Şimdi Ara

Motor ilk çalıştığında devir düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 2005 LPG li Hyundai Getz aracım var. Sadece motor soğukken çalıştırdığımda ya stop ediyor ya da devir 400 500 e kadar düşüyor ve araca gaz vermem gerekiyor. Bu durum motor ısınana kadar devam ediyor. Bujilerden kaynaklı olabilir dediler. Bujileri ve kablolarını orijinalleri ile değiştirdim sorun devam ediyor. Benzin pompasından kaynaklanmadığını düşünüyorum çünkü normal kullanımda ne benzinde nede gazda hiç problem yok. Araç dururken de devir saatim sabit herhangi bir problem yok. Bu problemden dolayı denemek için kışın aracı direk gazda çalıştırdım, tek marşta aldı ve hiç devir düşmedi, direkt hareket edip yola devam edebildim. Yani benzinle alakalı bir problem var ama anlayamadım. Lütfen yardım..

• benzın pompasını temızletırsen sorun ortadan kalkar yada pompa gorevını artık yerıne tam getıremıyor o yuzdende motor ılk çalıştıgında yeterlı yakıtı ıletmıyor buda zaten dıkkatlı arac kullanıcısıysanız aracın çekısınde ufak bır dusme meydana getırır
    Erdem bey cevap için teşekkürler. Ancak sadece motor soğukken yapması da benzin pompasını mı işaret ediyor. Araç seyir halindeyken benzine ve ya gaza aldığımda geçiş hissedilmiyor bile, o kadar sorunsuz.
    RİCA ederim bnzın pompasıda problem vardır buyuk ıhtımalle ama zaten bu yaştakı arabalarda bunlar normal geç çalısma bırde devır de problem olabılır rolentıyı bırazdaha yukseltıp deneye bılırsınız sorunsuz stop etmeden calısırsa problem yok demektır

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.