Şimdi Ara

Motor tavsiyesi (alındı mondial 125 mx grumble)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese hayırlı ramazanlar çok sık olmasa da takip ettiğim bir bölüm burası araba almayi düşünürken motor almaya karar verdim yardımlarınıza ihtiyacım var aklımda iki model var honda cb 125 ace yada honda wing go

Bütçe 3500 lira maksimum japon istiyorum ve sıfır olmalı motor fazla takıntılıyım tabi birde taksit meselesi var yakıt mümkün olduğunca az olmalı öğrencilik malum daha önce 4 bin km kadar yol yaptım scooter ile tecrübe var ancak bu alacağım ilk vitesli motor olacak o konuda tereddütlüyüm

Son olarak neden japon istiyorum 1 sene 4 bin km Çin malı kullandım pek memnun kalmadım yine profosyonel croscu arkadasin Çin malı cross motorunu motor dağıttı bakımlı olmasına rağmen gözüm korktu

konuyu açtıktan sonra araştırmaya devam ettim ve daha önceki motorumun ustasına danıştım mondial 125 grumblede karar kıldım sizce nasıl tavsiye eder misiniz ?

http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model_detay&cl=touring&l=125MXGRUMBLE&i=492

Edit

Arkadaslar yardım eden kimse olmadı ama ben motoru aldım çevremde ve forumdan iki arkadasin tavsiyesi ile 2200 lira 9 taksit ile alındı. Ilk izlenimler gayet güzel en kisa zamanda detaylı fotoğrafları ve incelemeyi paylaşacağım herkese hayırlı aksamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 15 Temmuz 2014; 0:10:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes
    Bütçe 3500 lira maksimum japon istiyorum ve sıfır olmalı motor

http://www.yamaha-motor.eu/tr/products/motorcycles/commuter/crypton110.aspx
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Bütçe 35oo , oda taksit olacak...Hangi arabayı almaktan vazgeçip,motora döndünüz.....

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Aslında güzel ancak vergi dilimine takılmayan honda wing go daha iyi olmaz mı? Yada zaten 110 cc vergi dilimine gitmisken 125 ace bu iki motor hakkında düşünceniz nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Bütçe 35oo , oda taksit olacak...Hangi arabayı almaktan vazgeçip,motora döndünüz.....

Nakit 4 bin lira var ancak seneye illaki masrafların olacak o yüzden nakit vermek istemiyorum babam da destek çıkacak zaten sıfır olsun istiyorum önümde taksit seçeneği de olunca degerlendirmek istedim

• quote:

quote:

quote:

Aslında güzel ancak vergi dilimine takılmayan honda wing go daha iyi olmaz mı? Yada zaten 110 cc vergi dilimine gitmisken 125 ace bu iki motor hakkında düşünceniz nedir ?

Vergi avantajı nedeniyle winggo alınabilir. 125 ace crypton ve winggo'dan performans ve konfor olarak daha iyidir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vergi avantajı nedeniyle winggo alınabilir. 125 ace crypton ve winggo'dan performans ve konfor olarak daha iyidir.

Anladım teşekkür ederim yorumlarınız için 125 ace Mantıklı gibi 3200 lira 3000 e alınabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RKS R 250 CC RACİNG TAVSİYE ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar konu güncel yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Arkadaslar konu güncel yardımcı olursanız sevinirim

Honda cb125 ace icin hondanın yüz karası diyorlar.9 bg.karbüratörlü bi de.Çag dışi anlayacaģın.

Altınelbiseli adamın incelemesi var.ac izle.

Ben ybr öneririm.ya da bajaj discover.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

quote:

Arkadaslar konu güncel yardımcı olursanız sevinirim

Honda cb125 ace icin hondanın yüz karası diyorlar.9 bg.karbüratörlü bi de.Çag dışi anlayacaģın.

Altınelbiseli adamın incelemesi var.ac izle.

Ben ybr öneririm.ya da bajaj discover.

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ybr hayalim ancak sıfır şartım var ybr çok pahalı :) taksit ile almayı düşünüyorum ve takıntı fazla bajaj inceledim ancak servis sıkıntısı var bulunduğum şehirde yakın illerde dahi servis yok honda 125 aceden vazgeçtim zaten peki başka tavsiyeleriniz var mı misal çinli ama japon kadar iyidir dediğiniz ?

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Mondial drift kullanıcıları gayet memnun ona bak istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Mondial drift kullanıcıları gayet memnun ona bak istersen.

Bakıyorum teşekkür ederim güzel bir modele benziyor

• arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var
  • Arkadaslar yardım eden kimse olmadı ama ben motoru aldım çevremde ve forumdan iki arkadasin tavsiyesi ile 2200 lira 9 taksit ile alındı. Ilk izlenimler gayet güzel en kisa zamanda detaylı fotoğrafları ve incelemeyi paylaşacağım herkese hayırlı aksamlar

Bu arada kimse yardım etmediği gibi her mesajıma -2 beğeni gelmiş sebebi nedir acaba yanlış birsey mi konuştum ?

• quote:

Arkadaslar yardım eden kimse olmadı ama ben motoru aldım çevremde ve forumdan iki arkadasin tavsiyesi ile 2200 lira 9 taksit ile alındı. Ilk izlenimler gayet güzel en kisa zamanda detaylı fotoğrafları ve incelemeyi paylaşacağım herkese hayırlı aksamlar

Bu arada kimse yardım etmediği gibi her mesajıma -2 beğeni gelmiş sebebi nedir acaba yanlış birsey mi konuştum ?

Bizzat kullanicisiyim motor cok guzel 7000 devirden sonra biraz titroyor ama rahatsiz etmiyor neyse deposu 60 tl fulleniyor cok iyi motor bu fiyata bu motor bence harika bide digerlerinden yuksek

• quote:

Orijinalden alıntı: vakzept06

quote:

Bizzat kullanicisiyim motor cok guzel 7000 devirden sonra biraz titroyor ama rahatsiz etmiyor neyse deposu 60 tl fulleniyor cok iyi motor bu fiyata bu motor bence harika bide digerlerinden yuksek

Bu motorsiklet genel bölümü çok fazla Sakon hocam motorla ilgili hiçbir bilgi yok bu nasıl iş inanin yazan birini görünce mutlu oldum :) gerçekten güzel motor oturma pozisyonu vs. Inşallah memnun kalırım fiyat çok uygun geldi bana 2000 liraya Cup veriyorlar ben 125 lik koca motor aldım 2200 liraya :) bu arada yakıt tüketimi nasıl ?

• arkadaşlar dün itibarıyla mondial grumble 125 lik motor aldım gayet hoşuma gitti ama şuan işten dolayı binemedim sadece dün getirirken 60 km kadar kullandım ilk tecrübem ama gayet iyi gidiyor titretmede yok denecek kadar az 7 b,n devir altın da yok zaten valla o kadar anlamam ama görüntü tip yakıt olarak fena değil tavsiye edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefakirmit

arkadaşlar dün itibarıyla mondial grumble 125 lik motor aldım gayet hoşuma gitti ama şuan işten dolayı binemedim sadece dün getirirken 60 km kadar kullandım ilk tecrübem ama gayet iyi gidiyor titretmede yok denecek kadar az 7 b,n devir altın da yok zaten valla o kadar anlamam ama görüntü tip yakıt olarak fena değil tavsiye edebilirim

Hayırlı olsun 2. El aldınız galiba. Artık sıfırı yok malum.

Bu arada aynen öyle güzel motor benim 1400 km oldu oldukça memnunum :)

• quote:

quote:

arkadaşlar dün itibarıyla mondial grumble 125 lik motor aldım gayet hoşuma gitti ama şuan işten dolayı binemedim sadece dün getirirken 60 km kadar kullandım ilk tecrübem ama gayet iyi gidiyor titretmede yok denecek kadar az 7 b,n devir altın da yok zaten valla o kadar anlamam ama görüntü tip yakıt olarak fena değil tavsiye edebilirim

sizde tokatta biniyorsunuz galiba bende motoru dün tokattan aldım gençlerden
    yıldızeline kadar sürerek getirdim ama baya bir üşüdüm
    evet ikinci el aldım ama sıfır desem kimse anlamaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefakirmit -- 26 Mart 2015; 11:58:59 >

• quote:

quote:

quote:

sizde tokatta biniyorsunuz galiba bende motoru dün tokattan aldım gençlerden
    yıldızeline kadar sürerek getirdim ama baya bir üşüdüm
    evet ikinci el aldım ama sıfır desem kimse anlamaz :)

Hayırlı olsun tekrar Tokattan Yıldızeline iyi gitmişsiniz havalar soğuk bu ara :)

Bende tokattayım evet resim bekliyoruz sizden :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.