Benim ustam resimdekinin bir benzeri diyebilirim gerçekten, Allah size de nasip etsin
oha böyle usta olsa sanayiden çıkmam :)
benim ustam da kendi kankam :) baskı balata değişimi şanzıman yağı vs vs hepsine işçilik 50 tl verdim ... nasıl ama :)
Benim eski ustamda bi arkadaşımın dayısıydı. Adama güvendiğimden arabayı verip eksiklerini yap diyordum sonradan öğrendim ki, yağ filtre değiştirip 400-500 lira şu bu parça değişimi yazıyomuş. Hatta bi seferinde "kredi kartımın son günüydü Allah razı olsun o çocuktan " demiş arkadaşıma. O an bana sıkışan paralar bir bir gözümün önünden geçti.
Benim ustam Bağdatlılarda.
quote:
Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli
Benim eski ustamda bi arkadaşımın dayısıydı. Adama güvendiğimden arabayı verip eksiklerini yap diyordum sonradan öğrendim ki, yağ filtre değiştirip 400-500 lira şu bu parça değişimi yazıyomuş. Hatta bi seferinde "kredi kartımın son günüydü Allah razı olsun o çocuktan " demiş arkadaşıma. O an bana sıkışan paralar bir bir gözümün önünden geçti.
Seninki kötüymüş harbiden
ben ustamın kafasına baskı balata fırlattım,usta arayışındayım
Salih peygamberin kavmi alışverişte hile yapan bunun gibi yaratıklar yüzünden helak edildi. Allah böylelerinde rast getirmesin. Amin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme