Bildirim
Motora kedi girmiş nasıl çıkartabilirim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
elinle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Çöpe at, yapılacak birşey yok ölmüş zaten.quote:
Orijinalden alıntı: GaravelUsta
elinle
Edit: Eksileyenler neye eksiliyorsunuz gömme imkanı yoksa çöpe atacak zaten ortalık yerde bırakırsa hem koku yapar hemde kurtlanır sorunlumusunuz olm siz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 10 Ekim 2015; 13:30:14 >_____________________________ -
Elektrikli testere _____________________________ ...
BREAKING BAD • GAME OF THRONES • FRINGE • LOST • PRISON BREAK • ARROW • HANNIBAL • SUPERNATURAL • FARGO • TRUE DETECTIVE • SHERLOCK • SPARTACUS •• DA VINCI'S DEMONS • DAREDEVIL • FLASH • WAYWARD PINES • ORPHAN BLACK • BANSHEE • MR. ROBOT • THE LOST ROOM • BETTER CALL SAUL••R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK -
quote:
Orijinalden alıntı: MonacoDoom
Çöpe at, yapılacak birşey yok ölmüş zaten.
Nerden biliyon sen mi koydun oraya?_____________________________
"çocukken her akşam yatmadan önce tanrı'ya bana bir mercedes vermesi için dua ederdim. bir gün tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım ve diyanet işleri başkanı oldum." -
quote:
Orijinalden alıntı: Al1mert
quote:
Nerden biliyon sen mi koydun oraya?
Doğru diyo soğuktan donmuş katılaşmış baya ama yeri cok zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ [imagehttps://store.donanimhaber.com/44/e0/25/44E025AA483E348C31A04327BA0C9F16.png][/image] -
quote:
Orijinalden alıntı: Demirbas14
quote:
quote:
iğrendim ya :/
motoru değiştir :(_____________________________
"çocukken her akşam yatmadan önce tanrı'ya bana bir mercedes vermesi için dua ederdim. bir gün tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım ve diyanet işleri başkanı oldum." -
İtfaiye çıkartıyor sanırım.
Ölmemiş olabilir, zaten kıpırdayacağı bir yer yok. Ölmüş bile olsa çıkartmanız gerek.
Tabii bir veterinere danışmanız her açıdan iyi olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan mersedes -- 10 Ekim 2015; 13:18:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Demirbas14
quote:
quote:
iğrendim ya :/
motoru değiştir :(
Anladim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ [imagehttps://store.donanimhaber.com/44/e0/25/44E025AA483E348C31A04327BA0C9F16.png][/image] -
quote:
Orijinalden alıntı: adnan mersedes
İtfaiye çıkartıyor sanırım.
Ölmemiş olabilir, zaten kıpırdayacağı bir yer yok. Ölmüş bile olsa çıkartmanız gerek.
Tabii bir veterinere danışmanız her açıdan iyi olacaktır.
Dokundugumuzda cok sert donmus sanirim. Ölmus kediye de yardim ediyolar mi
Ederler muhtemelen yine de yaşam durumunda bir kesinlik olmadan önce veterinere danışmalısınız.
Kediyi çıkarttıktan sonra aracınızda karter koruma yoksa mutlaka taktırın. Hem kediye zarar hem arabanıza. Sıcak diye geliyor hayvanlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Own Goal
Kediyi çıkarttıktan sonra aracınızda karter koruma yoksa mutlaka taktırın. Hem kediye zarar hem arabanıza. Sıcak diye geliyor hayvanlar.
Aynen hocam boyle bisey sart artik yazik kedilere
Ne zaman girmiş hayvan, ayrıca nasıl farkettin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
So, so you think you can tell Heaven from Hell,
blue skies from pain.
And did they get you to trade your heroes for ghosts?
We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year. -
gaz basquote:
Orijinalden alıntı: Pink Floyd
Ne zaman girmiş hayvan, ayrıca nasıl farkettin ?_____________________________ -
quote:
quote:
Adam öldü demiş konuyu okumadın mı_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Er.Ralp
gaz bas
sen kes
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Nasıl fark ettin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne ara banlandın knkquote:
Orijinalden alıntı: altorigo
Nasıl fark ettin?_____________________________ -
Arabadaki tum delikleri kapa gaza bas firlatir o ivmeyle kediyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ KİBİRLİ OLMAYAN GALATASARAY TARAFTARI - TEK NEFRETİM PARASININ HAKKINI VERMEYEN 10 NUMARALAR - hesap 2 kişiliktir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X