Şimdi Ara

Motordaki ciziklere,kiriklara yardimci olabilir misiniz? SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, cbr600rr sürücüsüyüm... motoru bir tanidiktan uygun fiyata aldigim icin bazi yerlerinde sorunlar var bunlari nasil giderebilirim?...acikcasi görünüsü beni rahatsiz ediyor diger türlü motorda herhangi bir sorun yok.

plastikteki ciziklericin komple boyamak disinda bir sey önerebilir misiniz? nasil düzeltebilirim?
    Motordaki cizikleri ise zimparalayip siyah boya ile boyasam olur mu? Ustaya vermek pahali olucagindan isleri kendim halletmek istiyorum.

Motordaki ciziklere,kiriklara yardimci olabilir  misiniz? SS'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adel1147 -- 4 Mayıs 2015; 0:39:50 >

• hocam kapağı yenilemekten başka çare yok da grenajdakiler macunlanıp çok yakın bi tona boyanırsa göze çarpmaz

Orijinalden alıntı: Arda*

hocam kapağı yenilemekten başka çare yok da grenajdakiler macunlanıp çok yakın bi tona boyanırsa göze çarpmaz

Hocam o kapagin tam adi ne internette aradim bulamadim hep koruyucu kapak cikiyor orasi icin... kendim macunluyabilir miyim sizce bu isin püf noktalari nelerdir yardimci olabilir misiniz baya bi acamiyimde bi bilgim yok bu konularda

Orijinalden alıntı: adel1147

quote:

Orijinalden alıntı: Arda*

hocam kapağı yenilemekten başka çare yok da grenajdakiler macunlanıp çok yakın bi tona boyanırsa göze çarpmaz

Hocam o kapagin tam adi ne internette aradim bulamadim hep koruyucu kapak cikiyor orasi icin... kendim macunluyabilir miyim sizce bu isin püf noktalari nelerdir yardimci olabilir misiniz baya bi acamiyimde bi bilgim yok bu konularda

ben kendi el emeğime güvenemem açıkçası verirdim bi ustaya halletsin,karter kapağı olması lazım hocam
  • Hocam altın elbiseli adamı tanıyorsundur Barkın abiyi.Kendi bi tane eski kasa yamahaydı galiba.Pek tutulmamış kaza yapmış yönetmeni motoru tekrardan topladı zımparasını boyasını her şeyin videosunu çekti 4 tane galiba o baya işine yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Huseyın397

Hocam altın elbiseli adamı tanıyorsundur Barkın abiyi.Kendi bi tane eski kasa yamahaydı galiba.Pek tutulmamış kaza yapmış yönetmeni motoru tekrardan topladı zımparasını boyasını her şeyin videosunu çekti 4 tane galiba o baya işine yarar.

http://www.altinelbiseliadam.com/haydin-motosiklet-keselim-wunderwaffe/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG nasil kullanilir bir kac soru
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tesekkurler link icin en kisa zamanda bakicam

Edit: Yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyın397 -- 4 Mayıs 2015; 18:30:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://www.hepsiburada.com/liste/plastidip-plastik-kaplama-spreyi-siyah/productDetails.aspx?productId=otensplastidip&categoryId=20035749&SKU=OTENSPLASTIDIP-SY#Gorseller

@adel1147

• halisakal kullanıcısına yanıt
    eyw. hocam cok güzel ürünmüs aslinda tam aradigim sey :D
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.