarda olmaz dediysek "hayaldi, gerçek oldu".
Eskiden üst üste zam yapılıyor diye konu açınca yönetimden uyarı alıyorduk, artık forum yönetiminin de iflahı kesilmiş.
-
bahsettiğiniz olay hakkında hiçbir bilgim bulunmamaktadır.
-
Her gün her günde zam kabak tadı verdi artık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
80leri 90ları yaşama imkanı olmayıp bu hükümetle ergenliğini geçirenlere acıyorum.eskiyi sadece hükümetin yanlı kanallarından dinlediler.eskiyi yaşasalardı nerden nereye gelindiğini çok daha iyi görürlerdi.90larda emekli pirimiyle bir ev alınırdı.o evlerde zeytinyağı da vardı,buzdolabı da vardı.kimse emeklilikte geçim sıkıntısı endişesiyle 2inci ev alma telaşında değildi.15inci yüzyıl zihniyetiyle ülke yöneten bir ekibe mevki vermekle ne bekliyordunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 20 Aralık 2021; 12:46:36 > -
-
-
Benzinliğe gidip sıraya girsem ve eve dönsem yolda yakacağım benzini zaten kaçındığım zarara denk geliyor artık o yüzden benzinim bittikçe ütülmeyi tercih ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nefer- -- 20 Aralık 2021; 16:11:26 > -
Benzine 62
Motorine 55
Lpg ye 57 kuruş zam geliyor bu gece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X