Şimdi Ara

...[ MOTOR YAĞI ile ilgili tüm paylaşımlar ]... (854. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.043
Cevap
215
Favori
1.936.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 852853854855856
Sayfaya Git
Git
sonraki

...[ MOTOR YAĞI ile ilgili tüm paylaşımlar ]...

(En Son Oy Tarihi: 21.7.2025)
Giriş

8.5 üzeri gayet yeterlidir,

0w-40 da 10.1  ...[ MOTOR YAĞI ile ilgili tüm paylaşımlar ]... 

...[ MOTOR YAĞI ile ilgili tüm paylaşımlar ]...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yağ fiyatları inanılmaz artmış, herşeyde olduğu gibi. Aracım 2006 Peugeot 206 1.4 HDI. En uygun hangi yağı tavsiye edersiniz? Ayrıca senede 5.000 km ancak yapıyorum ve her yıl yağ değişiyorum. Sizce fuzuli mi? Yoksa her yıl değişmeli mi? Aracımın motoru çok şükür saat gibi. 8 yıldır bende ve hep Total 5w30 kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuhHekimi -- 22 Nisan 2022; 2:7:17 >
  • RuhHekimi R kullanıcısına yanıt
    Mobil 3000 5w30 fe

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence Total 5w30 kullanmaya devam edin. 8 yıldır kullanmışsınız ve üreticinin onay verdiği bir yağ. Her yıl yağ değişimine gelince, yukarıda @HiqhWoltage çok güzel açıklamış konuyu..

• RuhHekimi R kullanıcısına yanıt

1.4 hdi daha once kullanan biri olarak ve Citroen forumunda kullanicilar genel olarak Total den memnundu. Bende dahil, total le daha sessiz calistigini belirtiyorlardi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoNSuZ.MaVi -- 23 Nisan 2022; 12:12:55 >
  • 1.6 ti-vct ford atmosferik motor için hangi marka yağı tercih etmeliyim?

• konuyla ilgili detaylı bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, yağların teknik detay sayfalarındaki değerlerine bakarken, 40 ve 100 derecedeki viskozite rakamları var. örneğin 40 derecedeki viskozite rakamının düşük, 100 derecedeki viskozite rakamının da olabildiğince yüksek olması mı iyidir yoksa tam tersi midir?

• Arkadaşlar Merhabalar.
    Toyota Corolla 2009 D-4d model aracım 350.000 km dayanmak üzere. Geçen bakımda Özel servis 10w40 yağ koymuştu.
    Bu sene shell denemek istiyorum ama Sizlerin tavsiyelerine de ihtiyacım var. Sizce hangi yağ kullanmalıyım?

• Sánchez kullanıcısına yanıt

Ford WSS-M2C948-B 

Sertifikasyonu karşılayan marka yağlardan birini kullanabilirsiniz. 4 litre.

• Tyler Durden kullanıcısına yanıt

40 derecedeki viskozite rakamının düşük, 100 derecedeki viskozite rakamının da makul seviyede yüksek olması iyidir

• ssj kullanıcısına yanıt

Fabrikada toyota

Benzinli motorda 0w-20,

dizel motorda 0w-30 kullanıyor.

km ve yaş itibariyle 5w-30’dan aşağı kullanamazsınız.

5w-30 veya 0w-40 ideal olur.

en kalın olarak tam sentetik 5w-40 kullanılabilir.

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgilendirme için Teşekkür ederim. Eğer Shell 5w40 tam sentetiği varsa bu sene bunu kullanacağım.

• Piyasa sahte yağ dolu siz yağları nereden aldınız şimdiye kadar 854 sayfa olmuş

• FreeRun kullanıcısına yanıt

Sanayide Bakımını yaptırdığım Yağ ustasından kullanıyoruz. Distribütörlerden aldıklarını söylüyorlar, her marka yağ var.

netten alan arkadaşlarda distribütör satıcılardan almayı tercih ediyorlar, enucuz satıcılardan pek almıyoruz

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    mutlaka faturasına bakın

• euro 4 1,6 m jet aracımda motul 5w40 Xcess yağ kullanıyorum ,

motul sitesinde buna 30 000 km ve 2 yıl zaman verilmiş ,

ben bu sene 5 bin km yol yaptım , yağ'ı değişmelimiyim

• pixelbs kullanıcısına yanıt
    yağ üreticisi bile değiştirmeye gerek görmüyorsa değiştirmek fuzili masraf olur.

• Goodyear'ın motor yağları satılmaya başlanmış

Satıcı Goodyear Accessories

https://www.hepsiburada.com/goodyear-fuel-max-5w-30-partikul-motor-yagi-5-litre-uretim-yili-2022-p-HBCV000024AYZ2

• pixelbs kullanıcısına yanıt

Araçta a normal bi durum yoksa 20.000 den önce değişmek israf olur

• Merhaba. 2011 Model 1.2 Benzinli Motor Opel Corsa aracımın periyodik bakım zamanı geldi. Son bakımın üstünden 5000km geçmesine rağmen 1 sene olduğu için yağı da değiştirmeyi düşünüyorum.

Önceki bakımında PETRONAS marka 5w30 motor yağı kullanılmış. İnternette 279 liraya Mobil Süper 3000 X1 5W40 motor yağı buldum. 5w30dan 5w40a geçmeye gerek var mı yoksa 5w30dan devam mı edeyim?

Ek olarak henüz 5000km olmasına rağmen senesi doldu diye yağı degistirmek mantıklı mı?

• 
Sayfa: önceki 852853854855856
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.